Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всеки участник който е с +ПЛ има право на собствени дискусионни групи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Всеки участник който е с +ПЛ има право на собствени дискусионни групи

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
    Простете за въпроса, но какво аджеба означава са мо по себе си това +ПЛ. Появи ми се от известно време и явно значи нещо. Доколкото усещам е и за добро, но не мога да си обясня какво е и за какво е ? Някой би ли ме светнал ?
    "ПЛ" е абревиатура и означава "Право на легитимация", ако помня правилно. Като цяло това те прави пълноправен участник във форума. Над тази форма са само модераторите и администратора.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
      "ПЛ" е абревиатура и означава "Право на легитимация", ако помня правилно. Като цяло това те прави пълноправен участник във форума. Над тази форма са само модераторите и администратора.
      Нещо не разбирам. Досега непълноправен член ли съм бил ?
      Тази земя, по която тъпча сега,
      тази земя, която пролетен вятър пробужда,
      тази земя – не е моя земя,
      тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
        Нещо не разбирам. Досега непълноправен член ли съм бил ?
        Всеки (или почти всеки) форум има различни нива на достъп за членовете. Не би било нормално напълно непознати да имат пълен достъп до ресурси, които са събирани с години.

Не бих искал да ме разбереш погрешно - реално това дали си пълно правен член на форума или не, зависи само от това, как се усещаш самият ти. Използвах думата за да разбереш, че вече имаш повече права от преди. Това е всичко.

Коментар

Леле, и аз се сдобих с +ПЛ, и как се надувам сегааа, не е истина.Това дава ли ми право да си поискам актуално календарче на форума, че това дето ми висеше на огледалото в жиБката миналата година е с истекъл срок на годност
          Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Защо след като получих +ПЛ не мога да раздавам отрицателни вотове!???
            Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
              Защо след като получих +ПЛ не мога да раздавам отрицателни вотове!???
              Прочети тази тема Репутация - какво е това в този портал? и ще разбереш.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X