Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е форум Офроуд приятели

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво е форум Офроуд приятели

Здравейте,

За какво служи този подфорум Офроуд приятели?

Видях, че има доста публикации в самия него но никъде не намерих тема или информация по въпроса, може и търсачката на форума пак да се е бъгнала но не намери нищо....

Предварително благодаря.

Много поздрави,
    Бъдете живи и здрави!

До: Какво е форум Офроуд приятели

Да бе и аз се чудех ама не се сетих да попитам по рано ...
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Ами то си е написано съвсем ясно:

"Офроуд приятели
      Частен клуб офроуд приятели. За да кандидатствате в тази група вие трябва да получите задължително покана от член на клуба. За присъединяване е необходимо одобрение от управата на клуба!"

Видно от публикувания във форума текст,за да имаш достъп са необходими 2 неща.Да те поканят и да те приемат.
      Пише го в "персонални настройкии", от долу в "разни" и там в "членство в групи".

Последно редактирано от adwokat; 11-02-08, 15:46.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение

"Офроуд приятели
        Частен клуб офроуд приятели. За да кандидатствате в тази група вие трябва да получите задължително покана от член на клуба. За присъединяване е необходимо одобрение от управата на клуба!"

Видно от публикувания във форума текст,за да имаш достъп са необходими 2 неща.

Мерси за отговора но къде го пише това???

Сори търсих но не видях...

Поздрави,
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Персонални настройки,в ляво най долу "членство в групи",след това гледаш в дясно.
          Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
          "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
          "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Няма смисъл, да питаш хора, които знаят колкото и ти!
            Питай някъде другаде!!!

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение

"Офроуд приятели

Видно от публикувания във форума текст,за да имаш достъп са необходими 2 неща.Да те поканят и да те приемат.
              Пише го в "персонални настройкии", от долу в "разни" и там в "членство в групи".

Съвсем правилно!
              Ще добавя само, че приемането става с гласуване.

Коментар

А бе наисина ли нЕкой не е на ясно .Или требе да ръчкаме стари рани а Бат Джордйжоне редно ли е ми (ни) кажи.
                Иначе Убавото е че сАм от село та моем да ти обясним . Ама редно ли е а

Коментар

За по-точни отговори се обърни към Йори

Коментар

Здравейте,

Адашче не знам за какви рани говориш, заявявам съвсем отговорно, че не съм и никога не съм бил двузначен!!!

Попитах няколко човека, никой не знаеше, драснах в АйСиКю на познати от форума никой не знаеше, търсих из форума никъде не пише.

После колегата Адвокат обясни как да видя какво пише, погледнах и ми просветна, не съм тъп просто наистина не знаех за какво иде реч, вече знам.

Много поздрави,
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

В този портал има затворени форуми които служат за обслужване на информационните нужди на определени групи хора или организации. Такъв форум е не само Офроуд приятели а още много...

Всяка група, клуб или организация който докаже нуждата от подобен форум ще разполага с него. За целта е необходимо събирането на достатъчно много хора които са участници в портала или ще станат такива (над 30) и упълномощаването от всички тях на Модератор/и за тази група... Оттук насетне правилата в този форум се определят само и единствено от Модератора/ите и под никаква форма не се регламентират от Администрацията...

Последно редактирано от Венцислав Петров; 04-05-09, 10:29.
                      VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X