Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дразня се.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дразня се.

В темата " Секс, ендуро, традиции и още нещо" пусната от Джорджо, съм отговорил "Браво Джорджо". Някой ми дава червена точка с посвещение "Какво се мазниш на дядовците". Получавал съм червени то доста и не съм го правил на проблем никога, а съм си вземал бележки или съм ги пренебрегвал, но когато някой през мен обижда и мой приятел, яма да си мълча. Венци, този който обижда мен и Джорджо няма място тук. Правил съм грешки и аз, но тази нонимност в случая е излишна. Човек, който е тук отскоро( съдя по това, че няма ПЛ и дава червени, може и да бъркам) и обижда останалите участници по един или друг начин, минава всякакви граници. Ето това ме дразни. Този (незнам как да го нарека да не наруша правилата) няма право да нарича Човек доказал се тук и дал много на форума "дядо". Моля те, Венци вземи мерки и нека името или поне ник-ът на тоз екземпляр да излезе на "светло".

До: Дразня се.

Спокойно тези който познаваме Джорджо знаем какъв е и че доста млади вода ще му носят и за знанията и за хъса така че здраве и живот да има за човек с червенкото па кат се запознае с Джорджо сам ще се убеди в това което казвам.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Прави впечатление че се навъдиха разни лекета които влизат и ровят разни стари теми и пускат точки за нещо което е било преди 2 години. Ама не мислят. Карай и тука е подобен случай, нито са наясно с нещата, нито се ориентират в ситуацията кой кой е, ама давай актив да трупат. За**и ги, сигурен съм че Джорджо е над тези неща. Пък те рано или късно ще влязат в час или пък ще получат картон.
      Последно редактирано от kinex; 10-02-08, 10:16. Причина: цензурирано
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Добре де, сега последно: коментирането на репутацията и гласуването - позволено ли е, или не!
        Периодически на всевъзможни места, все някой хленчи за/от червено.
        Аз никога не съм си го позволявал - и не поради формални забрани, а защото го имам под достойнството си. Съвсем наскоро, обаче отговорих в тема на коментар от вот. Изобщо не споменах, че става въпрос за вот, още по-малко пък, че е отрицателен. Нито съм протестирал, нито съм молил за съпричастност и защита модератори и администратори. Просто коментарът беше като естествено продължение на темата и аз му отговорих по същество и без емоции - в нея.
        Последва червен картон за нарушаване на правилата: Добре - щом Правилата, значи Правилата! Но честно казано, оттогава-насам, редовно като видя коментари на вот, поглеждам в профила на съответния участник.
        Е, оказва се, че само от моя страна това действие е толкова недопустимо и тежко провинение!!!
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

А, ти не разбра ли, че аршинът е двоен?

Коментар

И аз получих червенко заради думата "циганин",обяснението било че се казва "ром".Е с тези обиди аман,все някой е обиден,обидно било...Ами в Италия да речем е обидно да се казва НЕГЪР,трябвало цветнокож....Ами мен като всеки ме питаше дали съм румънец или албанец???И аз ли да се обидя?
            SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Аз съм "много зелен още", та нямам какво да кажа, на хора дето лично не се познават , нито имат впечатления от характера и същността на човека.
              Оставете, не се ядосвайте за няма нищо.Това, че някой няма с какво друго да си играе...
              Стойносттните хора се познават дори и в някое свое мнение да са си позволили емоция - това не ги прави по-малко стойностни.Напротив - нека бъдем "себе си", другото са ...подробности и комплекси.

Пичове, Бъдете здрави!
              СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнение
                И аз получих червенко заради думата "циганин",обяснението било че се казва "ром".Е с тези обиди аман,все някой е обиден,обидно било...Ами в Италия да речем е обидно да се казва НЕГЪР,трябвало цветнокож....Ами мен като всеки ме питаше дали съм румънец или албанец???И аз ли да се обидя?
                Явно има неща които не всички знаят.Има цигани,общи работници,търсещи си клиенти на площад "Македония" ,които не желаят да ги наричат роми.Това поне може всеки да го провери.Хората си имат тяхната логика и са категорични.
                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Всички които са си позволили коментари по репутацията ще получат наказателен картон. Който има причина да смята дадено гласуване за обидно към него или друг участник е длъжен да ми прати ЛС а не пише тук... И така заемам се с наказанията!
                  VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X