Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем!

От два дни имам проблем - не ми разрешава използването на емотиконки.... Дадено им е разрешено от менюто под писането на пост, но няма реакция колкото и да кликам на която и да било. Съответно и нищо не излиза в текста на мнението. Някой да помогне?.... И ми излизат едни странни писаници като цитирам някого...

До: Проблем!

А,и още нещо забелязах - не ми дава да ползвам "цитат" и най-вероятно всичко от менюто над поста като "прикачени" , промяна на шрифта и т.н.... П.П. Наместо кавичките се появяват тези ;amp quot;....

Коментар

Пробва ли с друг браузър? Да не си слагал някакви по-параноични програми за защита от спам, попъпи и т.н.?
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
        Пробва ли с друг браузър? Да не си слагал някакви по-параноични програми за защита от спам, попъпи и т.н.?
        Не съм слагал нищо ново. Довчера нямах проблеми да пиша от този браузър. А сега нищо не ми работи. P.P. Значи с експлоръра работи, а с мозилата не иска.
        Последно редактирано от Тихомир; 31-08-08, 14:53.

Коментар

Ако все пак имаш подобна програма е възможно да се е ъпдейтнала автоматично и да прави проблеми. Явно нещо пречи на джава скрипта да се изпълнява, което е възможно само, ако е забранено в настройките на самия браузър(което се съмнявам да е причината) или да го спира някой плъгин.
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
            Ако все пак имаш подобна програма е възможно да се е ъпдейтнала автоматично и да прави проблеми. Явно нещо пречи на джава скрипта да се изпълнява, което е възможно само, ако е забранено в настройките на самия браузър(което се съмнявам да е причината) или да го спира някой плъгин.
            Май се оправи...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Май се оправи...
              Колега, кирилизатора ти да не FlexType? Да преведа: Флекс ТЪП? Защото проблема, който описваш не е от емотиконите и quote опцията, а от този симовол - ":" Същия от "Датекс" са решили, че могат самоволно да поменят с подобен на външен вид... само дето твоят компютър не се интересува от външния вид, а от ANSI числовата равностойност... или по-ясно казано разбира например буквата "а" (кирилишко) като 145, а буквата "a" (латинско) 045 - стойностите не са верни! Използвах ги само да илюстрирам проблема.
              Последно редактирано от господин никой; 31-08-08, 19:54. Причина: Корекция... typo...

Коментар

Да, с FlexType съм. Май бях изтрил нещо, щото като върнах всичко от кошчето обратно и проблемът изчезна... Сега ще преглеждам един по един какви документи съм трил и възстановил за да разбера кой точно е бил виновникът.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X