Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Местоположение на автора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Местоположение на автора

Имам една молба, към всички съфорумци:
    Пишете в личния си профил къде сте. Много време се губи за уточняване на региони и местонахождения.
    Особено при питания за оглед и помощ.

До: Местоположение на автора

А защо това не се въведе като задължително при регистрация ?
    А който е регистриран и не е изпълнил това условие да му се напомни.
    Във всяка тема, все това се питаме кой от каде е.
    Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
    ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
      А защо това не се въведе като задължително при регистрация ?
      А който е регистриран и не е изпълнил това условие да му се напомни.
      Във всяка тема, все това се питаме кой от каде е.
      Може и така, ама дали ще ни чуят?

Коментар

Този въпрос е дискутиран. Дори и софтуерно да се въведе подобно изискване, всичко опира до добросъвестността на участника.
        Всеки може да напише в полето нещо съвсем произволно: Владивосток, Кейптаун, Антарктида и др. Още по-лош вариант би бил ако напише: Тмчтатаггагнаят, просто за да не стои празно полето.
        Така че, който желае да посочи местонахождението си, на добра воля го прави. Можем просто да апелираме към участниците да бъдат малко по-търпеливи при регистрацията, както и при редактиране на профила си и да добавят малко повече информация - за улеснение на всички останали при контакти.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
          Този въпрос е дискутиран. Дори и софтуерно да се въведе подобно изискване, всичко опира до добросъвестността на участника.
          Всеки може да напише в полето нещо съвсем произволно: Владивосток, Кейптаун, Антарктида и др. Още по-лош вариант би бил ако напише: Тмчтатаггагнаят, просто за да не стои празно полето.
          Така че, който желае да посочи местонахождението си, на добра воля го прави. Можем просто да апелираме към участниците да бъдат малко по-търпеливи при регистрацията, както и при редактиране на профила си и да добавят малко повече информация - за улеснение на всички останали при контакти.
          Абе нека пише и бимбинистан, ама като пита за майстори и помощ, ще го насочваме натам.

Коментар

Освен да се добавят по-големите градове и някои по-малки и "друг" към тях, друг вариант не виждам.Иначе предложението е конструктивно и ми харесва така, че го подкрепям!

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
              Освен да се добавят по-големите градове и някои по-малки и "друг" към тях, друг вариант не виждам.Иначе предложението е конструктивно и ми харесва така, че го подкрепям!
              Не става. Ако съм в някой град в Зимбабве Това е отворен форум, в който не всеки иска да си поставя личните данни
              Някой като иска помощ, ще си напише откъде е, телефон, скайп, имейл, ЕГН, ЕКГ и тн., защото си е за него.
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                Не става. Ако съм в някой град в Зимбабве Това е отворен форум, в който не всеки иска да си поставя личните данни
                Някой като иска помощ, ще си напише откъде е, телефон, скайп, имейл, ЕГН, ЕКГ и тн., защото си е за него.
                Или лъже за градът си или посочва ДРУГ.Мисля, че тук повечето са зрели хора.Ако ще е някой анонимен философ можем да минем и без него.
                ЕДИТ:
                Ако си в някой град в Зимбабве... посочи, че си от ДРУГ.Преди всичко във форума сме българи и мисля, че той е насочен главно към български потребители.Все пак има 1 раздел за чужденци.

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Особено при питания за оглед и помощ.

Коментар

Сега и чужденци ли станахме? Който каквото иска да пише-за него си е.
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X