Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с публикуване на обява

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо са изтрити обявите ми?

Първоначално публикуван от zlostar Преглед на мнение
    съжелявам за спама но защо ми бяха изтрити обявите. Как така се плаща, гледам всеки публикува
    Не се кис пич,намери правилата за публикуване на обяви и скоро ще можеш да пускаш и обяви и да рекламираш.Това зависи вече само от теб де.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

ОБЯВАТА МИ НЕ ИЗЛИЗА

Извинявам се много но обявата ми не излиза писах до админите но нямам отговор член съм на форума чета много пиша малко но това мисля не е проблем НАЛИ ийи греша.Ако някои може да ми даде някакъв отговор какъвто и да е моля да пише.Надявам се тоа да не е някаква дескриминация.ААААААА където и да искам да пиша ми излиза това-------
      for_ex, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
      1. Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
      2. Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.
      кога ли ще получа активация
      [B][I][U]Ако някои се опита да те засенчи остави го да слънчаса[/U][/I][/B]

Коментар

До: ОБЯВАТА МИ НЕ ИЗЛИЗА

Ами и мойта я няма още. При публикуването и последва съобщение, че ще се пусне след като бъде прегледана. Това беше на 20.12. Явно са заети отговорните хора и като могат - тогава ще свършат работа.

Коментар

Ето ти твоя обява......http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...416#post566416

Ако беше чел повече, щеше да знаеш, че до определен етап твои постове минават през одобрение на модератора на съответния раздел. И понеже това се прави ръчно има известно забавяне.....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от musuibie Преглед на мнение
            Ами и мойта я няма още. При публикуването и последва съобщение, че ще се пусне след като бъде прегледана. Това беше на 20.12. Явно са заети отговорните хора и като могат - тогава ще свършат работа.
            Колега, а твоята обява за да не излезе, най-вероятно не са били спазени правилата за публикуване на обяви във форума и е била изтрта от отговорния модератор. Или е била без телефон, или без снимки, или без цена и т.н. Прочети правилата, пусни я наново, като предварително я прегледаш дали всичко е наред, и тогава виж дали ще излезе. Естествено, няма да е веднага, но няма и да ни отнеме два дни.

Коментар

Изтрити обяви

Изкам,да питам "Някои",но незная кои,къде,и се азвинявам,ако нее тук Мястото.Та....Така наречения Гн.Nickbochew,от когото получих Лично съобщение,че Днес мие истрил 3 обяви.Било търговска цел,какли го е съчинил-Незнам?Обявите са пуснати _мисля Около месец.Днес съм бил нарушил НЕЩО си.Освем Въсползване от правата си,По друг начин,несиго обяснявам.Съжалявам че трябваше да го напиша,но повече щях....ако него.?
              Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

До: Изтрити обяви

Прочете ли правилата като се регистрираше? Това са темите започнати от теб. И мненията ти повечето са в Купувам-Продавам. Какво очакваш. Нали се сещаш, че форума е частна собственост.

Изтрити обяви
                giavol
                Днес 19:16
                от giavol
                026Правила, работа с форумите, FAQ, FTP ... Търся за СУБАРУ
                giavol
                Вчера 18:40
                от giavol
                4143Части и детайли Купувам ГНП за ТЛК
                giavol
                10-12-08 09:50
                от giavol
                8344Части и детайли продавам Опел АСТРА комби 17тд, 1996г.
                giavol
                10-12-08 09:50
                от giavol
                5381Автомобили, камиони Кардан за тлк
                giavol
                10-12-08 09:48
                от giavol
                3125Части и детайли Продавам гуми ПИРЕЛИ Р300АРТ 205/70/15 95ТМ+S( 12)
                giavol
                27-09-08 09:58
                от PACH
                352,635Гуми, джанти и автомобилна екипировка Продавам RENO Twingo
                giavol
                23-05-08 15:55
                от giavol
                2408Автомобили, камиони Продавам РЕНО
                giavol
                19-04-08 12:49
                от giavol
                1295Автомобили, камиони ПЕЖО806
                giavol
                19-04-08 12:47
                от giavol
                4662Автомобили, камиони Продавам МАЗДА 121
                giavol
                19-04-08 12:46
                от giavol
                8784Автомобили, камиони warn10000
                giavol
                30-01-08 13:30
                от sparkybg
                9901Лебедки Тьрся 1 или 2 гуми-'МАЛАТЕСТА-КОБРА'265/75/15 - 2ра употреба
                giavol
                04-12-07 17:20
                от giavol
                8908Гуми, джанти и автомобилна екипировка Тьрся 4еткодьржател за WARN M10000 D2
                giavol
                23-05-07 18:31
                от giavol
                12475Лебедки Тьрся заден диференциал /касета/ за ТЛК 73
                giavol
                15-02-07 21:37
                от giavol
                12327Части и детайли симо тонев
                giavol
                11-02-07 00:29
                от buldog
                2506Автомобили 4x4 гнп за/...........
                giavol
                07-02-07 19:35
                от MDRAZHEV
                4266MERCEDES Търся касета за диференциал на Toyota 4200
                giavol
                11-09-05 02:40
                от go go go
                3437Части и детайли АТВ-та Травис Пастрана - майтапи и новини( 12)
                giavol
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

До: Изтрити обяви

Значи, през ден ще се намери някой, който да се оплаче, прочел, непрочел, но важното е да се оплаче. Преди няколко дни писах една тема специално за такива въпроси, има я както в Купувам-продавам" така и в този раздел малко над тази, но явно съм се хабил напразно....
                  Прочети долния линк и ако нещо не ти харесва пиши направо на собствениците.
                  Защо не ми излизат обявите?

П.П. На твое място бих бил благодарен, че "Така наречения Гн.Nickbochew" изобщо си е направил труда да ти напише ЛС и да ти обясни, защото не е длъжен да го прави.....
                  Последно редактирано от Peppy; 24-12-08, 20:26.
                  LZ1PER

Коментар

До: Проблем с публикуване на обява

в тая връзка, покрай многото характеристики на участниците, не може ли да има статус "търговец" или нещо подобно????

за мен ще е по-важно да видя, че някой пуснал обява е "търговец", отколкото "модератор" например

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                      в тая връзка, покрай многото характеристики на участниците, не може ли да има статус "търговец" или нещо подобно????

за мен ще е по-важно да видя, че някой пуснал обява е "търговец", отколкото "модератор" например
                      Може да се види. Символът е ТП. (вж. прикачената картинка)
                      Прикачени файлове
                      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

аха, то си било измислено, кой да знае

благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X