Моля те не ги събираи на едно място !Така никои няма да прочете въпроса ми.А от там и да ми отговори!Наистина се нуждая от отговори!Не съм в саита да губя вашето и моето време.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
до Yaro от Минев
Свий
X
-
До: до Yaro от Минев
Защо си мислиш, че ще получиш повече помощ като напускаш много теми наведнъж?Първоначално публикуван от minevv Преглед на мнениеНе съм много на ясно.Мислех , че този саит е за взаимопомощ/в моя случаи да ми помага те/Не разбирам много и за това питам.Извинете ме!
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Добре де,светни ни и другите...Какви са тези въпроси?Тема за гуми ок...А другите питания какви са?Първоначално публикуван от minevv Преглед на мнениеНе разбирате!Това са въпроси . Всеки ден нещо се случва.Карам джип от 9 месеца
П.П:по-яка тема досега не бях чел
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Аз не разбирам,ти не разбираш,дали друг разбира?Ако има такъв,да каже...Първоначално публикуван от minevv Преглед на мнениеНе те разбирам!
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
За да те разберем задай си въпросите в една тема , а не в 100. Тогава може и някой да ти отговори. Помогни си първо сам , за да ти помогне и някой друг!Първоначално публикуван от minevv Преглед на мнениеНе разбирате!Това са въпроси . Всеки ден нещо се случва.Карам джип от 9 месеца
Коментар
-
Става дума за това, че аз обединих няколко теми, пуснати от колегата Минев и касаещи въпроси и проблеми по неговия Фрийлендър в една тема:Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеДобре де,светни ни и другите...Какви са тези въпроси?Тема за гуми ок...А другите питания какви са?Първоначално публикуван от minevvНе разбирате!Това са въпроси . Всеки ден нещо се случва.Карам джип от 9 месеца
П.П:по-яка тема досега не бях чел
Обслужване, проблеми, съвети и подобрения по моя Freelander 2.0d
Коментар
-
Здравейте,Първоначално публикуван от minevv Преглед на мнениеМоля те не ги събираи на едно място !Така никои няма да прочете въпроса ми.А от там и да ми отговори!Наистина се нуждая от отговори!Не съм в саита да губя вашето и моето време.
Обединих повечето Ви запитватвания в една тема, не за да ви затрудня или попреча да получите помощ тук, а напротив, за да могат колегите да добият по-добра представа за Вашата машина и като прочетат малко предистория с други въпроси и отговори по нея. Смятам, че така ще се получи по-добра дискусия, отколкото да отворите 5, 6 теми, както бяхте направил с по 2, 3 отговора в тях и то все по-въпроси, които са многократно дискутирани - т.е. от полза ще е за Вас ако отделите време, потърсите, ползвайки търсачката и прочетете това-онова. Разберете, по този начин, не само вие, а и всички други потребители на Ваше място ще са отсяли едни първоначални питанки в главата си (дискутирани десетки хиляди пъти тук и стръснали на по-старите и/или по-знаещите) и така ще зададете "по-правилните" въпроси и съответно ще заитригувате знаещите тук да напишат по съдържателни отговори, различаващи се от типа "ползвай търсачката", "писано е доста" и т.н.
Може би Ви прави впечатление, че оставих две Ваши теми, по които има по-съдържателна дискусия (сидейки поне по броя на мненията в тях):
Freelander 2.0d - палене сутрин, свещи, акумулатор, други
Freelander 2.0d - чип-тунинг
Коментар
-
Аз затова най-напред повечко четох и имах какво да науча (записал съм се през есента на 2005 г.), пък почнах с изказвания на мнения тази година - да не се излагамПървоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеДобре че има кой да прави забележки, че иначе и последните ни постове ще са като първите.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар