От няколко дни, за да вляза във форума постоянно ми се иска "потребителско име" и парола. Ако 10-15 минути се ровя някъде другаде и реша да погледна в "нови теми" отново ми иска да се логна. Преди всяко влизане маркирам "Помни ме", ама нещо не ме помни. Къде е причината?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Форумът не ме помни.
Свий
X
-
До: Форумът не ме помни.
Първоначално публикуван от kraz Преглед на мнениеС кой browser си ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеКолега, извинявай. Чак сега видях, че си ме питал. Ами аз незнам какво е това браузър. И форума продължава да ме пита всеки път като влизам за име и парола.LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеИмам Мозила
Като отвориш браузъра, най-горе има едно падащо меню tools>options, сложи отметка на remember passwords of sites след което зареди forum.offroad-bulgaria.com, като си напишеш потребителското си име и паролата във форума сложи отметка на полето "помни паролата" и когато натиснеш бутона "вход" ще излезе едно съобщение там му дай remember и повече няма да го мислиш. Пробвай!
LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеКато отвориш браузъра, най-горе има едно падащо меню tools>options, сложи отметка на remember passwords of sites след което зареди forum.offroad-bulgaria.com, като си напишеш потребителското си име и паролата във форума сложи отметка на полето "помни паролата" и когато натиснеш бутона "вход" ще излезе едно съобщение там му дай remember и повече няма да го мислиш. Пробвай!
kolonal, предполагам Mozilla-та ти е на български език
значи от Инструменти -> Настройки -> отгоре избираш Лични данни -> посредата на страницата където пише Бисквитки слагаш отметка на "Разрешаване на бисквитки от сайтове" а под него където пише "Задържане до" избираш "загуба на валидност" и ОК
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар