Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Структуриране на темите, прегледност и заглавия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Структуриране на темите, прегледност и заглавия

Потребителя Novice повдигна със своето мнение интересна тема която касае общото представяне и връзки на заглавията със съдържанието...Публикувам тук неговото мнение защото съм сигурен че касае и много от вас:

Offtopic:
    Без да се правя на интересен искам да напомня на "гореписалите" колеги, че заглавието на темата е коренно различно от разискваните въпроси. Представете си какво става, когато някой си пусне търсачка за да разбере нещо свързано със City Navigator и започне да чете вашите спорове.
    Нали основната цел на форума е да бъде "ПОЛЕЗЕН", по-опитните и по-знаещите да споделят опита си с останалите.
    А к'во става - пусне някой нещо - веднага друг го апострофира и отклонява топика. Пусне си някой обява, че продава нещо - друг някой мушмул почва да коментира :"Ти луд ли си? - Много е скъпо...."
    Аз съм относително нов и неактивен писач ( в този форум) .Последните месеци използвам форума за да се науча как най-правилно да си тунинговам джипката, къде са "готините" маршрути, кой са добрите гуми,как се работи с Хай Джек, кой са предимствата на съответната джипка......На всяка търсачка , която пусна попадам на отклонявания от темата.Моето мнение е такива неща да се местят от модераторите в отделни "спорни" рубрики и да оставят полезните неща.
    VPetrov.photography

Да, генерално сте прав. Сигурен съм че много хора биха покрепили това, аз включително. Но една подкрепа не означава че е лесно да стане на практика. Защото в основата на проблемите със структурирането стоят самите автори които подхващат различни дискусии без да открият нова тема. А модераторите не могат да поправят много от тези неща, първо защото темите може само механично да се разделят и когато се направи подобно разделение накрая може да се получат две нови теми които не са особено смислени. И второ защото подобно структуриране като време и усилия е почти равно на времето и усилията необходими за написването на този материал... А тук модераторите са малко а пишещите повече. И третия фактор отново са самите потребители, както вие например се оплаквате от слабата модерация така пък други ни обвиняват в прекалена такава... Трудно е да се намери точния баланс между интересите на хиляди участници и затова се търси някакъв компромис който може да е повече или по-малко успешен но никога не е перфектен...

Аз също разбирам вашето желание за един перфектен и добре уреден портал който да е лесен и крайно удобен за ползване. Затова и с Брат ми влагаме известен труд, време и пари в това начинание. Модераторите също отделят от своето време за да дадат своя принос - НО НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА СВЪРШИМ ВСИЧКО!
    VPetrov.photography

Коментар

Аз също съм напълно съгласен с Вас.
      От друга страна не мога и не искам да наричам "автор", човек който прави коментари за цената в обява "Купувам -Продавам"- това (според мен) трябва директно да се трие и "аФторЪ" да се предупреждава с "изгонване" от форума. Такива примери има много....
      Nissan Patrol Y61

Коментар

Последното приемам като предложение което ако бъде покрепено от повечето участници ще стане правило за този раздел...

Ето и самото предложение във формата на анкета:
        http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...534&highlight=
        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Novice
          човек който прави коментари за цената в обява "Купувам -Продавам"- това (според мен) трябва директно да се трие и "аФторЪ" да се предупреждава с "изгонване" от форума.
          А дали не е малко нещо прекалено? Ами ако съм избухал някоя изсмукана от пръстите цена за нещо си, дали няма да е добре, ако някой от другите участници ми каже "Мой човек, ами ти искаш повече от цената на ново нещо си с ДДС, поради което едва ли ще намериш купувач".
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Хм.
            А преди време бях обявил че продавам Багирата за 100 000 евро, и не помня да съм оттеглял цената. Склонен съм да я променя напоследък, примерно 300 000. Естествено мога да се мотивирам. Не мисля че обсъждането на цените е безсмислено. Зад простите цифри може да стоят съвсем други и по-сложни неща, не само пазарлък или клюка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X