От два дни имам проблем - не ми разрешава използването на емотиконки.... Дадено им е разрешено от менюто под писането на пост, но няма реакция колкото и да кликам на която и да било. Съответно и нищо не излиза в текста на мнението. Някой да помогне?.... И ми излизат едни странни писаници като цитирам някого...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем!
Свий
X
-
До: Проблем!
Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеПробва ли с друг браузър? Да не си слагал някакви по-параноични програми за защита от спам, попъпи и т.н.?Последно редактирано от Тихомир; 31-08-08, 14:53.
Коментар
-
Ако все пак имаш подобна програма е възможно да се е ъпдейтнала автоматично и да прави проблеми. Явно нещо пречи на джава скрипта да се изпълнява, което е възможно само, ако е забранено в настройките на самия браузър(което се съмнявам да е причината) или да го спира някой плъгин.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеАко все пак имаш подобна програма е възможно да се е ъпдейтнала автоматично и да прави проблеми. Явно нещо пречи на джава скрипта да се изпълнява, което е възможно само, ако е забранено в настройките на самия браузър(което се съмнявам да е причината) или да го спира някой плъгин.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеМай се оправи...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар