Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Уведоми за публикация" при новаците

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Уведоми за публикация" при новаците

Аз като нов потребител, страдам доста от ограниченията, но какво да се прави ще го преживея.
    Сега по конкретно, исках да изпратя лично съобщение до потребител, но уви това още не ми се полага, обаче ровейки се из интерфейса забелязах бутончето "Уведоми за публикация" което ефективно може да се използва вместо "лични съобщения". Мисля че това е пропуск в ограниченията на "зайците".
    Реших да пусна това съобщение в "Проблеми в работата на портала", обаче поради неясни причини, не мога да публикувам там, така че реших да го пусна като нова тема, въпреки че няма особен смисъл.

До: "Уведоми за публикация" при новаците

Да, ама можеш да го пускаш само до модераторите на раздела. А те могат да те насолят ако им пускаш глупости.

То служи, като видиш някоя простотия, да обърнеш внимание на модератора, за да я отмодерира. Помага, защото модераторите не могат да преглеждат абсолютно всичко.

Коментар

До: "Уведоми за публикация" при новаците

Бутончето "Уведоми за публикация" е насочено към модераторите в този форум и администрацията за уведомяване за нарушения във форума. Не е за връзка с някой от колегите и не е пропуск в който да публикуват "зайците". Въпросът ви към Юли препратих лично, но това не означава, че ще го правим постоянно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X