Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Keltis e banned! Докога?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Keltis e banned! Докога?

Кога ли му изтича наказанието?

Ще липсва още един от колоритните участници в портала.......

До: Keltis e banned! Докога?

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
    Кога ли му изтича наказанието?

Ще липсва още един от колоритните участници в портала.......
    Е, то ще си проличи.
    Но, какъв е смисълът на това - да се отварят нови и нови теми по такива въпроси - не знам.
    Имало е причина - наложили са му забрана. Като й изтече срока - пак ще е с разрешен достъп (дано и със съответната поука ).
    Хайде, стига толкова общи приказки от мен.
    Поздрави.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
      Е, то ще си проличи.
      Но, какъв е смисълът на това - да се отварят нови и нови теми по такива въпроси - не знам.
      Имало е причина - наложили са му забрана. Като й изтече срока - пак ще е с разрешен достъп (дано и със съответната поука ).
      Хайде, стига толкова общи приказки от мен.
      Поздрави.

В общи линии е тъй, ама не станаха ли много липсващите: Стефан (за кратко), Disem (за известно време, след което не се върна), сега Keltis, diskata_s, в допълнение Йори (Yordan Kolev), Quadra и .... със сигурност има и още, но за тези участници се сещам на прима-виста .....

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
        В общи линии е тъй, ама не станаха ли много липсващите: Стефан (за кратко), Disem (за известно време, след което не се върна), сега Keltis, diskata_s, в допълнение Йори (Yordan Kolev), Quadra и .... със сигурност има и още, но за тези участници се сещам на прима-виста .....

Не мога да разбера целта на темата ти? Звучи ми някак като подстрекаване към спор в който потребителите да се оплакват от каквото им е на душа срещу портала като цяло? За 1231238762346576435 както останалите модератори ще кажа че си има правила и който не ги спазва си носи последствията.

Не е обаче никак редно да намесваш хора като Йори и Дима (Quadra) които са напуснали изцяло по собствено желание.

П.С. Тая тема нищо хубаво няма да ти донесе ми се струва....
        no signature no problems

Коментар

Keltis е баннат до когато е необходимо. Обяснения по въпросът нито са необходими нито ще бъдат давани. Оттук насетне всякаква подобна тема ще бъде заключвана и авторът и създаването и ще бъде третирано като спам със всички произтичащи от това следствия...
          VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X