Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с прикачане на снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с прикачане на снимки

Здравейте имам пак същия проблем който беше този петък ,съобщението е следното
    Your submission could not be processed because the token has expired.
    Please push the back button and reload the previous window
    незнам къде е проблема когато пиша без да качвам снимки нямам проблем ,но като се опитам да кача някоя снимка с някакъв коментар ми излиза това съобщение ,изпратих лс на един от модераторите но несъм сигурна дали го е получил.
    http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Re: Проблем с прикачане на снимки

Здравейте.
      Погледнете си полето на атачмент менаджера дали има място.
      2 ро така може да се получава от бавен интернет или от качване на няколко голями снимки.

Тайм аута изтича. Погледнете ги все пак колко за големи и след колко време ви излиза това съобщение.

Поздрави

Коментар

До: Re: Проблем с прикачане на снимки

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
        Здравейте.
        Погледнете си полето на атачмент менаджера дали има място.
        2 ро така може да се получава от бавен интернет или от качване на няколко голями снимки.

Тайм аута изтича. Погледнете ги все пак колко за големи и след колко време ви излиза това съобщение.

Поздрави
        току що качих три големи снимки излязаха веднага
        ние сме няколко компютъра и явно се скапва нета почва да се бави
        явно проблема е при мен това не го знаех извинявам се че ви занимавах с мойте глупости надявам се да приемете мойте извинения

Коментар

От извинения няма никаква нужда
          за това сме тука
          Поздрави.

Коментар

От извинения няма никаква нужда
            за това сме тука
            Поздрави.
            И все пак много благодаря, че ми дадахте акъл къде може да е проблема.

Коментар

Имам два въпроса:
              Колко място има всеки потребител за снимките, които качва (или колко бр. албума)?
              Снимките, които вече са качени в даден албум, автоматично ли им се задава размер от форума? Ако е така, мога ли да качвам снимки без да съм съм ги намалил?
              Защо снимките, които поставям в опр. албум, започват отзад напред (по реда, по който съм ги качил)?

Коментар

Колко място има всеки потребител за снимките, които качва (или колко бр. албума)?
                За момента за брой албуми няма ограничения.
                Правото да имате албум се определя от групата в която сте.

Снимките, които вече са качени в даден албум, автоматично ли им се задава размер от форума? Ако е така, мога ли да качвам снимки без да съм съм ги намалил?
                Има ограничения за размер и големина на снимката, ако са надвишени софтуера се опитва да ги вкара в определени норми.
                Не е идея обаче форума да ви намалява снимките, процеса е автоматичен и е възможно да се получат нежелани ефекти, съветвам ви да ги качвате в подходящ размер 1024px ширина или височина, мисля че това е достатъчно и седи по прегледно.

Защо снимките, които поставям в опр. албум, започват отзад напред (по реда, по който съм ги качил)?
                Предполага се, че последната снимка, която качвате е най новата.

Поздрави.

Коментар

Предполага се, че последната снимка, която качвате е най новата.

Поздрави.

Да, така е. Но няма ли да бъде по-удобно, ако първата снимка, която съм качил да е и първа в дадения албум? Не че е някакъв проблем, но снимките се разглеждат отзад напред.

Лек ден!

Коментар

Тази програма намаля снимки ,става бързо и лесно,High Quality photo Resizer,имаш в компютъра и Paint и с нея става да ги намалиш.

Коментар

Колеги, имам сериозен проблем с показването на вече качени снимки. Не пускам отделна тема, защото въпросът е сходен..Та, създавам албум (имам такива и на латиница и на кирилица), задавам му да е Публичен. След това при разглеждането му, някои потребители НЕ виждат снимките, прикачени в мнението, а само текста. Конкретно за тези теми са ми казвали, че не се виждат снимки:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=51392

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=56065

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=46719

Става дума за "гости"(нерегистрирани)и за "младши участници".

Къде може да е проблемът? Аз ли греша някъде?
                      Предварително благодаря.
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                        Става дума за "гости"(нерегистрирани)и за "младши участници".

Къде може да е проблемът? Аз ли греша някъде?
                        Предварително благодаря.
                        Aми ти си си отговорил, това е едно от неудобствата на новорегистриралите се. А за нерегистрираните- защо изобщо се чудиш
                        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                          Aми ти си си отговорил, това е едно от неудобствата на новорегистриралите се. А за нерегистрираните- защо изобщо се чудиш

Защото снимки на други потребители се виждат....а конкретно моите не....поне преди 1-2 месеца беше така...т.е. същите потребители, за които говоря виждат снимки на други, но не и моите.
                          Последно редактирано от Тануцо; 28-03-09, 22:35.
                          Per aspera ad astra.

Коментар

Не става бре. Сега се пробвах да пусна нова тема, малко да оплакнете очите и не мога да закача снимките.

Как се превежда това?-Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение

Аз пак да си кажа:

Прясна публикация: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3&postcount=83

Снимките не се виждат от някои утвърдени участници, например :
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=17387

Най-странното е че това не се случва с всички снимки/публикации, въпреки че няма никаква разлика в качването и оформянето на албумите. Всички са с еднаква резолюция и т.н.
                              Per aspera ad astra.

Коментар

Проба.

Става, явно са моментни проблеми.
                                Прикачени файлове
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X