Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки, с кървави тупове на диви животни ???

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Снимки, с кървави тупове на диви животни ???

Силно съм смутен, от такова едно явление. Всъщност , не искам да уча никого как да живее, но неминуемо си задавам въпроса - Какво общо имам аз с тези хора, та учствувам с тях в един и същ форум ? Не е ли моето участие един вид одобрение на тази ловна дейност ? Дотолкова съм смутен, че обмислям вариант да напусна форума.
    Но защо пък аз ? Няма ли си форуми за ловджии, където да се събират съмишленици и да си публикуват убийствата на свободно израсли горски животни.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...383#post249383

Моля ако прецените, някой от модераторите, да пусне допитване, имат ли място такива снимки във форум за оффроад.
    Ако отговора е да, ще се съобразя с общото мнение.
    Благодаря !
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

До: Снимки, с кървави тупове на диви животни ???

е за 2-3 диви прасета чак пък толкова...
    Гледай по Chasse et Peche какви гаври си правят с животните, а иначе са център на цивилизацията /Париж едно-друго/...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

и аз се дразня като ги гледам....
      и просто не ги гледам
      темата е деликатна щото една голяма част от активните участници в този форум са ловджии

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
        Силно съм смутен, от такова едно явление. Всъщност , не искам да уча никого как да живее, но неминуемо си задавам въпроса - Какво общо имам аз с тези хора, та учствувам с тях в един и същ форум ? Не е ли моето участие един вид одобрение на тази ловна дейност ? Дотолкова съм смутен, че обмислям вариант да напусна форума.
        Но защо пък аз ? Няма ли си форуми за ловджии, където да се събират съмишленици и да си публикуват убийствата на свободно израсли горски животни.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...383#post249383

Моля ако прецените, някой от модераторите, да пусне допитване, имат ли място такива снимки във форум за оффроад.
        Ако отговора е да, ще се съобразя с общото мнение.
        Благодаря !
        А какво е "офроуд"? И след толкова време тук не се ли разбра че смисъл от този портал има само ако всички които обичат природата са на едно място? Вас ви дразни лова, а пък ловците се дразнят от вас? И така дразнейки се докъде ще стигнем?

Уважаеми колеги, опитайте се да не реагирате първо сигнално а винаги да се опитате да разберете другия и то с добро намерение от ваша страна. Ще видите че не всичко което не одобрявате непременно е лошо и обратното...

Ловците имат своето място в природата, респективно в нашия портал и не се опитвайте да им го отричате. Факт е че ЛОВЕЦ е много различно от бракониер... И че ЛОВЦИТЕ са малко, за сметка на бракониерите... Но тук пишат предимно ЛОВЦИ които заслужават съответното уважение и опит за разбиране от останалите...

Подчертавам че не съм ловец, тъй че в пристрастие не мога да бъде обвиняван...
        VPetrov.photography

Коментар

твое право е да решиш дали да напускаш или не

снимките са си в правилния раздел, ако те дразнят - не ги гледай! аз също не съм ловец и не ходя в техния подфорум, както и в много други, които не ме интересуват.

но чак да искаш да се махнат всички ловджии от форума - вече е прекалено!

Коментар

Аз този път няма да кажа нищо по темата за снимките и ловците и ще си замълчаКаквото мисля за лова и ловджийте съм го писал не веднъж

Коментар

Не ми пречат , защото не чета там ... но сага като видях това прасенце , ми стана жал

Коментар

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
                Не ми пречат , защото не чета там ... но сага като видях това прасенце , ми стана жал
                А като ядеш прасенце или каквото и да е животинче (нали е било живо и то) не ти ли е жал?

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                  А като ядеш прасенце или каквото и да е животинче (нали е било живо и то) не ти ли е жал?
                  Не всеки яде месо или друго животинчеА има също голяма разлика дали е отгледано или е диво
                  Мисля че е най добре да се заключи темата.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                    е за 2-3 диви прасета чак пък толкова...
                    Гледай по Chasse et Peche какви гаври си правят с животните, а иначе са център на цивилизацията /Париж едно-друго/...
                    Да! Например лов на глиган с арбалет! Докато го убият, беше заприличало на гигантски таралеж от стрелите - голямо извращение!

За всичко си има хора...

Коментар

Ми не съм голяма фенка на месото ...
                      Най-много мразя да се мъчат животните , ужасно е . Гледах по телевизията как мъчат едно прасенце ама малко много сладко , и не мисля че трябва да дават по TV-то или снимки !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X