Обява

Свий
Няма добавени обяви.

забрана за пускане на ЛС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• забрана за пускане на ЛС

защо има такова нещо???

до колкото разбрах само аз имам такова ограничение.
    Все си мисля, г-н Петров, че имам право да знам от какво е продиктувано това последствие.

Коментар

Поради факта, че тази сутрин двама участници в портала ми се оплакаха, че получават ЛС с предложение за покупка на фланелка. Знаете, че е забранено изпращането на ЛС, без да сте абсолютно сигурна, че получателя би желал да ги получи. А такива с какъвто и да е намек за продажба са съвършено забранени за всички. Това правило се спазва включително и от страна на ръководството на портала. И отговаря на етиката която прокламираме. Ако желаете да организирате фланелки с надпис на портала единственото, което можете да направите е да пишете в съответната тема. Който желае ще ви пусне ЛС. Подканянето е нещо от което някои хора се дразнят и ние уважаваме тяхното желание.
      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
        Поради факта, че тази сутрин двама участници в портала ми се оплакаха, че получават ЛС с предложение за покупка на фланелка.
        Какво лошо има в това? Питам ги ще желаят ли и ако имат интерес да видят темата. Да съм карала някого на сила?

Знаете, че е забранено изпращането на ЛС, без да сте абсолютно сигурна, че получателя би желал да ги получи.
        От къде мога да знам дали някои желае или съответно не желае да получава ЛС от мен, ако изрично не ми го е казал това?

Който желае ще ви пусне ЛС.
        някои хора, които попитах съвсем дружелюбно дори не бяха видели темата, а искаха да си поръчат....

Наказанието има ли давност?

Коментар

Подканянето е нещо от което някои хора се дразнят и ние уважаваме тяхното желание.
          не съм подканяла
          думите ми бяха -
          здравей
          ще искаш ли да си вземеш клубна фланелка
          ако имаш интерес виж тук (линк към темата)

не съм писала - купи си фланелка непременно

Коментар

Какво лошо има в това? Питам ги ще желаят ли и ако имат интерес да видят темата. Да съм карала някого на сила?
            Ами по същата логика няма нищо лошо и ние като собственици на портала всеки ден да питаме всички дали няма да си купят нещо, което ние продаваме нали? Само че тогава няма да сме уважаван офроуд портал, в който всеки има своите права (включително и правото да не го безпокоят) а един електронен магазин с дискусия към него...
            От къде мога да знам дали някои желае или съответно не желае да получава ЛС от мен, ако изрично не ми го е казал това?
            Ако не сте сигурна, че някой желае да получава вашите съобщения просто не му ги натрапвате! Конкретно в случая сте написали, каквото предлагате в съответната тема и толкова, който желае ще се свърже с вас. Представете какво би станало, ако всеки, който пише нещо и смята, че то е най важното в този портал започне да изпраща съобщения на другите, за да им обърне внимание...

Към момента имате забрана за лични съобщения за една седмица. Надявам се случая повече да не се повтори...
            VPetrov.photography

Коментар

Коментар

може ли аз да си купя фланелка?

Коментар

Ми Дидке това си е чист спам! А спамът вече взе да става подсъден.

М/у другото и ние продаваме фанелки... Искате ли да ви запуша нет-а с ЛС или сами ще се обадите за тениска?

Коментар

ми Ицо пускай......... това си е чиста реклама
                    не е принуждение
                    това е разпространяване на информация
                    не задължаване за покупка
                    пак казвам - хора, накоито пуснах ЛС не бяха влизали в КУПУВАМ/ПРОДАВАМ и дори не знаеха, че има идея за фланелки......
                    и се включиха и те.........

всичко е до незнание........
                    Венци казва - който иска - ще ти пусне ЛС, а от къде да знаят хората, че се прави такова нещо, ако някой не им каже..........

и пак казвам
                    НЕ СЪМ ПРИНУЖДАВАЛА НИКОГО

и никъде не съм прочела в правилата (до колкото съм чела), че е забранено подобпо пращане на ЛС
                    а всички знаем, че всяко нещо, което не е забранено е разрешено............

Коментар

Първоначално публикуван от didkata_s
                      ми Ицо пускай......... това си е чиста реклама
                      не е принуждение ....
                      Дидке, чети тук собствениците на портала са го казали :
                      WWW.OFFRoad-Bulgaria.com е изцяло безплатен ресурс и всеки негов участник може да се ползва от възможностите му без ограничение за лични цели.

Участието на фирми, юридически лица или физически лица с комерсиална (търговска) цел е допустимо само след предварително получено разрешение от ръководството на портала и заплатени съответни такси.

Участието с търговска цел включва както публикуването на рекламни съобщения така и изпращането на лични съобщения до други участници с рекламна, търговска или друга цел, която е различна от тематиката на портала.
                      ....
                      Друг въпрос е дали точно ти имаш търговски интереси (по добре да не го дискутираме, аз приемам за себеси че нямаш), но правилата са си правила.

Коментар

Венци би ли махнал ограничението? Получавам ЛС. Виждат хората, че съм онлайн.Ако съм инвизибъл виждат, че пускам постове и е неудобно някой да те пита нещо, а ти да не отговаряш и той да чака, и да знае, че си онлайн....Все едно не отговарям нарочно.........Вече разбрах, че не е редно. Няма и да се повтори.

Коментар

Благодаря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X