Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До кога ще я караме АНОНИМНО???!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До кога ще я караме АНОНИМНО???!!!

Първоначално публикуван от GAD
    Хубаво нещо е анонимноста,
    зад нея можеш да скриеш всякаква простотия,
    комплексарщина и нихилизъм,
    или лична неприязъм и злоба.
    На тая ТЕМА, някой е сложил в червено, коментар "ДИВАЩИНА"???!!!
    Дреме ми на ....я, за тоя коментар и моята "репутация"!!!!
    Ако не си чел, мнението ми за пагоните,
    нашивките и разните карти,
    и да можеш, да четеш, не разбираш
    за к'во иде реч "мой човек".
    Плюеш на смисъла бре ДИВАКО нещастен,
    на сурата си плюеш, ама не го знаеш и разбираш,
    щото единственото което "оразмеряваш" на тоя свят
    е кафяво-жълтото петно на гащите си,
    като ги сваляш, за къпане, един път в месеца!!!
    Туй е твоето "кръгче на щастието"...!!!!
    Баба ми, на таквиз им казваше ТОРЕНИЦИ!!!!
    Щото от тор, повече няма какво да направят,
    на тоя свят.Туй остава след тях и теб...!!!
    А ако имаш капка достойнство,
    напиши нещо тук и излез от анонимноста!!!!
    Или си стой в ...йната, най-добре!!!!
    То ти е там и мястото!!!
    И моля, Венци Петров да изкара на светло,
    всички анонимни червенослагачи!!!!
    Така не може да продължава!!!!
    Когато някой е ПРОТИВ нещо,
    то би трябвало да се аргументира, пред аудиторията.
    Този анонимен, отрицателен вот е смешен и срамен,
    за всеки, който има някакво достойнство,
    а тези хора тук са мнозинство!!!!
    Аз, а и много хора тук, не крият самоличноста си,
    когато оценяват нещо негативно.
    Не разбирам, защо може да има такива,
    които да си плямпат и оценяват, както им дойде
    и каквото им хрумне???!!!
    Тая система е гнила!!!!
    В жив организъм се нарича ГАНГРЕНА
    и се лекува по един-единствен начин,
    чрез АМПУТАЦИЯ на мъртвата тъкан...!!!!
    Ако някъде има г...но, искам да знам,
    къде е и кое е, защото, особено редките такива,
    много пръскат!!!! Недайсе боже, да ги настъпиш!!!

До: До кога ще я караме АНОНИМНО???!!!

Пак ли за точките? Какво и е точно на анонимността и къде е проблемът? Казваш на много смислено мнение някой ти е оставил червено с надпис "ДИВАЩИНИ". Е и? А за това че за същото мнение няколко други са ти оставили зелено и то все хора с много, много повече точки...? Това защо пропускаш. Такъв е живота Тони! Едни одобряват, други не... Не се впрягай на малкото, гледай голямото... Не може да си сърдит когато точно това ти мнение е оценено от едни от най-стойностните хора тук с положителна оценка а ти се вглеждаш в едната отрицателна оценка...

Ми Тони да ти кажа ти и да минеш утре на всички да им подариш по 1000 лева да знаеш че пак ще има кой да каже лоша дума за теб... Това повод ли е да лягаш да умираш? Или все пак държиш повече на мнението на тези които наричаш приятели и на тези които намираш стойностни? Виж ако си погледнеш репутация ще видиш сред какви хора си и какво мислят повечето от тях за теб... Е ще се намери и някой против, ама дори и по времето на Живков на изборите нямаше 100%... а само 99.99%

Помисли си... дали си прав...?
    VPetrov.photography

Коментар

До: Всичко е едно цяло, ние сме част от земята

Тони, що си тровиш нервите с идиоти, бре човек? Знам че ти станало много криво, ама остави ......Не вярвам че този който ти даде този вот ще излезе на светло Такива обикновено най-добре се чувстват на тъмно.
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

До: Всичко е едно цяло, ние сме част от земята

Това което си написъл е прекрасно, имам много мъдрост в това. А какво ти пука за червеничките. Ти си това което си, а именно ДОБРИЯТ ЧОВЕК

Коментар

И ти ли ще ревнеш, че не всички те обичат?!? Какъв ужас а?
          Айде зЕми се У ръце, ако обичаш!
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Айдееее........пак се почна! Вечната тема с червен цвят. Аз нали казвах - като ги виждате пустите точки се дразните, ако въобще не се виждат ще има мир и спокойствие.

