Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо ми изтриха подписа

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо ми изтриха подписа

Уважаеми господа администратори. Тази вечер ми бе изтрит подписа и беше пуснато предупреждение че ще бъда ограничен за няколко дни.

Какво е подписа?
    След като имате регистрация вие можете да си определите подпис. Подписа е малък текст който вие бихте желали ще бъде вмъкван във всички съобщения (публикации) които пишете.

Ако Администратора е разрешил използването на подписи то вие ще имате опцията вашия подпис да бъде вмъкван във всички съобщения (публикации) които правите. Вие ще можете и да забранявате вмъкването на вашия подпис ако специално премахнете марката от полето 'Показвай подписа ми' когато пишете съобщението си.

Вие можете да изключите и/или включите отново подписа си във вече публикувани съобщения като влезете в режим редакция и промените статуса на полето 'Показвай подписа ми'

За да настроите вашия подпис моля редактирайте профила си.

В правилата никъде не видях че подписа ми противоречи на правилата,не е имало обидни думи или каквото и да е било.
    Може ли да ми бъде уточнено защо ми е забранен подписа.

До: Защо ми изтриха подписа

Колега ако смятате че такъв подпис е уместен във форум в който пишат и жени (и където са на почит, а не ги гонят със сопи) - възстановете го. В крайна сметка всеки има изконно право да се излага както реши.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Не мисля че подписа ми е обида към жените а един вид комплимент макар че става въпрос за друго.
      "ХУБАВАТА КОЛА Е КАТО ХУБАВАТА ЖЕНА. НАЙ-ДОБРЕ СЕ ЧУСТВАШ ДОКАТО СИ ВЪТРЕ" -вътре в колата
      Мерси за разбирането ,ще си имам подпис.

Коментар

Преди няколко дни имаше новорегистриран участник " fmirisankaput "
        Всеки си има свое чувство за хумор или себеизява, понякога е неразбрано от околните, или неодобрено.
        Сега сам си отговори, след като във форума се мъчим действително да сме полезни на нас, а и на тези около нас, на този странен "никнейм" и други подобни, как да се реагира
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от KIA-Petrov Преглед на мнение
          Не мисля че подписа ми е обида към жените а един вид комплимент макар че става въпрос за друго.
          "ХУБАВАТА КОЛА Е КАТО ХУБАВАТА ЖЕНА. НАЙ-ДОБРЕ СЕ ЧУСТВАШ ДОКАТО СИ ВЪТРЕ" -вътре в колата
          Мерси за разбирането ,ще си имам подпис.
          Подписът Ви,драги новодошъл колега,е много Оригинален с главно "У".
          Вътре в колата/жената-в бъкела или в купето-поне при колите има интерпретации...
          За мен това,с което се подписвате е някаква форма на оригиналнечене,която тук се възприема негативно.
          Има много дами/жени тук/уважавани от нас/,които биха ви отговорили във вашия тон-кой,къде и колко /на/вътре му ходи на костюма...

Коментар

Колега, № 1 си! ВЕрвай ми!
            Ама в тоя ред на мисли, да не те отчайвам, ама само вътре В КОЛАТА ще си останеш.
            Daddy's girl! Always & Forever!
            Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

брей, вместо да се радва, че не му е изтрит акаунта, ...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Мда,коалиционните партньори доскоро споделяха-"...акъл парасъ..."

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Това пък защо? За един подпис акаунта ли триете?

Коментар

и на коалицията акаунтите бих изтрил, ама, ...

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                      Колега, № 1 си! ВЕрвай ми!
                      Ама в тоя ред на мисли, да не те отчайвам, ама само вътре В КОЛАТА ще си останеш.
                      Според мен колежката го е настанила на място
                      SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                      +359 0878 888 874
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от KIA-Petrov Преглед на мнение
                        Това пък защо? За един подпис акаунта ли триете?
                        Не,подписа предопределя отношението на ползвателя към инет пространството...,в частност този портал...
                        Ти/прощавай за фамилиарниченето,но нали ще сме "вътре в нещата"/,направи достатъчно грешки тук за "добре дошъл",за да се сърдиш само на себе си!
                        Лека вечер!
                        п.п.-...наистина успя да обидиш доста хора!

Коментар

Има неща, които просто не се казват на публични места. Ясно е, че искаш да си оригинален. Подписът едва ли, ще те направи такъв. Зависи какво и как го казваш. Не сме велики - уважаваме личното мнение, но и добрия тон. Бих казал - Хубавата кола е като хубавата жена. И двете се нуждаят от нежност. Например.
                          Последно редактирано от nikita66; 17-09-09, 23:28.
                          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Много приказки изписахте, направо ви се чудя!
                            Що се държите като ущипани госпожици?
                            Щом му се нрави на чиляка, ми хаирлия да е! Така му харесва, така си се подписва.
                            Нека не ставаме прекалени светци, нека всеки сам си прави изводите и толкоз. Ще му триете подписа, ще му триете акаунта...глупости!
                            Да не заприличваме на хамерикански псевдо моралисти, отправили смирени погледи към проповедника...малко след като са правили здрави мЪрсотий!
                            Мое си мнение!
                            Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Абе не бе, някой преценил - изтрил го, стават такива работи. Някои колеги понякога реагират пресилено - хора са. На мен не ми направи впечатление. По-интересното беше нов-новеничък потребител какъв коментар направи от това.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X