Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с подфорум Продава

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с подфорум Продава

Здравейте,

потърсих отговор, но не успях да намеря (може би, проблемът е в мен, аком е така, моля да ме извините и изтриете темата).

Според ограниченията за нови потребители, аз все още нямам право да пускам теми в секция продава. Когато, обаче, се опитвам да пусна отговор по създадена тема, форумът отново ми дава грешка за ограничени права.

Тъй като в момента съм в процес на продаване на старата джипка и си търся нова, ми се искаше да разпитвам някои от колегите, които са пуснали обяви в подфорума Продава -> Автомобили и Камиони.

Проблема не е фатален, защото хората оставят телефони и електронни пощи, а и аз все още съм на много ранен етап, но, ако е грешка, може би ще е хубаво да бъде оправена за в бъдеще.

Предварително ви благодаря!

Поздрави,
    Филип

До: Проблем с подфорум Продава

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8364
    Колега, прочети си правилата, че ей сега ще дойде някой да те скастри. Форума е много готин, но си има правила / то и за това е ред тука де/. Имаш право на лични при направени 20 поста.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8364
      Колега, прочети си правилата, че ей сега ще дойде някой да те скастри. Форума е много готин, но си има правила / то и за това е ред тука де/. Имаш право на лични при направени 20 поста.

Ей ся ще скастря аз ТЕБ.

Не ставаше на въпрос за лични/ЛС-та.....

По въпроса: не знам защо става точно така, ама точно затова си има телефоните и е-майл-ове.....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Опс!, чуствам се скастрен. Не знам защо останах с впечатлението, че колегата иска да пита продавачите на лични. Виноват!
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Свободно.......
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Phil Преглед на мнение
            Здравейте,

потърсих отговор, но не успях да намеря (може би, проблемът е в мен, аком е така, моля да ме извините и изтриете темата).

Според ограниченията за нови потребители, аз все още нямам право да пускам теми в секция продава. Когато, обаче, се опитвам да пусна отговор по създадена тема, форумът отново ми дава грешка за ограничени права.

Тъй като в момента съм в процес на продаване на старата джипка и си търся нова, ми се искаше да разпитвам някои от колегите, които са пуснали обяви в подфорума Продава -> Автомобили и Камиони.

Проблема не е фатален, защото хората оставят телефони и електронни пощи, а и аз все още съм на много ранен етап, но, ако е грешка, може би ще е хубаво да бъде оправена за в бъдеще.

Предварително ви благодаря!

Поздрави,
            Филип
            Здравей,колега,
            ограничението от 20 поста като младши участник касае както ЛС,така и одобрителен режим на тези 20 публикации от модератор.
            Напиши нещо в темата,да се види дали ще излезе като чакащ пост за одобрение или софтуера ще те ограничи.Не би трябвало,системата работи без проблеми с други твои младши колеги.
            И още нещо-този раздел не е дискусионен,което те интересува- попитай в подраздел по марки джипове,поддръжка на системи,окачване,гуми,джанти и т.н.

Коментар

Проблем с подфорум Продава - 2

Съжалявам, че пускам нова тема, но сега дори не ми позволи да отговоря на собствената си (предишна).

Определено нещо се бъгва при мен.
              Иначе, Макс, по принцип ми дава изчакване за одобрение, което го разбирам, но в конкретния случай направо си ме ограничава.

А иначе, тема пуснах в дискусионния раздел, тук просто резюмирах исторята

Както и да е, ще почакам да посъбера постове, а до тогава ще си карам така. Благодаря ви за бързите отговори, колеги!

Поздрави,
              Филип

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X