Преди да се регистрирам доста обстойно прегледах форума и ми направи впечатление ( а и съм сигурен че не само на мен) че , тук си има една сбирка на определени личности, които се държат доста некоректно ,меко казано с по-новите във форума. Много хора се изживяват като модератори дават мнение кога да се пускат теми и кога не при положение, че за това си има хора, които да преценят. Не може само за това че си изписал 1000 и отгоре мнения (като над 50 % от които при напълно безполезни спамове) да се правиш на велик. Има някои, които пускат по 3-4 теми за едно и също нещо, а други една да пуснат, веднага ги нападат. В този форум всеки иска съвет за свой индивидуален проблем, наистина не е нужно по 100 теми за едно и също, но не мислите ли, че прекалявате. Не смятате ли че е смешно някой да си нарочи друг за черна овца и всички да му подражават. Това ми е и последното мнение в този форум, не виждам никаква полза да продължавам...И един съвет вместо във форума пишете в ЧАТА!
Съжалявам че този форум се превърна в място, където вместо да получиш съвет за проблема си се сблъскваш с неразбиране и упреци...много жалко наистина... и не мисля че липсата на модератори е причината всеки да дава компетентното си мнение коя тема е важна и коя не е такава. Ако за някой дадена тема е глупост по- добре да не я чете, вместо да бръщолеви врели некипели! Моята цел не беше да казвам кой е добър и кой е лош, нито пък да давам поводи за конфликти, а да дам насока на размисъл на всички и да покажа на някои самозабравили се хора, че не са прави...Ако си вземете някаква поука от това форумът наистина ще стане полезен.
Съжалявам че този форум се превърна в място, където вместо да получиш съвет за проблема си се сблъскваш с неразбиране и упреци...много жалко наистина... и не мисля че липсата на модератори е причината всеки да дава компетентното си мнение коя тема е важна и коя не е такава. Ако за някой дадена тема е глупост по- добре да не я чете, вместо да бръщолеви врели некипели! Моята цел не беше да казвам кой е добър и кой е лош, нито пък да давам поводи за конфликти, а да дам насока на размисъл на всички и да покажа на някои самозабравили се хора, че не са прави...Ако си вземете някаква поука от това форумът наистина ще стане полезен.
Какво да се прави, като не мога да се сдържам
Релакс, човече.
Коментар