Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ли да се публикува телефон в обява,или е препоръчително ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трябва ли да се публикува телефон в обява,или е препоръчително ?

Трябва ли да се публикува телефон в обява,или е препоръчително ?
    Понеже току що проверих че има обяви купува без телефон,а на мен ми бе изтрита такава,въпросът ми е чисто с познавателна цел.Искам да разбера задължително ли е да се публикува телефон,или е само желателно ? Аз лично предпочитам писменият начин на комуникация,и то чрез лични бележки,иначе за какво са ми те,/ освен да получа предупреждение /

Искам да пусна обява в която търся теглич,някой да помогне с примерен текст защото явно се не справям,моля.

До: Трябва ли да се публикува телефон в обява,или е препоръчително ?

Публикуване на телефония номер е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Ако срещате обяви без посочен телефон за връзка, моля информирайте Модератори на съответния раздел.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      Публикуване на телефония номер е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Ако срещате обяви без посочен телефон за връзка, моля информирайте Модератори на съответния раздел.
      Разбирам

Коментар

Ето ти пример: Пускаш обява за теглич, разбираме се на Лични и аз отивам до град Х или центъра на града в който се намирам и ти нося. Да, обаче ти не се появяваш. И какво правя аз? Тичам до най-близки интернет клуб да видя дали не си във форума и да ти пусна лично съобщение ли? Виртуалният контакт е добър, но реалния, по телефона е друго нещо. По телефона можеш поне малко да разбереш какъв е човекът срещу теб и дали нещо не "шикалкави". И още ред причини, но не ми се пише....

Коментар

Ето така изглеждаше публикуваната от Вас обява. Няма никакъв контакт с Вас, било то e-mail адрес или телефон, дори не става ясно от къде сте.
          Прикачени файлове
          LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
            Ето така изглежда публикуваната от Вас обява. Няма никакъв контакт с Вас, било то e-mail адрес или телефон, дори не става ясно от къде сте.
            Те това е обява за пример. И вместо човекът да каже: Сбърках, извинявайте, ще се съобразявам с правилата с които се съобразяват само още няколко хиляди човека, той отваря нова тема да види кой ще го подкрепи. Ами никой.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
              Ето ти пример: Пускаш обява за теглич, разбираме се на Лични и аз отивам до град Х или центъра на града в който се намирам и ти нося. Да, обаче ти не се появяваш. И какво правя аз? Тичам до най-близки интернет клуб да видя дали не си във форума и да ти пусна лично съобщение ли? Виртуалният контакт е добър, но реалния, по телефона е друго нещо. По телефона можеш поне малко да разбереш какъв е човекът срещу теб и дали нещо не "шикалкави". И още ред причини, но не ми се пише....
              Лично аз не откривам такава логика,ти би могъл и на лични да ми изискаш телефона,и защо продавачът ще носи на купувача нещо на крака.Тоест не отричам нуждата от размени на телефони и вербална комуникация,но това на по следващ етап след отсяване на предложенията на лични. Представи си хиляда човека предлагащи тегличи,и разполагащи с телефона ми,ако го разделим на 24 часа колко обаждания са това ? Сега,сайтът разбрах е частен,и какво по логично от това,тоест собственикът може да си налага каквито си реши правила.А аз ще си преценя дали въобще ще публикувам тази обява,но бих искал доводите ми да бъдат чути,и едва ли само моите разсъждения текат така гладко и логично

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
                Представи си хиляда човека предлагащи тегличи,и разполагащи с телефона ми,ако го разделим на 24 часа колко обаждания са това ?
                Тошо, обикновено нещата, за които се пускат обяви тук са редки и не се намират лесно. Ако се намираха лесно то би трябвало да има достатъчно обяви в този или други форуми и портали за обяви.
                Ако нещо човек не може да намери четейки обяви и ровейки се из интернет или вестници и списания - обикновенто тогава стига до публикуване на обява "Търся ... еди какво си", при което се предполага, че няма да има хиляди потенцилни продавачи, които да тръгнат да звънят.
                Ако това се случи, значи не си търсил достатъчно преди да пуснеш обявата.

Това са моите доводи.
                Поздрави.
                Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Ако не си спомняте, когато сте се регистрирали, сте приели общите условия, с които би трябвало да сте се съгласили безусловно, ето тук може да си ги припомните.
                  Условията които сте длъжни да приемете ако желаете да се регистрирате!

Не смятам да коментираме повече правилата.
                  Аз такива обяви няма да допускам.
                  Ако имате въпроси, предложения или оплаквания, моля да се обърнете към администрацията на offroad.bulgaria.com

Лек ден.
                  LZ1PER

Коментар

Добре,аз изказах моите доводи,които смятам за логични,и личното ми мнение, че атмосферата тук е доста "желязна" ,нещо което носи едни плюсове,и други минуси.Номерът на телефона е доста лично нещо за да бъде ИЗИСКВАН,човек трябва да може сам да преценя кои лични данни да пусне за всеобща прожекция,или да ги сподели когато прецени че нещата наистина си заслужават отделеното вербално време. Просто споделям,начина си на пречупване на този казус,но така или иначе съм на чуждо място където правилата ги определя собственикът.

Аз се въздържам да пусна тази обява.Вселената няма да загине,но предпочетох да изразя несъгласие.

Коментар

За да бъде пълноценна обявата, трябва да има телефон.
                      Личните съобщения не са много добър начин за комуникация защото голяма част от участниците тук нямат права да изпращат или получават такива.
                      Мисля че ако се бяхте обърнали към модератора на раздела и му бяхте обяснили какъв е случая, проблема щеше да бъде решен много по-лесно от колкото като го питате дали е в мензис.

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
                        Добре,аз изказах моите доводи,които смятам за логични,и личното ми мнение, че атмосферата тук е доста "желязна" ,нещо което носи едни плюсове,и други минуси.Номерът на телефона е доста лично нещо за да бъде ИЗИСКВАН,човек трябва да може сам да преценя кои лични данни да пусне за всеобща прожекция,или да ги сподели когато прецени че нещата наистина си заслужават отделеното вербално време. Просто споделям,начина си на пречупване на този казус,но така или иначе съм на чуждо място където правилата ги определя собственикът.

Аз се въздържам да пусна тази обява.Вселената няма да загине,но предпочетох да изразя несъгласие.
                        Погледанто реално, в сайтовете за продажба се изисква и телефон.Смятам че във форума е малко по-различно все пак.Сама на ЛС не бива да се надяваш ,защото много от хората не могат да пускат.Съгласен съм с теб да си оставя човек ел.пощата вместо телефон във форума и вече в пощата да разменят телефони, информация и така нататък ,каквото касае продажбата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X