Съдейки по анкетите тук, дочутата музика от джиповете на съфорумниците и личните разговори с много от вас, мога да обявя, че си имаме вече, при това не един химн...
Почти официални химни са, почти всички партчета на Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabath и още много култови групи, начело с AC/DC...
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Съдейки по анкетите тук, дочутата музика от джиповете на съфорумниците и личните разговори с много от вас, мога да обявя, че си имаме вече, при това не един химн...
Почти официални химни са, почти всички партчета на Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabath и още много култови групи, начело с AC/DC...
Дайте верно да си направиме химн,и като влизаме във форумът да се пуска.Ама проблема е че на мен ми е трудно да пиша прав.И 5 минути трябва да чакам за да си проверя нещата.
И за какво ни е химн?На сутрешна проверка,при вдигане на знамето?Като се събереме да покараме,първо да го слушаме.
Химн.Пртия.Държава....А кога ще си караме машините?Кога ще и ремонтираме?След като се позанимаваме с политика или между гласуванията ли?
Айде да забравиме за тая тема и да се направим че не сме я обсъждали(както и с другите теми които Ники посна )
Та както някой по горе писа,ние сме тук да разпуснеме и да обменяме опит.Айде да не усложняваме нещата
ПП.За химн може не само AS/DS а и други култови като Metallica,JUDAS PRIEST,Sepultura
още по ПП:Извинете ме за откровенните глупости които написах по горе,но като се вземе в предвид късният час и количеството бира,се чуствам оневинен
Коментар