Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за химн на форума!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за химн на форума!

Против.

Коментар

Съдейки по анкетите тук, дочутата музика от джиповете на съфорумниците и личните разговори с много от вас, мога да обявя, че си имаме вече, при това не един химн...
      Почти официални химни са, почти всички партчета на Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabath и още много култови групи, начело с AC/DC...
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Много комсомолско...
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          Много комсомолско...
          Не мисля, че е лошо да сме комсомол. Но за целта трябва и партия-кърмилница. И тя да е вписана в член 1 от конституцията. Ей там почват ядовете.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Съдейки по анкетите тук, дочутата музика от джиповете на съфорумниците и личните разговори с много от вас, мога да обявя, че си имаме вече, при това не един химн...
            Почти официални химни са, почти всички партчета на Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabath и още много култови групи, начело с AC/DC...
            +100
            Да живей куманизъма!

Коментар

Защо, веднага, заговорихте за Маркс-ове, комсомоли и партии? Вижте и кажете какво му е лошото.

http://www.lancia-bg.com/
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

колега та това си е рекламна кампания-концепция нямаща нищо общо с химн. ако не се лъжа има лого а както казах и по-горе за начална мелодия съм ок.

Коментар

Дайте верно да си направиме химн,и като влизаме във форумът да се пуска.Ама проблема е че на мен ми е трудно да пиша прав.И 5 минути трябва да чакам за да си проверя нещата.
                  И за какво ни е химн?На сутрешна проверка,при вдигане на знамето?Като се събереме да покараме,първо да го слушаме.
                  Химн.Пртия.Държава....А кога ще си караме машините?Кога ще и ремонтираме?След като се позанимаваме с политика или между гласуванията ли?
                  Айде да забравиме за тая тема и да се направим че не сме я обсъждали(както и с другите теми които Ники посна )
                  Та както някой по горе писа,ние сме тук да разпуснеме и да обменяме опит.Айде да не усложняваме нещата
                  ПП.За химн може не само AS/DS а и други култови като Metallica,JUDAS PRIEST,Sepultura
                  още по ПП:Извинете ме за откровенните глупости които написах по горе,но като се вземе в предвид късният час и количеството бира,се чуствам оневинен
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

От: Offroad Track1 промоция

Ето и изненадата на събора, която не можехме да представим поради дъжда...

Поздравяваме всички с клипа - химн на Форума, специален подарък от група Offroad!

Тук има и копие с по-високо качество: https://htftp.offroad-bulgaria.com/U...com_anthem.wmv
                    Show must go on!
                    LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X