Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумът не ме помни.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Форумът не ме помни.

От няколко дни, за да вляза във форума постоянно ми се иска "потребителско име" и парола. Ако 10-15 минути се ровя някъде другаде и реша да погледна в "нови теми" отново ми иска да се логна. Преди всяко влизане маркирам "Помни ме", ама нещо не ме помни. Къде е причината?

До: Форумът не ме помни.

Настройки на "браузера"... не е свързано със форума и неговият софтуер...
    VPetrov.photography

Коментар

При мен ли е проблема? И как да го настроя това...браузър?

Коментар

С кой browser си ?

Коментар

Първоначално публикуван от kraz Преглед на мнение
          С кой browser си ?
          Колега, извинявай. Чак сега видях, че си ме питал. Ами аз незнам какво е това браузър. И форума продължава да ме пита всеки път като влизам за име и парола.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
            Колега, извинявай. Чак сега видях, че си ме питал. Ами аз незнам какво е това браузър. И форума продължава да ме пита всеки път като влизам за име и парола.
            Браузър е програмата, която ползваш за да разглеждаш страници в и-нет, стандартно с уиндоус-а върви интернет експлорер, но има и други т.н браузъри освен него, най-често се срещат Opera и Mozilla Firefox.
            LZ1PER

Коментар

Имам Мозила

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                Имам Мозила
                Имаш и напредък

Като отвориш браузъра, най-горе има едно падащо меню tools>options, сложи отметка на remember passwords of sites след което зареди forum.offroad-bulgaria.com, като си напишеш потребителското си име и паролата във форума сложи отметка на полето "помни паролата" и когато натиснеш бутона "вход" ще излезе едно съобщение там му дай remember и повече няма да го мислиш. Пробвай!
                LZ1PER

Коментар

Форума праща ли cookies?

Мда, проверих, праща.

Значи, отиваш на Tools -> Options -> Privacy и цъкваш Accept cookies from sites.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                    Като отвориш браузъра, най-горе има едно падащо меню tools>options, сложи отметка на remember passwords of sites след което зареди forum.offroad-bulgaria.com, като си напишеш потребителското си име и паролата във форума сложи отметка на полето "помни паролата" и когато натиснеш бутона "вход" ще излезе едно съобщение там му дай remember и повече няма да го мислиш. Пробвай!
                    Това е само да попълва името и паролата автоматично.

kolonal, предполагам Mozilla-та ти е на български език
                    значи от Инструменти -> Настройки -> отгоре избираш Лични данни -> посредата на страницата където пише Бисквитки слагаш отметка на "Разрешаване на бисквитки от сайтове" а под него където пише "Задържане до" избираш "загуба на валидност" и ОК

Коментар

АМи на Explorеr как е, защото там пък на мене неми ги помни
                      [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
                      [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X