От: КАК ДА СЕ ПОЗНАВАМЕ НА ПЪТЯ?

Благодаря за предложението neshko - следващия път като съм в България ще мина да си поръчам.  
За останалото съм съгласен с теб - спор да няма. Чудесно е да се познаваме . Изразих мнение - без да има нищо лично или да засягам някого.
Все пак ми е странно човек с едно мнение (второто е да те попита за стикерите) да иска стикер.. но различни хора различни разбирания.
Поздрави ! 

Първоначално публикуван от neshko

Преглед на мнение

За останалото съм съгласен с теб - спор да няма. Чудесно е да се познаваме . Изразих мнение - без да има нищо лично или да засягам някого.
Все пак ми е странно човек с едно мнение (второто е да те попита за стикерите) да иска стикер.. но различни хора различни разбирания.
Поздрави !

Лично ще ти подаря 1 лепенка!
Лично ще ти подаря 1 лепенка! ).Откакто правя стикерите непрекъснато се оглеждам за стикер на всеки видян джип по пътищата и когато видя винаги
).Откакто правя стикерите непрекъснато се оглеждам за стикер на всеки видян джип по пътищата и когато видя винаги 
 Колкото до мненията, рядко ползвам мрежата и още по-рядко давам мнение,освен в случаите,когато бих могъл да съм полезен.
  Колкото до мненията, рядко ползвам мрежата и още по-рядко давам мнение,освен в случаите,когато бих могъл да съм полезен.

Имаш ли налични? Аз често минавам от там и когато имам път да ти се обадя
 Имаш ли налични? Аз често минавам от там и когато имам път да ти се обадя 

Коментар