Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо някои потребители не могат да влизат в Специализирани форуми,Клубове,Организации

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо някои потребители не могат да влизат в Специализирани форуми,Клубове,Организации

Здравейте мой познат от форума-Митака359 става няколко дни не може да влиза в Специализирани форуми,Клубове,Организации.В този раздел всички подраздели му се изписват като "Частно",а в същото време ако влезе като гост може да влиза и да ги разглежда.Човекът НЕ е баннат и се е видял в чудо.Даже не може/защото е още нов/,да пише и ЛС на администратора,за да разбере какво става.Ще помоля за някакъв отговор,и ако има проблем той да бъде оправен.Предварително ви благодаря.
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

До: Защо някои потребители не могат да влизат в Специализирани форуми,Клубове,Организ

Такъв потребител с това име във форумите няма регистриран. Моля ви за по точна информация или направо да ми се обади потребителя... Но достатъчно ми е и точното име за да проверя...
    VPetrov.photography

Коментар

До: Защо някои потребители не могат да влизат в Специализирани форуми,Клубове,Организ

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
      Такъв потребител с това име във форумите няма регистриран. Моля ви за по точна информация или направо да ми се обади потребителя... Но достатъчно ми е и точното име за да проверя...
      http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=6746

Може би е този
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
        Здравейте мой познат от форума-Митака359 става няколко дни не може да влиза в Специализирани форуми,Клубове,Организации.В този раздел всички подраздели му се изписват като "Частно",а в същото време ако влезе като гост може да влиза и да ги разглежда.Човекът НЕ е баннат и се е видял в чудо.Даже не може/защото е още нов/,да пише и ЛС на администратора,за да разбере какво става.Ще помоля за някакъв отговор,и ако има проблем той да бъде оправен.Предварително ви благодаря.
        кои по-точно "частни" подфоруми могат да се разглеждат като гост?

Коментар

Я сега да провери, мисля че проблемът се установи...
          VPetrov.photography

Коментар

Здравейте.Извинявам се за отсъствието,но интернетът снощи нещо ми се скапаЗначи проблема е отстранен.Благодаря на Венци Петров за бързата реакция и на колегата V93 за посочката.Макар и с оскъдното инфо от моя страна,проблемът е решен.Благодаря ви.Поздрави.
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X