Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос към модератора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос към модератора

Не знам точно кой от модераторите заключи темата за обратните волани, затова поствам тема, чиято цел е единствено да получа кратки отговори на следните 2 въпроса:

1. Защо темата беше заключена и в допълнение преместена в OFFRoad-Bulgaria.com > Основни форуми > Оцеляване, техники за управление, обучение, безопасност и екипировка > Управление на МПС, КАТ, пътища, безопасност и катастрофи.
    Моля за обосновка. Кое беше толкова проблемно, че да оправдае това действие?
    2. Не мисли ли този, който е заключил темата, че в нея все пак има доста интересни и полезни мнения за някой, който се чуди дали да си купи кола с десен волан?

Личното ми мнение е, че в случая има доста престараване от страна на модератора, което без той да иска води до цензура.

Моля, по долу да пише само човека, който заключи темата и никой друг. След това заключете темата и я преместете в подраздел "Техники и стратегии в оцеляването със Сузуки Витара на планетата Марс". Благодаря.
    Vitara 2.0 V6
    Honda CRV (Gen 1)
    Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
    ВАЗ 2131

До: Въпрос към модератора

Виж т.4

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=17

MG RACING

Коментар

Не е достойно да се криеш зад това ... Питах те за конкретен мотив, а ти отговаряш "Нямаш право да ме питаш", което говори за липса на способност на аргументация. Just my 2 cents ...
      Vitara 2.0 V6
      Honda CRV (Gen 1)
      ВАЗ 2131

Коментар

Така се процедира с теми, които излизат от контрол. Ако участниците във форума искат да дискутират нещо, то трябва да се прави с подходящия тон. Не го ли спазват и двете страни, то следва заключване на темата. Стане ли му на някой навик да се заключват теми заради него - следва бан... След като се стигна до заплахи с пушки и откровенно заяждане, нямаше какво повече да се пише. Ако се прецени, че може да се разчисти по подходящ начин и страстите на хората са се пооталожили, то може да бъде отключена след известно време.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Toдоре, в момента има 20 000 регистрирани потребителя. Какво ще се получи ако по 2% на ден те питат защо си модератор и си позволяваш да местиш и редактираш теми?
          Аз лично на такива въпроси изобщо не отговарям. Има си правила и който каквото ще да мисли за мен или за друг колега модератор, си е негова работа. А който не иска да ги спазва да ходи в друг форум.
          no signature no problems

Коментар

Zaarin, благодаря за отговора. Просто исках да чуя някаква аргументация. Като се заключва и дефакто премахва цяла тема, в която освен препирни с пушки, има и много ценни мнения, се ощетяват тези, които са си отделили време и нерви с цел да постигнат някаква промяна. Има, както казваш, много начини да модерираш и този да режеш ан-блок ощетява доста хора. Както и да е. Това е последното, което пиша по тази тема - не искам да прераства в нова дискусия. А който иска ще намери начин да подкрепи плановете за забрана. Например когато законопроекта стане официално законопроект, най-вероятно ще се инициира петиция.
            Vitara 2.0 V6
            Honda CRV (Gen 1)
            ВАЗ 2131

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X