Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпроси и отговори има ли смисъл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: въпроси и отговори има ли смисъл

Дотук разбрах,че наполовина съм прав темата я пуснах провокативно за старите кримки така да се каже и отговарям веднага руски владея перфектно и мисля ,че братушките са по толерантни Нямам никакви ядове с колите 2 японски 3 немски 1 американче,но човек цял живот се учи и за да не стигаме за дребни неща до БАЛКАН СТАР мисля че тук му е мястото да си решим проблемчетата --стари кримки не подрязвайте крилата на младите може да се научат да летят по добре от вас

Коментар

Колега milenmv, когато за първи път се регистрирах тук, прекарах като сума часове доста денонощия в търсене и четене на теми, които ме интересуват. В резултат на това с удоволствие научих доста нови неща, прочетох за експедиции, пътувания, и въобще, часовете прекарани в четене ми доставиха твърде голямо удоволствие. Горещо ви препоръчвам същия подход. От Април съм тук и вече виждам как някои теми се повтарят, а и потретват, включително и една, която аз пуснах. Представям си на хората, които са от по-рано тук какво им е!

Коментар

Търсачката си работи. Наскоро се интересувах от впечатления за няколко модела джипки. Така и не пуснах тема, защото търсачката си откри всичко, което ме е интересуваше. Дори и да бях питал и хората да ми бяха отговаряли с желание, мисля, че щях да получа много малко информация. Например имаше едно доста обширно ревю с последвала дискусия за новата Гранд Витара, което се съмнявам, че някой би тръгнал да пише като отговор по тема.

Колкото до въпросите. До сега не съм виждал да се пренебрегва такъв с конкретен проблем.

Правописът пък е въпрос на уважение. Ако някой ме уважава толкова малко, че да не си направи труда да зададе въпроса си в четим вид, то аз не виждам причина да го уважавам до толкова, че да вадя кодовата таблица и да се опитам да разчета шифрограмата му.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Аз чета от 1година темите във форума регистрирах се по късно Научих страшно много неща.Доста се замислях докато пусна тази тема.На някой от вас се възхищавам на знанията ,а това означава много труд с пари всеки знае Не се сърдя на никой наблюденията ми са от други теми със млади колеги търсещи помощ или съвет ,но видиш ли за да му се обясни на момчето което има проблем това е чиста загуба на време по добре да се порови назад,а сърцето му е свито ДЖИПКАТА не се движи А на някой ще кажа нападението е най добрата отбрана .Не ни карайте да завиждаме на ГОЛФЧЕТАТА ,че те може би били по задружни

Коментар

Първоначално публикуван от milenmv Преглед на мнение
            ...наблюденията ми са от други теми със млади колеги търсещи помощ или съвет ,но видиш ли за да му се обясни на момчето което има проблем това е чиста загуба на време по добре да се порови назад,а сърцето му е свито ДЖИПКАТА не се движи А на някой ще кажа нападението е най добрата отбрана .Не ни карайте да завиждаме на ГОЛФЧЕТАТА ,че те може би били по задружни
            Колега, защо не сте малко по-конкретен? За какво "нападение" става дума тук? Бихте ли посочили ЕДНА тема, след като четете форума от една година, в която някой има проблем и категорично му е отказана подкрепа от рода - 'чети назад в архива'? Случаите, в които се приканват потребителите да ползват търсачката, т.е. да четат архива са предимно запитвания от рода на сравнения, информация за покупка, основни принципи относно 4х4 и т.н.

Коментар

Колега Супер модератор прочети тема-Не ми харесва звука на двигателя на Ангелов раздел Jeep Защо българина не казва да има такова нещо ,а пълно отрицание.Нещо започнахме да си приличаме с политиците Толкова ли е трудно да му се помогне Аз например имах същия проблем ,ако имах възможност бих отишъл на място вярвам ,че в Бургас има момчета които имат познания за този мотор

Коментар

Има една приказка "Аборт по телефона". Та и колегата беше задал въпрос в този дух: "Не ми харесва звука на двигателя". Не знам човек колко голям познавач трябва да е, че само въз основа на едно такова изявление да направи диагностика ...

Следващият въпрос - не по-малко оригинален "Как да направя диагностика?". Ами след като е ясно, че човекът не разбира, единственият смислен отговор може да бъде "Отиди в сервиз".

Въпреки това, както можеш и сам да се убедиш, kinex се е опитал да помогне с подсказване на възможна причина. Не че му беше лесно де ...

