Забелязах под името на някои участници изписано | ДВиП |. Какво значи това? Зъжелявам ако вече е коментирано, но не можах да открия нищо с търсачката.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво значи | ДВиП | и останалите съкращения?
Свий
X
-
До: Какво Значи | ДВиП |
Дружество за взаимопомощ извън пътя
По-рано днес Венци беше направил да се изписват всички титли на даден участник, но се получаваше разформатиране на форума, ако някой членува в 4 - 5 организации едновременно и се наложи писане на съкращения.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Да, и аз се чудих какъв е тоя ВиП
А незнам сигурно е питано, но може ли някой да ми обясни каква е разликата
ако си "Пълноправен участник в портала" и ако не си.Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
LZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеА какво е ОА?
Коментар
-
Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнениеОффроад АсоциацияДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеВсички които искат да напишат пълните си данни за контакт + персонална информация получават достъп до специализиран форум...
Коментар
-
Абе, хора, отидете си в персонални настройки в менюто за подаване на членство и ги вижте всички възможни организации във форума. Заедно с обясненията.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеАбе, хора, отидете си в персонални настройки в менюто за подаване на членство и ги вижте всички възможни организации във форума. Заедно с обясненията.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
До: Какво значи | ДВиП | и останалите съкращения?
Съкращенията защо се налагат по-горе колегите ясно написаха. А обозначават членството в следните групи:
КЕ - Комисия Ендуро
ОА - Офроуд Асоциация
ДВиП - Дружество за Взаимопомощ извън Пътя
ТП - Търговски партньор
МСК ЕдиМоторс - член на клуб ЕдиМоторс
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнениеПо време на СоЦиалиЗЪМа Ръководните Другари имаха титли по две - три страници, скоро може и да ги стигнем, като гледам как вървят нещата
Наближаваме ги
Аз искам да създам група НЗХВХПВХ. ( Преди време съм работил за малко там. Вервайте ми съшествуваща организация е.)
Само да попитам и аз. Какво СзО. Прочетох на какво в съкращение, на не разбрах какво представлява.
Венци надявам се да го приемеш като закачка към многото титли......Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар