Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Антилогика.

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Антилогика.

    В темата" Нов руски танк" изказах мнение ,което беше оценено с положителна репутация,минути склед това мнението беше изтрито!Това се случва не само в тази тема ,явно истината дразни пристрастени към някаква линия "величия",надявам се да са едници ,щото иначе жалко за сайта ,става чекистки,поне методите !Поздрави! Не че за мнението ми пука или за оценките по мнение ,напротив ни най-малко,всеки знае какъв е , какво може и никой не може да изтрие мнението му , бие на очи като тенденциозно отношение към участници .Във Форума има страшно свестни хора от всички рангове ,някакъв ценз за модератори също би трябвало да има ,това е лично мнение.Това че си Модератор не значи ,че мненията на другите не струват и си някакво божество,освен ако няма наложена умишлена цензура.На всичкото отгоре скоро имах блокирана троянска вирусна атака изпратена от някой висш съфорумник /поне така мисля,ако не съм прав ,извинения/ наложи се да излезна под карантина,без никакви последствия разбира се.Такива са ми антивирусните дават ми много подробности,откъде, как ,колко време,часове,дати,евентуален достъп до данни !Изобщо става приключенско!
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

  • #2
    От: Антилогика .

    Кажи бързо коя ти е антивирусната докато не изчезне поста ти
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

    Коментар


    • #3
      От: Антилогика .

      Те неудобни постове изчезват така или иначе ,не че ми пука направеното и казаното в реалността никой модератор не може да изтрие ,но се дразня защото някой се прави на по-по-най ,като в детската градина ,мяза ми на игнорирането преди 89!А антивирусните защити са няколко и работят в система ,нищо стандартно,не е за приказка.Постове и да се трият ,но атаки от сайта стаа интересно не е тоя начина ,имам глава на раменете си,говориме за елементарна коректност.Някои от висшите си позволяват и да обиждат колеги ,но в чат форум е едно ,а иначе съвсем друго...анонимни няма.
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

      Коментар


      • #4
        От: Антилогика .

        Първо и последно, отговорът ти не ме интересува. Трие се откровеният спам, в случая твоят изключително "съдържателен" пост. Политиканстването в технически теми също. Ако се чувстваш онеправдан обърни се към администратор. Относно другите ти конспиративно-троянско-вирусни.......
        Последно редактирано от derhunter; 10-05-15, 23:49.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

        Коментар


        • #5
          От: Антилогика.

          Що е глaсувaн с положителнa репутaция кaто е несъдържaтелен?Не че ме интересувa репутaция по принцип.Товa е aнтилогикa.
          Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

          Коментар


          • #6
            От: Антилогика.

            Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
            Що е глaсувaн с положителнa репутaция кaто е несъдържaтелен?Не че ме интересувa репутaция по принцип.Товa е aнтилогикa.
            Гласуването на репутация е инструмент за лично ползване и резултатите от ползването му са лични - коментирането им е забранено, което щеше да знаеш ако беше се зачел в раздел "правила" да провериш аджеба за какво иде реч.

            Получил си положителна репутация от някой за дадена публикация - това не значи че от друг, или от пет други, или от десет, няма да получиш отрицателна - за същата публикация. А това че ще получиш сто положителни за дадена публикация не значи че въпросната няма да си изпроси триене, или че няма да ти докара санкция, ако не е на място или не е по правилата.

            За вирусите - с тази тема показа колко точно разбираш от техническата част на функционирането на форума - не е нужно да намазваш втори пласт. Вирус някой може да ти "прати" ако се създаде страница лично за теб. Поне до тук подобни страници липсват, и ако ти си получил "вирус" цъкайки на дадена страница във форума - значи ще го получат и стотиците други които ще цъкнат на нея.

            До колкото друг не се е оплакал - май ще трябва да си прегледаш компютъра и да видиш кой точно цицов или сроден сайт ти е набил бубата дето ти отваря прозорци крещящи "вирус !!!" надявайки се че ще цъкнеш на бутона "почисти", с което да ти докара още. Всъщност надали ще се разбере от кой точно е, но може да се разбере какво точно е.

            В общи линии съмненията ти в случая са все едно да обвиниш съседа че ти е сложил специално за теб кабърче на седалката в автобуса (без да знае в кой автобус ще се качиш и кога).

            Прочее посмяхме се - сега излез много тихичко и си почисти компютъра преди работата да е станала сериозна и да се обарбалякаш в някоя криптогадост или подобна изродщина която да ти съсипе файловете.
            Последно редактирано от Goblin; 12-05-15, 08:48.
            Издъних се на Тюринг теста

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X