Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идея за "търся/предлагам" работа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Идея за "търся/предлагам" работа

Колеги, бих искал да консултирам идеята т.е. дали е удачно в този форум да имаме възможност да предлагаме работа, само и единствено за нуждите си. Подобни обяви в Портала има за спициализирани дейности по поддръжката на автомобили. Идята ми е свързана с факта, че Портала се разраства все-повече и е много вероятно(според мен) от толкова много участници, те самите или техни близки и познати да търсят работа, или да предлагат работа, както аз в случая.
    Бих помолил за мнението Ви. Идята ще бъде консултирана и с Администратор.
    Поздрави
    Последно редактирано от T.T; 29-01-08, 14:17. Причина: правопис
    Тодор Томов
    =============================
    Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
    Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

До: Идея за "търся/предлагам" работа

Що само работаЧовек може да търси и предлага много неща.Които не попадат в никой от тукашните раздели.Аз примерно ако предлагам под наем апартамент в София, и искам да го предложа на участниците във форума, къде да го публикувамТова само за пример, хубаво е да се помисли по въпроса
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

има си раздел "Спам, чат дискусии, кошче и всичко което не е за останалите форуми!" според мен засега е повече от достатъчен.
      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
        има си раздел "Спам, чат дискусии, кошче и всичко което не е за останалите форуми!" според мен засега е повече от достатъчен.
        Някак несериозно ми се струва в раздел "спам" и "кошче" да се предлага работа.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Несериозно ще е за някого, който е тук само за да търси работа, но за между другото става. Иначе за сериозно има специализирани сайтове и фирми.
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

За всеки участник тук е допустимо да предложи или потърси работа когато става въпрос за него самият... За фирми и прочие си има правилник...
            VPetrov.photography

Коментар

Цитираният раздел си е точно за спам и чат, където по-сериозни теми нямат работа.

Аз приветсвам да разширим Купувам-Продавам в свери, които предлага kiki.t, както и предлагането/ търсенето на работа. Някои колеги вече са публикували подобни обяви (като работодатели).

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                Цитираният раздел си е точно за спам и чат, където по-сериозни теми нямат работа.

Аз приветсвам да разширим Купувам-Продавам в свери, които предлага kiki.t, както и предлагането/ търсенето на работа. Някои колеги вече са публикували подобни обяви (като работодатели).
                Неща, които ще се търсят и предлагат рядко(като апартаменти) може просто да се пускат в общия раздел на двата подфорума("Купувам" и "Продавам"). Но да пуснеш в раздел "Купувам" обява за работа е доста грубо . Може би трябва да се казват "Търся" и "Предлагам".
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

От мненията до сега разбирам, че има положително отношение към идеята. Бих предложил в Основни форуми да бъде създадена тема "кариери" ( по примера на компании, публикуващи свободни позиции) или по-простичко "Работа" с две подтеми "търси" и "предлага". Предлагам също така обявите да са лимитирани по време - 30 дни, след което да отиват в архив. Освен това, добре би било да няма възможност за коментари, мнения и тн, поради което самите обяви трябва да са добре представени - освен с необходимата за обява информация и с начини за връзка между заинтересованите.
                  Относно права на публикации - физически и юридически лица не съм наясно - т.е. как ще се диференцират обяви в които аз (лично) търся комп. оператори или моя компания търси такива - моля за мнение на Администратор.
                  В процса на работа мисля, че ще се разбере дали е необходимо обявите да се специфират на групи по общи признаци. Мисля че за начало не е необходимо.
                  Относно администрирането - според мен един Супервайзер би бил достатъчен да наглежда само смисъла на подадените обяви и подходящи ли са за този Портал с имиджа който има.
                  Добре е да коментираме какви обяви НЕ могат да се публикуват. Според мен обява в стил "пищна блондинка търси за забавление дебел
                  ......портфейл" би била неподходяща. Моля да не се отплесвате по блондинката.....
                  Сигурно има и друго за изясняване, но като за начало и това е достатъчно.
                  Поздрави
                  Тодор Томов
                  =============================
                  Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                  Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

за хората,които си обичат работата,и я упражняват с удоволствие,да им изпратите обявата в кошчето е просто.........

Коментар

Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение
                      От мненията до сега разбирам, че има положително отношение към идеята. Бих предложил в Основни форуми да бъде създадена тема "кариери" ( по примера на компании, публикуващи свободни позиции) или по-простичко "Работа" с две подтеми "търси" и "предлага". Предлагам също така обявите да са лимитирани по време - 30 дни, след което да отиват в архив. Освен това, добре би било да няма възможност за коментари, мнения и тн, поради което самите обяви трябва да са добре представени - освен с необходимата за обява информация и с начини за връзка между заинтересованите.
                      Относно права на публикации - физически и юридически лица не съм наясно - т.е. как ще се диференцират обяви в които аз (лично) търся комп. оператори или моя компания търси такива - моля за мнение на Администратор.
                      В процса на работа мисля, че ще се разбере дали е необходимо обявите да се специфират на групи по общи признаци. Мисля че за начало не е необходимо.
                      Относно администрирането - според мен един Супервайзер би бил достатъчен да наглежда само смисъла на подадените обяви и подходящи ли са за този Портал с имиджа който има.
                      Добре е да коментираме какви обяви НЕ могат да се публикуват. Според мен обява в стил "пищна блондинка търси за забавление дебел
                      ......портфейл" би била неподходяща. Моля да не се отплесвате по блондинката.....
                      Сигурно има и друго за изясняване, но като за начало и това е достатъчно.
                      Поздрави
                      +1!
                      Все пак сме един средно голям град хора тука.
                      Освен че сме се събрали за забавление,споделяне на хоби,изнасяне и обмяна на полезна информация,съвсем естествено е и да си помагаме кой както може.Затова,нека има и подраздел с обяви за работа.
                      Много по-лесно и приятно е да дадеш работа или да работиш със съфорумец-налице е още в самото начало на контакта известна доза аванс на доверие,да го нарека.Което при наемане или даване работа на непознат човек,липсва.
                      Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X