защо има такова нещо???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
забрана за пускане на ЛС
Свий
X
-
Поради факта, че тази сутрин двама участници в портала ми се оплакаха, че получават ЛС с предложение за покупка на фланелка. Знаете, че е забранено изпращането на ЛС, без да сте абсолютно сигурна, че получателя би желал да ги получи. А такива с какъвто и да е намек за продажба са съвършено забранени за всички. Това правило се спазва включително и от страна на ръководството на портала. И отговаря на етиката която прокламираме. Ако желаете да организирате фланелки с надпис на портала единственото, което можете да направите е да пишете в съответната тема. Който желае ще ви пусне ЛС. Подканянето е нещо от което някои хора се дразнят и ние уважаваме тяхното желание.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав ПетровПоради факта, че тази сутрин двама участници в портала ми се оплакаха, че получават ЛС с предложение за покупка на фланелка.
Първоначално публикуван от Венцислав ПетровЗнаете, че е забранено изпращането на ЛС, без да сте абсолютно сигурна, че получателя би желал да ги получи.
Първоначално публикуван от Венцислав ПетровКойто желае ще ви пусне ЛС.
Наказанието има ли давност?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав ПетровПодканянето е нещо от което някои хора се дразнят и ние уважаваме тяхното желание.
думите ми бяха -
здравей
ще искаш ли да си вземеш клубна фланелка
ако имаш интерес виж тук (линк към темата)
не съм писала - купи си фланелка непременно
Коментар
-
Какво лошо има в това? Питам ги ще желаят ли и ако имат интерес да видят темата. Да съм карала някого на сила?
От къде мога да знам дали някои желае или съответно не желае да получава ЛС от мен, ако изрично не ми го е казал това?
Към момента имате забрана за лични съобщения за една седмица. Надявам се случая повече да не се повтори...
Коментар
-
ми Ицо пускай......... това си е чиста реклама
не е принуждение
това е разпространяване на информация
не задължаване за покупка
пак казвам - хора, накоито пуснах ЛС не бяха влизали в КУПУВАМ/ПРОДАВАМ и дори не знаеха, че има идея за фланелки......
и се включиха и те.........
всичко е до незнание........
Венци казва - който иска - ще ти пусне ЛС, а от къде да знаят хората, че се прави такова нещо, ако някой не им каже..........
и пак казвам
НЕ СЪМ ПРИНУЖДАВАЛА НИКОГО
и никъде не съм прочела в правилата (до колкото съм чела), че е забранено подобпо пращане на ЛС
а всички знаем, че всяко нещо, което не е забранено е разрешено............
Коментар
-
Първоначално публикуван от didkata_sми Ицо пускай......... това си е чиста реклама
не е принуждение ....
WWW.OFFRoad-Bulgaria.com е изцяло безплатен ресурс и всеки негов участник може да се ползва от възможностите му без ограничение за лични цели.
Участието на фирми, юридически лица или физически лица с комерсиална (търговска) цел е допустимо само след предварително получено разрешение от ръководството на портала и заплатени съответни такси.
Участието с търговска цел включва както публикуването на рекламни съобщения така и изпращането на лични съобщения до други участници с рекламна, търговска или друга цел, която е различна от тематиката на портала.
....), но правилата са си правила.
Коментар
-
Венци би ли махнал ограничението? Получавам ЛС. Виждат хората, че съм онлайн.Ако съм инвизибъл виждат, че пускам постове и е неудобно някой да те пита нещо, а ти да не отговаряш и той да чака, и да знае, че си онлайн....Все едно не отговарям нарочно.........Вече разбрах, че не е редно. Няма и да се повтори.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар