Здравейте, каква е причината да не мога да дам неудобрение към публикация на някой ? Като натисна везничките, и ми излиза само опцията за одобрение с полето за съответния коментар !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо не мога да "не одобрявам" от бутона за репутация?
Свий
X
-
До: Защо не мога да "не одобрявам" от бутона за репутация?
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...262#post385262LZ1PER
-
Обаче, това е само официалното обяснение за пред медиите. В действителност, не можеш да "неодобриш" каквото и да е писано в този форум, тъй като тук никой не допуска грешка и ти можеш само да "одобряваш"))
Аре, да не се бъзикам в сериозната тема...Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
Коментар
-
Да, Пепи , благодаря ти за точният линк. Започнах да чета темата от самото и начало, стигнах до някъде и не видях отговор на въпроса ми, не се сетих да започна отзад напред
И все пак тази новост в статута ми не ми допада особено. Мога да не съм съгласен с конкретно мнение или изказване от страна на някой, без непременно то да противоречи на добрия тон, правописа, да не съдържа реклама или обида..... ! Как да реагирам в такъв случай ?Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 23-05-08, 12:46. Причина: Забранено коментиране на репутация2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
Нали си чувал поговорката: "покрай дивото гори и питомното"?
И в случая е така. Много хора злоупотребяваха, а злоупотребите когато си натрупал много точки са страшни...
П.П.: Изтрих ти послеписа. Напомням, че самото коментиране на репутация в темите е забранено. Ако има оплаквания от несправедливо дадени оценки, то те трябва да се пращат на ЛС.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнениеДа, Пепи , благодаря ти за точният линк. Започнах да чета темата от самото и начало, стигнах до някъде и не видях отговор на въпроса ми, не се сетих да започна отзад напред
И все пак тази новост в статута ми не ми допада особено. Мога да не съм съгласен с конкретно мнение или изказване от страна на някой, без непременно то да противоречи на добрия тон, правописа, да не съдържа реклама или обида..... ! Как да реагирам в такъв случай ?
Да му напишете отговор например!
Предполага се, че след като сте извоювали съответният ви авторитет, не ви е необходима анонимност за да кажете на който и да е тук, какво точно не ви харесва и прочие... Да не говорим че щом сте стигнали дотук, то нивото на вашата репутация е такова че едно отрицателно гласуване към някой новобранец ще го прати в "музиката"... Давайки картон вие ясно и конкретно му назовавате за какво го санкционирате... Неодобрение към мнението му по същество просто напишете като публичен отговор...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеНали си чувал поговорката: "покрай дивото гори и питомното"?
И в случая е така. Много хора злоупотребяваха, а злоупотребите когато си натрупал много точки са страшни...
П.П.: Изтрих ти послеписа. Напомням, че самото коментиране на репутация в темите е забранено. Ако има оплаквания от несправедливо дадени оценки, то те трябва да се пращат на ЛС.
Коментар
-
Темата започва да тръгва в грешна посока! Ако искате да питате нещо Zaarin можете да го направите с ЛС. Публични коментари, одобрение или неодобрение към действията на Модератори и СуперМодератори аз лично ще санкционирам и то сериозно! Който има оплаквания от такива действия може да ги отнесе директно към Администрацията и то само с ЛС!
Коментар
-
ОК, щом темата върви на зле, нека бъде заключена. Разбрах каквото ме интересуваше, а най-вече установих, че грешката не е в софтуера или в настройките ми. Ще се осведомя по-подробно за правата относно картоните. Вече дадох един такъв прекалено строго, занапред или ще внимавам повече, или изобщо няма да използвам тази опция. И все пак точките ще ми липсват...2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеДобре а защо на някой само им триеме непозволеното коментиране на репутация а мен ме наказа за непозволено коментиране? Защо има различни стандарти за участниците? ОБЯСНЕТЕ ГОПОДИН СУПЕРМОДЕРАТОРГрамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар