Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Промяна на USER NAME ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Промяна на USER NAME ??

Здравейте, бих искал да попитам, възможно ли е да ми бъде променено потребителското име във форума без това да се отрази на профила ми. Търсих подобна тема в търсачката, но не намерих, тъй че ще ме извините ако е писано вече по въпроса
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

До: Промяна на USER NAME ??

Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнение
    Здравейте, бих искал да попитам, възможно ли е да ми бъде променено потребителското име във форума без това да се отрази на профила ми. Търсих подобна тема в търсачката, но не намерих, тъй че ще ме извините ако е писано вече по въпроса
    Не е възможно да се промени вече съществуващ потребител с публикации. При належащи обстоятелства, можете да си откриете нов потребител и да пишете до Венцислав Петров с молба да слее новия и стария потребител. По този начин всички мнения на стария потребител ще се назначат на новия.

Коментар

МОЖЕ да се промени потребителското име без това да се отрази по никакъв начин на публикациите досега. Трябва да се направи от админ - Венци. Отделен е въпроса, дали позволено.

Коментар

Благодаря ви за отговорите. Не исках да занимавам човека, защото и без това виждам колко много работа има, но май няма друг по-компетентен от него по въпроса.
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X