Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До админ - Проблем с качването на аватар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До админ - Проблем с качването на аватар

Съжалявам, че започвам нова тема за проблем, вече описван неколкократно в други теми, но - когато се опитам да напиша мнение в която и да е тема от раздел 'Правила, работа с форумите, FAQ, FTP' получавам следният диалог:

"3vatos, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:

1. Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
    2. Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация."

Та, проблемът ми е, че не мога да си кача аватар в профила - всеки път когато опитам да добавя снимка от компютъра си (независимо дали е гиф или jpg) получавам съобщение 'Upload failed' или 'Invalid file', а когато задам URL, получавам 'Invalid url'. Опитах вместо да пускам цяла тема да зипратя лично до админ, но пак опрях до горният диалог за липса на permissions.

Всяка помощ по въпроса ще бъде оценена. Благодаря предварително.

До: До админ - Проблем с качването на аватар

получавам съобщение 'Upload failed' или 'Invalid file', а когато задам URL, получавам 'Invalid url'.
    Въпреки получаването на тези съобщения снимката ви е качена.
    И аз получавам всеки път това съобщение но после в поста ми снимката е там.
    Само внимавайте да не е прекалено голяма, особено за аватар.

Коментар

Благодаря за отговора

До сега не можех да отговоря, защото нямах 20 поста, и имах ограничение - в тази секция можех да пускам теми, но не и да отговарям на вече съществуващи, макар и пуснати от мен

Коментар

За да не пускам нова тема, ще питам тук!
        Нормално ли е да не виждам снимката на аватара си, която спазва всички критерии за размер и големина?
        Пробвах и я смених с друга ,но пак същото.
        Мисълта ми е, другите виждат ли я?
        Последно редактирано от К.Наков; 26-04-09, 11:08.

Коментар

Първоначално публикуван от nakovk Преглед на мнение
          За да не пускам нова тема, ще питам тук!
          Нормално ли е да не виждам снимката на аватара си, която спазва всички критерии за размер и големина?
          Пробвах и я смених с друга ,но пак същото.
          Мисълта ми е, другите виждат ли я?
          Не, в момента нямаш аватар. Но имаш картинка в профила. Сигурно си объркал двете полета.
          Отиваш на Персонални настройки-> Настройки & Опции->Редактиране аватар и от тук вече си качват аватар.
          А тази картинка с мотора, която си си качил сега се вижда само когато ти се отвори профилът.
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Охх, благодаря ти за отзивчивостта, справих се с твоята помощ.

Коментар

От: До админ - Проблем с качването на аватар

Здравейте!Току-що се регистрирах,но не мога да влезна в профила си,нито в чужд профил?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X