Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за промяна при регистрация.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложение за промяна при регистрация.

Здравейте,

От известно време ми прави впечатление че много малко от новите участници във форума попълват в профила си откъде са. После пускат обяви за какво ли не, и трябва да им вадим с ченгел от устата откъде са.

Няма ли да е удачно полето да стане задължително за попълване при регистрация във форума? Ако пък не искат да се знае откъде са, така или иначе в това поле може да се попълва всичко - обаче ще е ясно че не искат, а не е от разсеяност или бързане.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Предложение за промяна при регистрация.

Не можем да накараме никой насила да си попълни личните данни.
    В правилата за публикуване на обяви изрично е записано, че трябва да се упомене населеното място. Стараем се да не допускаме такива обяви, но......... Ще сме по-взискателни към обявите. Всички които не отговарят на правилата, ще бъдат изтривани.
    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Ако пък не искат да се знае откъде са, така или иначе в това поле може да се попълва всичко - обаче ще е ясно че не искат, а не е от разсеяност или бързане.
      90% от хората не го попълват от разсеяност. Ако не искат, могат да попълнят "то си е моя работа", "по света", или нещо от сорта. Към указанията към полето може изрично да се упомене какво да попълват, ако не желаят да се знае от къде са. Смятам че ще е по-елегантно решение от триенето. Никой не е безгрешен.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Здравейте,

От известно време ми прави впечатление че много малко от новите участници във форума попълват в профила си откъде са. После пускат обяви за какво ли не, и трябва да им вадим с ченгел от устата откъде са.

Няма ли да е удачно полето да стане задължително за попълване при регистрация във форума? Ако пък не искат да се знае откъде са, така или иначе в това поле може да се попълва всичко - обаче ще е ясно че не искат, а не е от разсеяност или бързане.
        Има резон.Но липсва желание,тъй като всичко се предава от форум в форум,а не навсякъде е заложено индентификацията на населеното място.
        B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X