Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Юруш на теманетата!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Юруш на теманетата!!!

От: Венцислав Петров
    До: GAD
    Пуснато на: Вто Май 30, 2006 10:55 am
    Заглавие: Изтрито съобщение
    Цитат:

За изтритата тема ....., поне обяснете в ЛС, защо я изтривате?!
    Ясно е кой диктува правилата тук, но поне давайте обяснение, за да не се четете сами...!!!
    Да, ВИЕ сте собствениците на този сайт, но ние сме КЛИЕНТА, а клиента ........, или още не сте го научили...?!
    НИЩО ЛИЧНО И ПЕРСОНАЛНО!!!
    С уважение подобаващо на вашето!!!
    ПОДПИС:

Уважаеми GAD,

Вчерашния ден са изтрити >20 съобщения, сред които предполагам и вашето. Нямаме практиката да коментираме нашите действия, но в случая явно вие не сте запознати с правилата на портала.

Още, когато сте се регистрирали тук, вие сте одобрили текст, който ясно казва цитирам:

4. Приемате и се съгласявате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват или отключват всяка тема и мнение по всяко време, ако намерят за уместно, без да е необходимо да обясняват причините за своето действие или бездействие.

Упреците ви за клиентите и техните права са съвършено невалидни защото не ми е известно вие да сте заплатили нещо за участието си тук...което би ви направило клиент... По скоро се ползвате от определени права за публикация и участие в едно общество, които са ви предоставени безплатно!

Редът тук, правилата както и всички останали разпоредби явно отразяват вижданията и разбиранията на собствениците. Ако не сте съгласен или смятате, че сте ощетен, единственото, което можете да направите е да не пишете тук! А що се отнася до факта дали ще останем сами да си пишем, бъдещето ще покаже...

Ако смятате, че изтритото съобщение е съдържало важна информация за другите и респективно силно касаеща вас и липсата му накърнява определени ваши потребности за изява, можете да ми го изпратите на ЛС. Ще разгледаме отново въпросът...

Поздрави
    0
    Твърдо "ЗА"
    0%
    0
    Твърдо"НЕ"
    0%
    0

От писанието ви не се разбира нито какво не ви е ясно нито къде е връзката със заглавието на анкетата?

Няма да толерираме нито писането на празно нито нарушаване на редът такъв какъвто е.

Правя ви последно предупреждение относно празнословие и запълване на темите с бесмислици. Следващата стъпка ще е лишаване от регистрация тук!
    VPetrov.photography

Коментар

Май взехме да се самозабравяме (и аз в това число, признавам си) и взехме да се качваме на главата на Венци... Така че давайте да не се ядосваме. И моите дивотии ги заключват и трият, ама аз съм благодарен че го има портала и че можем всички да се съберем и да обменим умни(ине до там) мисли. Пък прекалената демокрация всички видяхме до какво води - до нищо хубаво. Така че ако Венци сметне че нещо не отговаря на духа на сайта да го трие с чиста съвест, аз заставам зад него.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А мен ме интересува какъв е поводът да получавам като лично съобщение горе написаните неща.
        Не схващам, моля някой да обясни.
        И всъшност кво е тва нещо и кой на кого ще се кланя.
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
          А мен ме интересува какъв е поводът да получавам като лично съобщение горе написаните неща.
          Не схващам, моля някой да обясни.
          И всъшност кво е тва нещо и кой на кого ще се кланя.
          Трай си.И аз сега получих,ма не ми е известен повода.
          B+

Коментар

Абе, кво сте получили всички? На мене никой нищо не ми е давал, пак ли съм при издънките?
            А иначе темането е поздрав. Метана е поклон.
            Далеч не винаги разбирам повода за триене на нещо. Още по-рядко го одобрявам. Има начини за прекратяване на почти всякакви безобразия без триене. Лошото на метода е че иска много време

Коментар

В случая потребителя GAD е решил че неговото изтрито мнение е въпрос от изключително значение за всички в този форум...
              VPetrov.photography

Коментар

)) Хората често смятат че мнението им е важно ...

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                  От писанието ви не се разбира нито какво не ви е ясно нито къде е връзката със заглавието на анкетата?

Няма да толерираме нито писането на празно нито нарушаване на редът такъв какъвто е.

Правя ви последно предупреждение относно празнословие и запълване на темите с бесмислици. Следващата стъпка ще е лишаване от регистрация тук!
                  Първо, да питам?!..
                  Ако изразя мнение което е различно от вашето, ТУК,
                  ще го оставите ли, нередактирано,
                  или и то ще мине към "празнословие" и "безмислици" ?!...
                  Или и това е "нарушаване на реда такъв какъвто е"...???

Коментар

Аз не съм забелязал всички пишещи тук да са точно на моето мнение След като "изразите" вашето мнение, модераторите и администраторите ако е необходимо ще вземат отношение. Съжалявам но не се занимавам с гадателство за да знам какво ще пишете...!
                    VPetrov.photography

Коментар

spam the world

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                        Аз не съм забелязал всички пишещи тук да са точно на моето мнение След като "изразите" вашето мнение, модераторите и администраторите ако е необходимо ще вземат отношение. Съжалявам но не се занимавам с гадателство за да знам какво ще пишете...!
                        Предлагам, да изтриете темата, за да не досаждаме на аудиторията!
                        Кой крив, кой прав...., нещата нещо се ифантилизират!
                        Щом ви харесва, да наказвате, наказвайте....,
                        ако искате да остранявате, отстранявайте..!
                        Явно, така разбирате нещата!...
                        Или трябва и аз да отвърна на тона ви....,
                        или пък да ви накажа с непосещение, за два месеца...?!
                        Стига .........., че станахме смешни!!!!

Коментар

в източните култури поклоните са задължителни и не се смятат за унижение...

като бях в Корея наскоро, ми направи много добро впечатление, че като ви дават нещо /или ви връщат ресто в магазина/, го правят с двете ръце и се покланят...
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Руснаците казват - "Накарай глупака да се моли и кланя, той пода ще пробие!"
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Немойте с рого, момчета!
                              Всички тук имаме еднакви
                              или близки страсти ( слабости ).
                              Ерго - требе да се уважаваме
                              взаимно.Може да сме с различен
                              мироглед, образование или кул-
                              тура, но всички си дължим ува-
                              жение, струва ми се.Поне това
                              си дължим един на друг!!!
                              По рано, в един свой постинг
                              мисля, че замолих ( макар и
                              в шеговит тон ) да се отнасяме
                              уважително към темите, респек-
                              тивно - към пишещият!
                              Ще ми се това мое постче,
                              да е последното в посока изяс-
                              няване на отношенията във
                              форума - все мисля, че това
                              не би трябвало да се налага
                              в бъдеще!
                              Или ... греша ?
                              Да живей куманизъма!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X