Общо взето, за да получи човек смислени отговори е добре да задава и смислени въпроси.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Това е напълно вярно Kinex преди време помогна и на мен за което му благодарих ,но мисля че няма нужда от брррррррррр и прочие при условие че колегата има нужда от помощ от мен голямо благодарско за форума Почерпих много знания мисля че темата ще се развие още стига да не се затвори Може спокойно да ми изстриете регистрацията Безаварийно каране на всички

Коментар

Milenv, преди няколко месеца и аз бях млад участник и задавах въпроси на вече съществуващи отговори и мислих така:
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...5&postcount=19
                    и ми беше ми отговорено така:
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...7&postcount=20
                    Още съм тук не съм се отрегистрирал. Не го прави и ти в твоя полза е.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от milenmv Преглед на мнение
                      Това е напълно вярно Kinex преди време помогна и на мен за което му благодарих ,но мисля че няма нужда от брррррррррр и прочие при условие че колегата има нужда от помощ от мен голямо благодарско за форума Почерпих много знания мисля че темата ще се развие още стига да не се затвори Може спокойно да ми изстриете регистрацията Безаварийно каране на всички
                      Не си прав, темата е култова, а Кинекс си е съвсем в правото си да пръмка и трака за да наподоби звуци, още няма такваз опция. Освен това, мойте клапани тракат точно по посоченият начин. Нищо че не съм с джип. Та от таз тема се замислих за мойте клапани. Те се оказаха за центровка. Е ако на колегата не му е било полезно, то на мен ми беше. Който търси намира...

Коментар

До:МОДЕРАТОРИТЕ

Здравейте!
                        Бих искала да Ви попитам: Защо не публикувате мненията ми?
                        Спазвам правилата на форума, не го използвам с комерсиална цел и се стремя да съм полезна с информация (вижте последните ми мнения).
                        Моля Ви за повече свобода и по-малко ограничения. Нищо, че съм жена, имам сериозни намерения за в бъдеще да контактувам с форумистите.
                        С това чакане за одобрение на всяко мое мнение се губи време и остава неприятното чувство за неравнопоставеност.
                        Скоро и аз ще имам 4х4 и заедно с мъжа ми ще сме Ви колеги по страст .
                        Предварително Ви благодаря за разбирането !
                        sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

До: МОДЕРАТОРИТЕ

Първоначално публикуван от Stela Преглед на мнение
                          Здравейте!
                          Бих искала да Ви попитам: Защо не публикувате мненията ми?
                          Спазвам правилата на форума, не го използвам с комерсиална цел и се стремя да съм полезна с информация (вижте последните ми мнения).
                          Моля Ви за повече свобода и по-малко ограничения. Нищо, че съм жена, имам сериозни намерения за в бъдеще да контактувам с форумистите.
                          С това чакане за одобрение на всяко мое мнение се губи време и остава неприятното чувство за неравнопоставеност.
                          Скоро и аз ще имам 4х4 и заедно с мъжа ми ще сме Ви колеги по страст .
                          Предварително Ви благодаря за разбирането !
                          Чети форума-има отговор на всичките ти въпросиОще при регистрацията е трябвало да прочетеш по внимателно и ще разбереш защо мненията ти са на одобрение и изчакване

Коментар

Имаше някъде (наистина търсих, но така и не я открих) тема с кратък разказ за "живота на Форумите", изключително полезно четиво!
                            Едно от нещата което е вярно със страшна сила за нашият форум е, че постепенно на Всички (или почти всички) технически въпроси е отговорено, веднъж, два пъти или много, много повече, старите участници са писали, писали по въпроса, та чак се изнервят когато го видят зададен пак, отново и някой реагират по-бурно , но обикновенно просто казват "чети", това отблъсква "младите" участници, който очакват Всички активно да се вълнуват от животрептящият ВЪПРОС който е Важен за тях и те са обидени. И така малко по-малко или трябва да се предъвкват едни и същи теми докато на "Старите" не им писне и не се "отпишат" или за да е жив форума трябва да се появят Други теми (различни от предъвканите) който са за "пчеличките и мушичките" или каквото и да е - което се забелязва като "Падане Нивото на Форума", какво да го правиш - Живот - трябва да го живеем, а на обидените мога само да кажа - недейте, няма смисъл, от всяко (или почти всяко) общуване може да се извади "полза" и разумният човек го прави, ако не друго аз лично намерих тук РЕАЛНИ ПРИЯТЕЛИ!!! Както и много, много полезни и ценни хора, дори се улавям че когато се изправя пред нетрадиционна за мен ситуация - първо сред съфорумците търся съдеиствие, защото е Уникална възможността да имаш общи интереси с хора с коренно различни професии и начин на живот (ако щеш)

Коментар

Една почти хирургическа дисекция на форума.Браво Алекс.
                              В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Ще перефразирам една известна фраза: Не мисли какво форумът може да ти даде, а помисли какво ти можеш да дадеш на участниците тук. И аз съм отскоро тук, и аз в началото зададох няколко "тъпи" въпроса и ми беше отговорено "чети". Еми седнах и започнах да чета. Научих се да "работя" с форума и сега ми е доста по-лесно. Не съм мрънкал на някой от по-старите участници, затова, че са ми казали да се поогледам назад във времето. Най-важното обаче е, че когато не открия нещо, значи наистина го няма и веднага получавам смислен отговор, за което казвам БЛАГОДАРЯ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X