Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с публикуване на обява

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ?????????????????????????

Първоначално публикуван от vaseto Преглед на мнение
    Някой ще ми обясни ли защо ми изчезва темата от форума? Вече втори път създавам тема и изчезва.
    Колега, темата ти ще продължи да изчезва дотогава, до когато продължаваш да пускаш една и съща тема в различни форуми.

Тази тема ти първо я пусна в "Пътешествия, маршрути, ...". Там администраторът на форума я заключи, като ти даде линк към подфорума за състезанието в Смолян.
    Ти обаче явно не обърна внимание на това и пусна абсолютно същата тема и в "Opel".

Подфорум "Opel", както и всички останали в раздел "Автомобили 4х4" са предназначени за дискусии с техническа насоченост, свързани със съответната марка.

Така че, ако обичаш съобразявай се с предназначението на подфорумите и пускай темата там, където и е мястото. И недей да пускаш по няколко теми с едно и също съдържание в различни подфоруми. Това няма да ги направи по-забележими, а ще доведе до изтриването им.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

До: ?????????????????????????

Защото не можеш да пускаш теми там където ти хрумне.
      Състезанието 24 -27 Смолян

п.с.
      след малко и тази няма да е там където си я пуснал.

Коментар

До: Защо ми изчезва темата от форума?

Хихи подмятаме си я тая тема май.... аз също не видях, че има такава за Смолян в състезанията и я пернах в разходки....
        Колега не е зле да прочетеш правилата да посвикнеш с форума и хората в него и ако тогава имаш въпроси да питаш защо едикакво си.
        no signature no problems

Коментар

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ я по спокойно , к'во се газирахте всички . Голяма работа е станала , и нали за това е форум: да се пита , да се отговаря , да се изказват мнения .... Да съм писал глупости - разбирам , ама не съм , просто исках , ако някой идва да се видим , но явно сте много велики всички ............. аидеееееееееее

Коментар

Сега вече се успокоих. Ей да си жив и здрав.

Коментар

Публикуване на тема и мнения

Няколко пъти ми се получава, но гледам да не му обръщам внимание.

Но снощи публикувах 1 тема и отговор в друга тема, в продава и все още на са излезли ?
              Не мога да видя профилите на другите ?
              не мога да видя даден човек какви публикации е правил ?
              Не мога да пращам лични съобщения ?

Не мога да си видя дори собствения профил ???

Защо ?
              Толкова ли е голяма цензурата тука ?
              или просто не обичате новодошлите и те не могат да споделят/пишат нищо ?
              .

Коментар

До: Публикуване на тема и мнения

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8364
                Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

До: Публикуване на тема и мнения

Моля, колега darkrose, не "с рогата напред".
                  Недей да се нервираш, ще ти се появят публикациите и темите, достатъчно е да отговарят на изискванията и да преминат на прочит през модераторите на съответните раздели.
                  Не бъди толкова нетърпелив и не тръгвай "на нож" срещу правилата. Това само ще ти донесе изтриване на гневните публикации, наказания или ограничения.
                  Карай я спокойно и културно и ще видиш, че нещата ще потръгнат.
                  Поздрави и успех сред нас.
                  Последно редактирано от nickbochev; 09-08-08, 22:40. Причина: добавяне на име
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Вьпрос .Защо не мога да си видя темите .

Искам да попитам ,защо не мога да си видя темите .Ако са изтрити ,не знам каква е причината .Не виждам три теми ,пуснати в този раздел .Темите дето липсват са ;Продавам кормила за кросове и ендура ,Продавам двигатели за 125-кубикови мотори и Продавам гуми за ендуро 17-ки.Моля поне някой от модераторите да ми одговори.
                    не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

До: Вьпрос .Защо не мога да си видя темите .

ами няма ти ги,че из тях и номера типиша ти в темата ми за клаксона адрес и кординати да ми го пращаш

Коментар

Въпреки,че темите ти са изтрити от този раздел на форума,мястото на тази тема не е тук.Предполагам модераторите ще я преместят,но за в бъдеще пиши в правилния раздел такива теми.
                        Hyundai Terracan 2.9CRDI 163p.s. LSD 2004
                        Hyundai Coupe 2.7 V6 2003
                        Vw Passat 2.8 V6 4Motion (Torsen) 2000
                        Gilera RX 125 Arizona

Коментар

Първоначално публикуван от mishelmoto Преглед на мнение
                          Искам да попитам ,защо не мога да си видя темите .Ако са изтрити ,не знам каква е причината .Не виждам три теми ,пуснати в този раздел .Темите дето липсват са ;Продавам кормила за кросове и ендура ,Продавам двигатели за 125-кубикови мотори и Продавам гуми за ендуро 17-ки.Моля поне някой от модераторите да ми одговори.
                          Защото темите ти са търговски обяви, а според правилата на форума те се заплащат.

Коментар

Защо са изтрити обявите ми?

съжелявам за спама но защо ми бяха изтрити обявите. Как така се плаща, гледам всеки публикува

Коментар

До: Защо са изтрити обявите ми?

Колега - с две думи. Имате ли публикация тук, която да не е свързана с търговия? По един или друг начин......
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

До: Защо са изтрити обявите ми?

Когато се продава еднократно нещо излишно, това е нормална продажба от частно лице. Когато това се случва 2 пъти или повече за едно и също по вид нещо( например продават се два мотора и се предлагат още), се нарича търговия и за нея има отделни правила. И се плаща.
                                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X