В темата" Нов руски танк" изказах мнение ,което беше оценено с положителна репутация,минути склед това мнението беше изтрито!Това се случва не само в тази тема ,явно истината дразни пристрастени към някаква линия "величия",надявам се да са едници ,щото иначе жалко за сайта ,става чекистки,поне методите !Поздрави! Не че за мнението ми пука или за оценките по мнение ,напротив ни най-малко,всеки знае какъв е , какво може и никой не може да изтрие мнението му , бие на очи като тенденциозно отношение към участници .Във Форума има страшно свестни хора от всички рангове ,някакъв ценз за модератори също би трябвало да има ,това е лично мнение.Това че си Модератор не значи ,че мненията на другите не струват и си някакво божество,освен ако няма наложена умишлена цензура.На всичкото отгоре скоро имах блокирана троянска вирусна атака изпратена от някой висш съфорумник /поне така мисля,ако не съм прав ,извинения/ наложи се да излезна под карантина,без никакви последствия разбира се.Такива са ми антивирусните дават ми много подробности,откъде, как ,колко време,часове,дати,евентуален достъп до данни !Изобщо става приключенско!

Коментар