Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумите са със нов софтуер, имат нови функции, дискусия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Форумите са със нов софтуер, имат нови функции, дискусия

Моля всички възможни въпроси относно новата функционалност, обяснения и прочие да пишете в тази тема... Много бих се радвал ако повече хора се включите в тестването им и помогнете при обясненията за другите...
    VPetrov.photography

До: Форумите са със нов софтуер, имат нови функции, дискусия

Ето тук има нещо за коригиране, вероятно са натиснати съседни клавиши на желаните.
    Прикачени файлове
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Идеята уважаеми колеги е в тази тема да се дискутират новите възможности... за грешки и пропуски моля пишете в:
      Проблеми в работата на портала
      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
        Идеята уважаеми колеги е в тази тема да се дискутират новите възможности... за грешки и пропуски моля пишете в:
        Проблеми в работата на портала
        Извинявам се за неточността (все-още разучавам новостите в портала и не съм се ориентирал правилно и навреме)
        Моля постът да бъде преместен там, където му е мястото.

Коментар

Аз имам въпроси
          За какво служат Албумите?
          И как да добавим приятели в списъка? Уж имам добавени, пък пише че листа е празен.
          Ааа и тези "Съобщения от посетители" за какво са? Всички ли ги виждат?

п.п.Въпроса за приятелите отпада. Разбрах
          Последно редактирано от cveti; 02-05-08, 16:47.
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

А бе Венци, тъкмо криво ляво се бях ориентирал и какво да не пипам, айде наново ...
            Нищо не разбирам.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              А бе Венци, тъкмо криво ляво се бях ориентирал и какво да не пипам, айде наново ...
              Нищо не разбирам.
              Ми аз за това почти нищо не пипам - Пиша си Глупостите и си Свиркам

Коментар

Що е то Таг?

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                  Аз имам въпроси
                  За какво служат Албумите?
                  И как да добавим приятели в списъка? Уж имам добавени, пък пише че листа е празен.
                  Ааа и тези "Съобщения от посетители" за какво са? Всички ли ги виждат?

п.п.Въпроса за приятелите отпада. Разбрах
                  Ами албумите са това за което толкова хора тук настояваха от много време... персонални картинни галерии които при това всеки може да си организира както желае... Например Стефан може там да си премести всички снимки та да не ги търси всеки път когато си преинсталира компютъра... Освен това достъпът до тези снимки е с режим какъвто определи собственика им... Ако са достъпни публично могат да се цитират навсякъде с правилният линк (връзка) към тях... Въобще с тази функция ролята на FTP-то намалява...

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  Нищо не разбирам.
                  Е нали всеки ден трябва да става все по-мощно и по-функционално... Докато форумите не почнат да ти сервират бира и то преди да си я поискал имаме много работа за вършене...

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                  Що е то Таг?
                  Таг е т.н. ключова дума/и За дадена тема вие можете да въведете ръчно някаква дума която характеризира темата... И после някой ден като търсите тази тема и се ядосвате че търсачката не я намира се сещате за тага... въвеждате и хоп готово... С други думи това е ръчно вмешателство и помощ към търсачката...
                  VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                    Що е то Таг?
                    Таговете са "описания с една дума", с които се описва всеки линк. Подобни са на ключовите думи, с тази разлика, че при тях няма йерархия. Можеш да опишеш всеки линк с колкото си поискаш тагове, които да ти помага по-късно да откриваш това което търсиш. След това винаги можеш да ги изтриваш, променяш, добавяш нови и т.н. (това е "с любезното съдействие" на: http://lubimi.com/help.php или първото, което търсачката откри и препрати при отговор на поставения въпрос)

Е, ами той администратора вече го е обяснил, докато аз да го открия като описание и да дам съответния линк.
                    Последно редактирано от nickbochev; 02-05-08, 19:16. Причина: добавка на последното изречение

Коментар

АЗ мисля че всичко което е направено е за добро и рано или късно ще даде резултати.Дано е по рано.Всъщност дано свикнем по рано.

Коментар

Започнах да му свиквам !
                        И е доста по-удобно от преди
                        Много ми харесва как се отварят снимките

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X