Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо не мога да "не одобрявам" от бутона за репутация?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо не мога да "не одобрявам" от бутона за репутация?

Здравейте, каква е причината да не мога да дам неудобрение към публикация на някой ? Като натисна везничките, и ми излиза само опцията за одобрение с полето за съответния коментар !
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

До: Защо не мога да "не одобрявам" от бутона за репутация?

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...262#post385262
    LZ1PER

Коментар

Защото си с право на легитимация(+ПЛ).Но пък можеш да раздаваш картони...
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Обаче, това е само официалното обяснение за пред медиите. В действителност, не можеш да "неодобриш" каквото и да е писано в този форум, тъй като тук никой не допуска грешка и ти можеш само да "одобряваш" ))
        Аре, да не се бъзикам в сериозната тема...
        Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Да, Пепи , благодаря ти за точният линк. Започнах да чета темата от самото и начало, стигнах до някъде и не видях отговор на въпроса ми, не се сетих да започна отзад напред
          И все пак тази новост в статута ми не ми допада особено. Мога да не съм съгласен с конкретно мнение или изказване от страна на някой, без непременно то да противоречи на добрия тон, правописа, да не съдържа реклама или обида..... ! Как да реагирам в такъв случай ?
          Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 23-05-08, 12:46. Причина: Забранено коментиране на репутация

Коментар

Нали си чувал поговорката: "покрай дивото гори и питомното"?
            И в случая е така. Много хора злоупотребяваха, а злоупотребите когато си натрупал много точки са страшни...

П.П.: Изтрих ти послеписа. Напомням, че самото коментиране на репутация в темите е забранено. Ако има оплаквания от несправедливо дадени оценки, то те трябва да се пращат на ЛС.
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
              Да, Пепи , благодаря ти за точният линк. Започнах да чета темата от самото и начало, стигнах до някъде и не видях отговор на въпроса ми, не се сетих да започна отзад напред
              И все пак тази новост в статута ми не ми допада особено. Мога да не съм съгласен с конкретно мнение или изказване от страна на някой, без непременно то да противоречи на добрия тон, правописа, да не съдържа реклама или обида..... ! Как да реагирам в такъв случай ?

Да му напишете отговор например!

Предполага се, че след като сте извоювали съответният ви авторитет, не ви е необходима анонимност за да кажете на който и да е тук, какво точно не ви харесва и прочие... Да не говорим че щом сте стигнали дотук, то нивото на вашата репутация е такова че едно отрицателно гласуване към някой новобранец ще го прати в "музиката"... Давайки картон вие ясно и конкретно му назовавате за какво го санкционирате... Неодобрение към мнението му по същество просто напишете като публичен отговор...
              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                Нали си чувал поговорката: "покрай дивото гори и питомното"?
                И в случая е така. Много хора злоупотребяваха, а злоупотребите когато си натрупал много точки са страшни...

П.П.: Изтрих ти послеписа. Напомням, че самото коментиране на репутация в темите е забранено. Ако има оплаквания от несправедливо дадени оценки, то те трябва да се пращат на ЛС.
                Добре а защо на някой само им триеме непозволеното коментиране на репутация а мен ме наказа за непозволено коментиране? Защо има различни стандарти за участниците? ОБЯСНЕТЕ ГОПОДИН СУПЕРМОДЕРАТОР

Коментар

Темата започва да тръгва в грешна посока! Ако искате да питате нещо Zaarin можете да го направите с ЛС. Публични коментари, одобрение или неодобрение към действията на Модератори и СуперМодератори аз лично ще санкционирам и то сериозно! Който има оплаквания от такива действия може да ги отнесе директно към Администрацията и то само с ЛС!
                  VPetrov.photography

Коментар

ОК, щом темата върви на зле, нека бъде заключена. Разбрах каквото ме интересуваше, а най-вече установих, че грешката не е в софтуера или в настройките ми. Ще се осведомя по-подробно за правата относно картоните. Вече дадох един такъв прекалено строго, занапред или ще внимавам повече, или изобщо няма да използвам тази опция. И все пак точките ще ми липсват...

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                      Добре а защо на някой само им триеме непозволеното коментиране на репутация а мен ме наказа за непозволено коментиране? Защо има различни стандарти за участниците? ОБЯСНЕТЕ ГОПОДИН СУПЕРМОДЕРАТОР
                      Не би трябвало да се обяснявам, но нека не остава чуство за не справедливост. Извън този подфорум съм давал червени картони за всяко нарушение на това правило, което разбира се видя, не мога да изчета всичко, освен в един-два достатъчно мъгливи случая, когато не е много ясно коментар ли е или не и съм преценил, че може и само с предупреждение на ЛС. В точно този обаче се предполага, че пишат хора, когато имат въпрос за нещо неясно, така че дори да не са чели правилата и да направят нарушение докато пишат въпросите си, самият факт, че си правят труда да разберат какво става е достатъчно смечаващо вината обстоятелство, че да се мине само с триене и разяснение.
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X