Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Точки (при гласуване)?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Точки (при гласуване)?

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение

аха значи някои могат даси дават точки , на които си искат.
    ок.
    Разбира се бе приятел! Всеки може да гласува за когото си поиска /с изключение на администраторите/.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      Разбира се бе приятел! Всеки може да гласува за когото си поиска /с изключение на администраторите/.
      Няма изключения!
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Май не съм се изразил много ясно - участниците във форума не могат да оценяват собствениците, собствениците от своя страна могат да извършват всякакви манипулации разбира се.

Коментар

Хм, а аз си мислех, че точките са от значение само когато се решава каква бира ще се пие по сбирките...

(и съответно кой колко бири има да черпи)

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
            Хм, а аз си мислех, че точките са от значение само когато се решава каква бира ще се пие по сбирките...

(и съответно кой колко бири има да черпи)
            Глупости, повечето сме на "твърд, обезвъздушител, за чаши" !!!!!
            От "слабите бири" няма да прокопсаш много!!!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
              Май не съм се изразил много ясно - участниците във форума не могат да оценяват собствениците, собствениците от своя страна могат да извършват всякакви манипулации разбира се.
              МАНИПУЛАЦИИ????? Човече, към подобни исказвания или твърдения, да не кажем обвинения редно е да добавяш и аргументи, а още по-добре доказателства. Ако нямаш такива по-добре е да се извиниш на хора коите ти дават възможност да бъдеш част от това общество...
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                МАНИПУЛАЦИИ????? Човече, към подобни исказвания или твърдения, да не кажем обвинения редно е да добавяш и аргументи, а още по-добре доказателства. Ако нямаш такива по-добре е да се извиниш на хора коите ти дават възможност да бъдеш част от това общество...

Уважаеми, какво според теб означава манипулация, та толкова се горещиш?! В буквален превод това е "ръчна дейност", придобилия гражданственост смисъл най-общо е "обработка"! Какви "аргументи", какви "доказателства", и за какво?! Ти може би се съмняваш, че те администрират форума?!
                Извинения?!?! - Мога да сложа и опулени човечета. - За какво?

Коментар

на човека българският не му е роден; нормално е да не хваща всички нюанси - имал е предвид популярното негативно значение на манипулация=машинация
                  пък ти имаш предвид манипулация=модерация

а аз да питам - все пак как да сложа точки някому ?!?
                  Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнение
                    на човека българският не му е роден; нормално е да не хваща всички нюанси - имал е предвид популярното негативно значение на манипулация=машинация
                    пък ти имаш предвид манипулация=модерация

а аз да питам - все пак как да сложа точки някому ?!?

В горния край на рамката на всяко мнение /там където е датата и часа/ в десния край, има разни символи. Единият от тях е "везна". Щракаш на везната и излиза каре. Там има възможности за одобрение, или неодобрение съответно, има и поле за евентуален коментар /който при неодобрение е задължителен/. Най-накрая потвърждаваш с "добавяне към репутация".
                    Това е.

Коментар

Аз благодаря колегата ivanik1978 за опитите за моя защита, обаче мога да твърдя че обикновено се справям и сам.
                      Колега davc : в контекста на тази тема, Вашия офтопик има точно този смисъл на който реагирах по този начин. И без да ми е роден езика, като забеляза и колега, знам значения на дума манипулация, обаче знам същото че всяка една дума, употребена в определена ситуация, носи различно смислово натоварване. В тази връзка бих Ви препоръчал да си прочетет още веднъж цялата тема, абстрахирайки се от това кое от кого е написано, и ще видите че съм прав. Обратното аз лично ще разценявам като опит за измиване на ръце от Ваша страна.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Препрочетох я и проблем не видях. Първото ми мнение наистина звучи малко неясно - излиза, че администраторите не могат да гласуват! Така че се уточнявам. Като това "манипулации" разширява смисъла извън едното гласуване, към всякакви действия и обработки - Което си е самата истина!

Коментар

И в думите на двама ви има истина. На теория наиситна администратора би трябвало да може да прави с базата данни каквото си поиска, но на практика не вярвам някой да прави нещо по-различно от гласуване. При това администраторите дори не са хората с най-високи точки при гласуване в портала.
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

мога ли да разбра кои ми е сложил квадратче ?
                            много преди старта...

Коментар

Първоначално публикуван от RW* Преглед на мнение
                              Не. Преди можеше, но станаха големи скандали и тази информация вече е скрита.

Между другото не се слагат квадратчета, а се дават точки и при натрупване на определен брой се показва ново квадратче. За всяко следващо квадратче трябват по-голям брой точки, отколкото за предишното.
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от RW* Преглед на мнение
                                Мисля че изместихте темата....
                                Зелените квадратчета са репутация,тя се изчислява на база събрани точки(при гласуване)които другите участници са ви дали при гласуване за даден пост(което става със цъкане на везничките на всеки пост горе вдясно).
                                Точките при гласуване ги давате Вие като гласувате за даден пост на потребител и ги прибавяте към Неговата репутация...,Точките при гласуване се изчисляват на база получени точки,брои мнения и време във форума.
                                MG RACING

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X