Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Точки (при гласуване)?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Точки (при гласуване)?

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
    Първоначално публикуван от RW* Преглед на мнение
    мога ли да разбра кои ми е сложил квадратче ?
    Не. Преди можеше, но станаха големи скандали и тази информация вече е скрита.
    Нещо май са обърка, никога не е могло да се знае кой е гласувал за теб, положително или отрицателно, освен ако той сам не ти е подсказал.. А и нищо не е скрито, пак можеш да видиш за кое мнение е гласувано, просто трябва да разходиш по твоите публикации и да ги огледаш една по една.
    LZ1PER

Коментар

Благодаря ви. Ако счетете за нужно изтриите ми мненията в тази тема.
      много преди старта...

Коментар

Първоначално публикуван от RW* Преглед на мнение
        Благодаря ви. Ако счетете за нужно изтриите ми мненията в тази тема.
        Уважаеми RW*, тук триенето на постове е крайна мярка и се прави в изключителни случай, а те са описани в правилата като непозволени.
        Не е нужно Вашето мнение да бъде изтрито и поради причината, че е възможно да има и други, на които не им е ясно и за да не задават същия въпрос на който някой пак ще трябва да отговаря, просто може да прочете тук и всичко да му се изясни..
        Поздрави
        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
          Не е нужно Вашето мнение да бъде изтрито и поради причината, че е възможно да има и други, на които не им е ясно и за да не задават същия въпрос на който някой пак ще трябва да отговаря, просто може да прочете тук и всичко да му се изясни..
          Ама то и тази тема не беше много нужна, защото си имаме вече две такива
          Поздрави
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
            Мисля че изместихте темата....
            Зелените квадратчета са репутация,тя се изчислява на база събрани точки(при гласуване)които другите участници са ви дали при гласуване за даден пост(което става със цъкане на везничките на всеки пост горе вдясно).
            Точките при гласуване ги давате Вие като гласувате за даден пост на потребител и ги прибавяте към Неговата репутация...,Точките при гласуване се изчисляват на база получени точки,брои мнения и време във форума.
            Еми то и аз гласувам, но за мойте точки не се чува , нито се вижда!! Откакто съм се регистрилал все си седя на две!!ни повече-ни по-малко!! те това е съдба!!
            Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Първоначално публикуван от reichfurrer Преглед на мнение
              Еми то и аз гласувам, но за мойте точки не се чува , нито се вижда!! Откакто съм се регистрилал все си седя на две!!ни повече-ни по-малко!! те това е съдба!!
              точките са 3

Дата на включване: Jun 2006
              Публикации: 190
              Точки (при гласуване): 3

А зелените квадратчета отчитещи гласомете дадени за теб за две...
              MG RACING

Коментар

А според мен не е важно кой колко точки има,и с каква репутация е според тях.Важното е че всички ние сме участници в този форум и обогатяваме знанията и контактите си ежедневно благодаение на него.За което благодаря на Венци и всички администратори.

Коментар

+10
                  Но,
                  Има вече няколо теми в които обсъждаме теми от сорта на "аз съм ебати пича, а никой не ме обича" . искам да ви кажа следното (без да претендирам, че съм прав) :

1. Заради такъв тип мнения вече не можем да виждаме коментарите за мненията си.

2. другото, което искам да ви кажа е, че от тук нататък всеки, който пита защо има червено, ще получава едно от мен на общо основание и без обяснения.

(само мое мнение)
                  (Ще се обясняваме, ама друг път )
                  Последно редактирано от deyan_h; 05-11-07, 03:08.
                  - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                  - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                    +10
                    Но,
                    Има вече няколо теми в които обсъждаме теми от сорта на "аз съм ебати пича, а никой не ме обича" . искам да ви кажа следното (без да претендирам, че съм прав) :

1. Заради такъв тип мнения вече не можем да виждаме коментарите за мненията си.

2. другото, което искам да ви кажа е, че от тук нататък всеки, който пита защо има червено, ще получава едно от мен на общо основание и без обяснения.

(само мое мнение)
                    (Ще се обясняваме, ама друг път )
                    е сега вече никой не смее да пусне каквото и да е мнение в тази тема

Коментар

С риск да отнеса още червенки предлагам на Венци да заключи темата, защото имаме няколко такива с по n страници, пък и самият въпрос е дъвкан вече доста...
                      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                      A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X