Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стефан със забрана? Как така!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стефан със забрана? Как така!

Току-що видях, че Стефан е banned. Сигурен съм, че по-рано днес не беше така.

Не вярвам на очите си. Знам, че Стефан често пресолява манджата, знам че излишно влиза в лични атаки, знам - по личен опит - че понякога много дразни. Обаче ban?!?!

Какъвто и фал да е допуснал - а засега никой не казва какъв е, смятам, че тази забрана е голяма грешка. Надявам се, че е случайна и необмислена, т.е. такава, която лесно и бързо може да се поправи.

Крайните мерки са необходими, за да бъде форума здрав. Но преди здравето по-важно е той да бъде истински и ествено ЖИВ, за което нестандартни "дразнители" като Стефан имат огромен принос.

Моля ви, поправете грешката.
    Искам България чиста!

До: Стефан със забрана? Как така!

Без паника, само временно е. Червеният картон слага бан за няколко дена. Правилата важат за всички.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
      Не мисля, че има грешка. Също така не си прав да твърдиш "никой не казва", защото е достатъчно да се погледне профила за да се види, че има санкция за обида на други участници.

Във форума има правила и се предполага, че тези правила трябва да важат за всички. Никой не трябва да има право да нарушава правилата и да обижда други участници, защото бил еди-какъв си.
      Или може би си за това да се въведе официално двоен стандарт като определени хора по специален списък да могат да правят това, което е забранено на "простосмъртните"?!?

Специално на Стефан многократно са му се разминавали прояви, за които други участници са получавали не картон, а постянен бан ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
        ...... Но преди здравето по-важно е той да бъде истински и ествено ЖИВ, за което нестандартни "дразнители" като Стефан имат огромен принос.

И аз се застъпвам за СТЕФАН ! На кой толкоЗ му пречи, че не иска да го вижда тук ?!

Коментар

Колеги, приносът към даден форум не е разрешително за двоен стандарт.

Именно хората с принос към форума трябва да внимават с думите си, предвид че в думите им се вслушват повече хора.

Заключвам темата. Коментирането на отбелязани нарушения е работа на потърпевшия. А и все си мисля че той се е вързал по-малко на целия случай отколкото коментиращите.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X