От четвъртък ,нещо имам проблем с избирането на теми от началната страница на Форума .От телефона,забива тъча ,но причината не е в телефона ,защото в контролната листа на страницата ,както и на другине страници ,рекламите,Офнюз ,избирането с тъча работи,дава засечка само в разделите на форума.Натискаш върху избран раздел и нищо.Какъв може да е проблема?Телефона е чист, от компютрите проблеми с влизане няма!На моменти е ,точно сега нещата работят,вчера също за момент и после.блокаж!
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Аз от сума ти години не получавам съобщения от темите с абонамент. От поне 5 години (сигурно са и повече, ама не помня ...) около 1-2 часа през нощта фоурума не реагира по никакъ в начин, напоследък постоянно ми се случва да не мога да пиша ни на лични, ни по теми .... Ама вече спря да ми пука ....
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
ДА не е форумен хак,ако е така и на мене ич нема да ми дреме,но не е коректно!Да не се заиграва.някой със сайта ,когато има проблемиЕто сега тука влизам и пиша ,горе.в темите на форума ,блокаж ,все едно е заключено!В мойте устройства проблем няма?!?
Коментар