Здравейте мой познат от форума-Митака359 става няколко дни не може да влиза в Специализирани форуми,Клубове,Организации.В този раздел всички подраздели му се изписват като "Частно",а в същото време ако влезе като гост може да влиза и да ги разглежда.Човекът НЕ е баннат и се е видял в чудо.Даже не може/защото е още нов/,да пише и ЛС на администратора,за да разбере какво става.Ще помоля за някакъв отговор,и ако има проблем той да бъде оправен.Предварително ви благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо някои потребители не могат да влизат в Специализирани форуми,Клубове,Организации
Свий
X
-
До: Защо някои потребители не могат да влизат в Специализирани форуми,Клубове,Организ
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеТакъв потребител с това име във форумите няма регистриран. Моля ви за по точна информация или направо да ми се обади потребителя... Но достатъчно ми е и точното име за да проверя...
Може би е тозиНие не сме неутрални!
Коментар
-
До: Защо някои потребители не могат да влизат в Специализирани форуми,Клубове,Организ
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеЗдравейте мой познат от форума-Митака359 става няколко дни не може да влиза в Специализирани форуми,Клубове,Организации.В този раздел всички подраздели му се изписват като "Частно",а в същото време ако влезе като гост може да влиза и да ги разглежда.Човекът НЕ е баннат и се е видял в чудо.Даже не може/защото е още нов/,да пише и ЛС на администратора,за да разбере какво става.Ще помоля за някакъв отговор,и ако има проблем той да бъде оправен.Предварително ви благодаря.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Здравейте.Извинявам се за отсъствието,но интернетът снощи нещо ми се скапаЗначи проблема е отстранен.Благодаря на Венци Петров за бързата реакция и на колегата V93 за посочката.Макар и с оскъдното инфо от моя страна,проблемът е решен.Благодаря ви.Поздрави.
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар