Здравей ,искам да знам защо немога да изпращам лични съобщения,да преглеждам темите в JEEP-Систематизирана информация и др..Нужни са ми връзки с някои от участниците във форума а немога да видя техните профили.Има ли вероятност да не съм извършил определени настройки и за това да не съм получил активация.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ДО АДМИНИСТРАТОРА
Свий
X
-
До: ДО АДМИНИСТРАТОРА
Мисля, че тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8364 ще отговори на въпроси те ти.
-
Първоначално публикуван от fogost Преглед на мнениеМисля, че тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8364 ще отговори на въпроси те ти.
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasi78 Преглед на мнениеразбирам,но не виждам смисъл от тези ограничения.
О899 2б2 1З2
Коментар
-
Колега ...
Ела ти примерно на моето място!
Отделяй по 3 до 8 часа ВСЕКИ ден за да "оправяш" нещо из форума ... при това безплатно (тоест трябва и за прехраната на семейството си да помисля) .... за да могат такива като вас ...... нещо да не им харесва!
Не се оплаквам!
Дори напротив!
Щастлив съм, че мога да помагам на приятели .....
И на всички ... потребители тук, да се чувствуват добре ...
Но не реви и ти .... след много малко време ... всичко ще си дойде на място.
При регистрацията всеки от нас е приел да съблюдава някакви првила!
Ако на някой не му харесват .....frown:
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение...
При регистрацията всеки от нас е приел да съблюдава някакви првила!
Ако на някой не му харесват .....frown:
Поне аз съм така, което не е добре разбира се.
Искам да питам, тъй като мненията(темите) на новите потребители не се публикуват веднага , а минават през модератор, защо се пускат във форума , когато са ненужни примерно, а не се изпрати съобщение до потребителя да ползва търсачка или нещо подобно?
Коментар
-
Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнениеИскам да питам, тъй като мненията(темите) на новите потребители не се публикуват веднага , а минават през модератор, защо се пускат във форума , когато са ненужни примерно, а не се изпрати съобщение до потребителя да ползва търсачка или нещо подобно?
Основният смисъл на ограниченията е не да се ограничават новите участници, а да се избегне в спама в първичното си значение - нежелана реклама. Така се гарантира, че човек е написал поне едно количество нормални мнения(и преди всичко е човек, а не бот), а не се е регистрирал само, за да пусне реклама по всички раздели с надеждата, че хората ще я видят преди да бъде изтрита, а също така че няма да го прави и пускайки ЛС със спам до всички. Някои ботове дори са достатъчно умни, че да не пускат ЛС до модераторите и администраторите и докато се хванат и баннат минава време...Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 06-04-08, 20:50.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар