Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анкета 2. Дайте своя глас за работата на модераторите!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Анкета 2. Дайте своя глас за работата на модераторите!

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
    Много са... АНТИМ защо е син Па и има организатори... Тех какво да ги правя?
    Дайте неколко и да ги почваме
    Организаторите са си организатори, отделна работа. Тях не ги барайте, освен ако не решите да им правите класация и на тях!
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      Много са... АНТИМ защо е син Па и има организатори... Тех какво да ги правя?
      Дайте неколко и да ги почваме
      Ами вие решавайте де. Направете го така, че да има повече доволни от недоволни! Много сме я, щом ти прави впечатление...... той колегата затова е направил 2 анкети, ти също трябва да направиш така, за да няма обидени но едва ли повечето ще сте доволни, пак ще има........, но нищо, на мен ми е интересно

Пояснявам: организаторите-тези които са светло зелени, те нямат модератрски права. Сините също..... но ти решаваш
      LZ1PER

Коментар

Ааа за мераклиите да правят анкети, ето още един списък! Само че две теми няма да ви стигнат май!

http://forum.offroad-bulgaria.com/memberlist.php
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

И мои постове са трити без предупреждение и обяснение но.......одобрявам действията на всички модератори с които съм "контактувал" в досегашният им вид.
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            И мои постове са трити без предупреждение и обяснение но.......одобрявам действията на всички модератори с които съм "контактувал" в досегашният им вид.
            А защо трябва да се предупреждава и обяснява? Някой не е внимавал като е чел правилата...

4. Приемате и се съгласявате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват или отключват всяка тема и мнение по всяко време, ако намерят за уместно, без да е необходимо да обясняват причините за своето действие или бездействие.

Коментар

Абе нещо май не ме разбрахте. Или ме разбрахте погрешно. Мене такива анкети не ме вълнуват, а просто исках до помогна на колеката... Така че да си номинират, аз само ще я пусна вместо него...
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Колега, тази анкета е абсолютно безсмислена и дори малко обидна за мен. Моля да бъда изключен от списъка.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Уважаеми колеги, единствените които могат да оценяват работата на Модераторите са СуперМодераторите и Администраторите... Единствените които могат да оценяват СуперМодераторите са Администраторите... Единствените които могат да оценяват работата на Администраторите сте всички които пишете тук..., с това че пишете... Ако не ви харесва работата на Администраторите единственото което можете да направите е да спрете участието си тук!

Обсъждания с такъв характер до голяма степен ми напомнят едни похвати от миналото... Да припомня, тук демокрация няма и няма да има..., тъй че подобни оценки нямат и смисъл...

Въобще смятам да затегнем режима относно обсъжданията на Модератори и техните действия.

Напомням на всички че ако имат забележки или смятат че са забелязали нередности, това което трябва да направят, е да изпратят ЛС с подробностите до СуперМодератор или Администратор. Всички други публични обсъждания могат само да ви донесат наказания и дори БАН.

Заключвам темата и предупреждавам че последващи подобни теми ще "награждавам" лично и с БАН!
                  Последно редактирано от Венцислав Петров; 29-03-09, 15:24.
                  VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X