Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки без екипировка - редно или не

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Снимки без екипировка - редно или не

Имам следния проблем! Някой преди време ми изстри снимките които бях пуснал! Причината е че момчето което бе на снимката нямаше екипировка!
    Тогава се съгласих със ситуацията и че наистина не трябва да се толерира каране без екип!
    Сега обаче когато минах от страната на доброто и сигнализирах за подобни снимки и клипове! И нещата не стоят така както по-рано при мен!
    Получих и съобщение в което пише, че никъде във форума не пишело, че е забранено да се пускат снимки без екип!

Ееее, въпроса е: Кое е правилно и редно и не е в разрез с правилата!?
    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

До: Снимки без екипировка - редно или не

Правилно и редно е да делим дали се кара без екипировка или снимката е направена по време на почивка със свалена частично същата. Примерно......

Отделно: защо не отнесохте този въпрос до администрацията на ЛС, а държите да получите отговора во всеуслъшане?
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Това си е жива цензура, и ако наистина в снимките не е имало нещо нецензурно /примерно снимка без екип, но и без нищо друго, само по часовник или вратовръзка/ не би трябвало да бъдат изтрити.
      Всеки си има глава на раменете и си решава как да се екипира. Ако съм позирал в лъскава джипка без поставен предпазен колан редно ли е да бъде изтрита, т.к. не съм спазил правилника и ЗДП?

Моля да посочите линк с вашия пост, за да видим кой какво е изтрил.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        Това си е жива цензура, и ако наистина в снимките не е имало нещо нецензурно /примерно снимка без екип, но и без нищо друго, само по часовник или вратовръзка/ не би трябвало да бъдат изтрити.
        Всеки си има глава на раменете и си решава как да се екипира. Ако съм позирал в лъскава джипка без поставен предпазен колан редно ли е да бъде изтрита, т.к. не съм спазил правилника и ЗДП?

Моля да посочите линк с вашия пост, за да видим кой какво е изтрил.
        По- късно ще пусна линкове!

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
        Отделно: защо не отнесохте този въпрос до администрацията на ЛС, а държите да получите отговора во всеуслъшане?
        Защото мисля, че така ще се регламентира пускането на снимки! И ми се иска да се види мнението и на други участници от форума!
        А понеже се поразчетох и никаде или поне до сега не срещнах някъде да се забранява това!?
        Става дума за снимки в движение, действие, а не в спряло и в почивка!

Ето го и него!
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=4110&page=27

Снимките са изстрити а следващите които сложих ги замацах!

Така тогава останах с впечатление че е масова практика и наскоро забелязах това:
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=33365&page=34
        На снимките и клиповете има хора без каска! Карат, падат и т.н.
        Сега дори виждам, че и даже ми е истрито мнението, а дори незнам причината!????? Сега това Какво е? и По какви правила? и Кой как модерира?
        Последно редактирано от cveti; 20-08-09, 18:36.

Коментар

Уважаеми колега, право и задължение на всеки модератор, е да прецени кое и как да редактира.

Ако имате някакви забележки към кой да е модератор, то редно е да се обърнете към администрацията на форума, а не да пускате тема, за да доказвате колко сте принципен и колко безпринципни модераторите.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Уважаеми колега, право и задължение на всеки модератор, е да прецени кое и как да редактира.

Ако имате някакви забележки към кой да е модератор, то редно е да се обърнете към администрацията на форума, а не да пускате тема, за да доказвате колко сте принципен и колко безпринципни модераторите.
            Уффф ма.. му стара...... и аз ли да спра да пиша?

Искам да се дискотира дали да се пускат снимки във форума с екип или да не е пускат! Просто и ясно!

Коментар

Искате просто и ясно, ОК!

Ако снимките без екипировка са случайни, отразяващи нещо наистина интересно и уникално, като при това, не подтикват и не рекламират карането без екипировка, то могат да бъдат пуснати. В този случай, пускащия ги, би било редно, поне да намекне, че карането без екипировка е опасно!

П.П. Форумът се чете от младежи и дори деца, така, че е редно, добрите ендуристи да дават положителен пример!
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                Уффф ма.. му стара...... и аз ли да спра да пиша?

Искам да се дискотира дали да се пускат снимки във форума с екип или да не е пускат! Просто и ясно!
                Пиши, защо да не пишеш?

И пускай снимки от разходките, където ТИ и ТВОИТЕ приятели са с екипировка. За дискуссия: по-добре пусни анкета "Одобрявате ли каране без екипировка, или не?" И си кажи мнението там. Дай личен пример един вид.... Защото снимките са вторично нещо, да верно могат да подтикнат начинаещите и млади към магарии, ама те, най-вече младите магариите ги вършат и без никой ги насърчава към това.

Действай.
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение

Минков, а според мен си се изчерпал откъм снимки и каране и се чудиш, как да привлечеш внимание към себе си. Не си ли се сетил малко късно да обсъждаш изтриването на снимките ти ? Все пак са изтрити 2008 година , а от там на сетне нямаш снимков материал и карания, а само мнения от сорта " Добре че си ти да поразчупиш темата " Какво още има да се дискутира по тази тема ?
                  Да, разрешено е да се кара без екип, но не се толерира във форума. Това е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X