Коментар

Не се ядосвай,за толкова време във форума не съм си позволил да дам на някой червен вот,по простата причина ,че ако имам нещо да му кажа му го написвам.Много мнения на колеги са ме изкарвали от равновесие заради безпардонността с която отричат реалността и живота.Но броя до 10 и ми минава,никой от нас не може да ти бъде принудителен коректив.Уж тук сме да споделяме и доброто и лошото и когато можем да си помагаме при нужда.
              Анонимността и мен ме дразни,защото действително скоро си правих елементарна проверка по една от темите ,най-активни са анонимните,ама нейсе живи и здрави.
              Венци е прав ,този форум е отражение на реалния живот,има от всичко по-малко.
              Най-важното според мен е да си такъв какъвто си,и в живота и тук.
              Анонимните са ги ползвали в армията където им трябва много пушечно месо,масовка,те движат света само ,като такова.
              Пък днес е един мрачен дъждовен ден и след малко отивам да напазарувам.Снех си рецептата на Влади за диво свинско бутче и жената почна обработка и подготовка.Има кисело зеле и туршия,съответните висококалорийни напитки и разредители.
              С оглед гореизложеното НАЗДРАВЕ,ама не от сега, за името на днешния светия по българския църковен календар. И за Вас свестните.
              Поздрави ,Наско.
              Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
              "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
              "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Абе, хора, как успявате да ги виждате тия червени?! Всъщност знам как става практически, ама сериозно ли го правите?! От де толкова време и нерви...
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ами гледаме си ги /поне аз, а явно и други/, че защо иначе я има тази система за репутация?! Още когато течеше разговора по повод окастрянето й, изказах мнение, че тя или трябва да се прилага в пълната си форма, или изобщо трябва да се премахне /ако се реши, че създава проблеми/. Половинчатите действия никога /вкл. и в нашия случай/ не дават удовлетворителни резултати!
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

За системата за гласуване и аз съм за предишното и "пълно" състояние!
                    За анонимността имам някой Разсъждения - Анонимността е не лошо нещо (не винаги), но помислете, в големият град ние малко или много сме по-анонимни от колкот в малко селце и това ми харесва не искам да се съобразявам с мнението на кака Гицка от съседното къще и да си мисля какво ли ще си помисли тя за мен ако ме види на улицата с цветя (или нещо друго), не ми се обяснява винаги и на всекиго защо мисля "така", а не "другояче" (затова и повечето избори и анкети са Анонимни), ако не ми харесва мнението на някого, не мисля че на всяка цена трябва да го "наплюя" и "доблестно" да застана да му обяснявам защо не е прав (според мене де).
                    Съвсем друг е въпроса, че не бих му давал "червени" защото ми се е набила в главата максимата "накажи глупака с мълчание" не знам дали съм прав, ама отдавна съм се отказал да "оправям света", а се опитвам да си живея в него и затова гледам да не се карам с хората без (важна) причина и да не давам непоискано мнение с цел да "охуля" нечие "неправилно" мнение.

Дълго се получи и най-вероятно неясно, но който ме разбере - добре, който не, такъв ми бил късмета

Коментар

От там идва и съмнението - какво е полезното на червените!
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        От там идва и съмнението - какво е полезното на червените!

Аааааа няма лошо, те са показател за нечие мнение, а ако са много за Общественото мнение и тогава могат да бъдат коректив (евентуално), защото много хора се извървяха през този форум и някой от тях така и не се "задържаха"

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                          Аааааа няма лошо, те са показател за нечие мнение, а ако са много за Общественото мнение и тогава могат да бъдат коректив (евентуално)
                          Абсолютно съгласен. Е, "червенкото" има и страничния ефект, че може да разсейва заблуди от рода на "Аз съм много готин и всички ме обичат", ама и да го няма, нещата в същност не се променят. Неодобрението пак ще го има, ама няма да го виждаш.
                          И да си навреш главата в пясъка, задникът ти остава навирен ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

+ 1имногонули

интересни са коментарите... и да се виждат удобно.
                            ПРИМЕР: оценка на мое мнение от преди два месеца. някой го видял днес и решил да пише коментар с точка (цвета няма знач.) как ще разбера? добре, аз съм само с 200 - 300 мнения, ами Qadra, ами СТЕФАН Най-вече, червените коментари са най-интересни, Ако не са анонимни ще се почне:"пешо, що така ве .... и си ми седнал на опашката....", и т'ва е разисквано вече и ми писна, чак се чудя на вас по-старите ...

P.S. По мои наблюдения освен това хората тук много по-рядко дават червени, отколкото зелени. т.е. определено има толерантност към чужди мнения. Аз самият червени точки давам рядко и за определени типове мнения, картони - веднъж (доволен съм, от което: целта беше да се провокира дискусия м/у модераторите, а има даже тема за това )
                            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

И въобще за какво говорим ...ах му ма.... 15 теми ... за нищо
                              - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                              - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X