Обява

Свий
Няма добавени обяви.

до Yaro от Минев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• до Yaro от Минев

Моля те не ги събираи на едно място !Така никои няма да прочете въпроса ми.А от там и да ми отговори!Наистина се нуждая от отговори!Не съм в саита да губя вашето и моето време.

До: до Yaro от Минев

Не съм много на ясно.Мислех , че този саит е за взаимопомощ/в моя случаи да ми помага те/Не разбирам много и за това питам.Извинете ме!

Коментар

Първоначално публикуван от minevv Преглед на мнение
      Не съм много на ясно.Мислех , че този саит е за взаимопомощ/в моя случаи да ми помага те/Не разбирам много и за това питам.Извинете ме!
      Защо си мислиш, че ще получиш повече помощ като напускаш много теми наведнъж?
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Не разбирате!Това са въпроси . Всеки ден нещо се случва.Карам джип от 9 месеца

Коментар

Добре де,светни ни и другите...Какви са тези въпроси?Тема за гуми ок...А другите питания какви са?
          П.П:по-яка тема досега не бях чел
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Не те разбирам!

Коментар

Не те разбирам!
              Аз не разбирам,ти не разбираш,дали друг разбира?Ако има такъв,да каже...
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

За да те разберем задай си въпросите в една тема , а не в 100. Тогава може и някой да ти отговори. Помогни си първо сам , за да ти помогне и някой друг!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                  Първоначално публикуван от minevv
                  Добре де,светни ни и другите...Какви са тези въпроси?Тема за гуми ок...А другите питания какви са?
                  П.П:по-яка тема досега не бях чел
                  Става дума за това, че аз обединих няколко теми, пуснати от колегата Минев и касаещи въпроси и проблеми по неговия Фрийлендър в една тема:

Обслужване, проблеми, съвети и подобрения по моя Freelander 2.0d

Коментар

Аз разбирам.

Коментар

Моля те не ги събираи на едно място !Така никои няма да прочете въпроса ми.А от там и да ми отговори!Наистина се нуждая от отговори!Не съм в саита да губя вашето и моето време.
                      Здравейте,

Обединих повечето Ви запитватвания в една тема, не за да ви затрудня или попреча да получите помощ тук, а напротив, за да могат колегите да добият по-добра представа за Вашата машина и като прочетат малко предистория с други въпроси и отговори по нея. Смятам, че така ще се получи по-добра дискусия, отколкото да отворите 5, 6 теми, както бяхте направил с по 2, 3 отговора в тях и то все по-въпроси, които са многократно дискутирани - т.е. от полза ще е за Вас ако отделите време, потърсите, ползвайки търсачката и прочетете това-онова. Разберете, по този начин, не само вие, а и всички други потребители на Ваше място ще са отсяли едни първоначални питанки в главата си (дискутирани десетки хиляди пъти тук и стръснали на по-старите и/или по-знаещите) и така ще зададете "по-правилните" въпроси и съответно ще заитригувате знаещите тук да напишат по съдържателни отговори, различаващи се от типа "ползвай търсачката", "писано е доста" и т.н.

Може би Ви прави впечатление, че оставих две Ваши теми, по които има по-съдържателна дискусия (сидейки поне по броя на мненията в тях):
                      Freelander 2.0d - палене сутрин, свещи, акумулатор, други

Freelander 2.0d - чип-тунинг

Коментар

То аз и темите видях. Не знам да плача ли, да се мея ли?

Май по-скоро .
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Айде, Айде...Що си не видите първите постове?! Аз като видя моите и ...
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Добре че има кой да прави забележки, че иначе и последните ни постове ще са като първите.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Добре че има кой да прави забележки, че иначе и последните ни постове ще са като първите.
                              Аз затова най-напред повечко четох и имах какво да науча (записал съм се през есента на 2005 г.), пък почнах с изказвания на мнения тази година - да не се излагам
                              Последно редактирано от nickbochev; 25-04-08, 22:20. Причина: допълване и езикова корекция
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X