Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Галерия за снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Галерия за снимки

Във форума на руския сайт за Паджеро www.pajero4x4.ru , който работи също на phpBB направиха галерия за снимки.
    Администраторите имат ли възможност за направят същото и за "нашия" (техния) форум? Аз мисля , че това ще бъде много добър ъпгрейд на форума и много хора биха се радвали да могат да разглеждат снимките на участиците по по-лесен и прегледен начин, отколкото на FTP-то
    Nissan Patrol Y61

Не си прочел тук някъде, галериите са премахнати (имаше такива преди) за да се затвори тази вратичка за хакване на форума.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Re: Галерия за снимки

Първоначално публикуван от Novice
      Във форума на руския сайт за Паджеро www.pajero4x4.ru , който работи също на phpBB направиха галерия за снимки.
      Администраторите имат ли възможност за направят същото и за "нашия" (техния) форум? Аз мисля , че това ще бъде много добър ъпгрейд на форума и много хора биха се радвали да могат да разглеждат снимките на участиците по по-лесен и прегледен начин, отколкото на FTP-то
      Ама качването на снимките е 1 по 1 и, ако са ти повече, е голяма досада.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Жалко.

Ето една снимка-поздравление за двамата колеги с Галопери от тамошната галерия. Хората села вече кръшават на ВАС :

http://www.pajero4x4.ru/fgallery/dis...d&cat=0&pos=11
        Nissan Patrol Y61

Коментар

Първоначално публикуван от Novice
          Ето една снимка-поздравление за двамата колеги с Галопери от тамошната галерия. Хората села вече кръшават на ВАС :
          Не кръщават на нас, ами се анонсират новия форум на собствениците на Галопери http://www.galloper.ru
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X