Моля всички възможни въпроси относно новата функционалност, обяснения и прочие да пишете в тази тема... Много бих се радвал ако повече хора се включите в тестването им и помогнете при обясненията за другите...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Форумите са със нов софтуер, имат нови функции, дискусия
Свий
X
-
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
-
До: Форумите са със нов софтуер, имат нови функции, дискусия
Идеята уважаеми колеги е в тази тема да се дискутират новите възможности... за грешки и пропуски моля пишете в:
Проблеми в работата на портала
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеИдеята уважаеми колеги е в тази тема да се дискутират новите възможности... за грешки и пропуски моля пишете в:
Проблеми в работата на портала(все-още разучавам новостите в портала и не съм се ориентирал правилно и навреме)
Моля постът да бъде преместен там, където му е мястото.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
Коментар
-
Аз имам въпроси
За какво служат Албумите?
И как да добавим приятели в списъка? Уж имам добавени, пък пише че листа е празен.
Ааа и тези "Съобщения от посетители" за какво са? Всички ли ги виждат?
п.п.Въпроса за приятелите отпада. РазбрахПоследно редактирано от cveti; 02-05-08, 16:47.Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеА бе Венци, тъкмо криво ляво се бях ориентирал и какво да не пипам, айде наново ...
Нищо не разбирам.- Пиша си Глупостите и си Свиркам
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеАз имам въпроси
За какво служат Албумите?
И как да добавим приятели в списъка? Уж имам добавени, пък пише че листа е празен.
Ааа и тези "Съобщения от посетители" за какво са? Всички ли ги виждат?
п.п.Въпроса за приятелите отпада. РазбрахОсвен това достъпът до тези снимки е с режим какъвто определи собственика им... Ако са достъпни публично могат да се цитират навсякъде с правилният линк (връзка) към тях... Въобще с тази функция ролята на FTP-то намалява...
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеА бе Венци, тъкмо криво ляво се бях ориентирал и какво да не пипам, айде наново ...
Нищо не разбирам.
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеЩо е то Таг?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеЩо е то Таг?или първото, което търсачката откри и препрати при отговор на поставения въпрос)
Е, ами той администратора вече го е обяснил, докато аз да го открия като описание и да дам съответния линк.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар