Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за задължително поле при регистрация на нов потребител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложение за задължително поле при регистрация на нов потребител

Здравейте,

Напоследък ми се случва често(сещам се поне няколко пъти последните дни) да питам хора от къде са или къде пребивават за да им се помогне адекватно...

Няма ли да бъде по-добре за всички които идват и ревнат ПОМОООООЩ поне да им пише от къде са, защото има сумати колеги които сигурно са от един град ама не са знаели един за друг и т.н.

Ако това е заложено в кода на портала няма ли да е удачно да стане задължително поле припървоначалната регистрация?

За вреди не се сещам, а който не му харесва идеята да споделя да не се регистрира - той губи...

Много поздрави,
    Бъдете живи и здрави!

До: Предложение за задължително поле при регистрация на нов потребител

Еми то поле има и в момента... Друг е въпросът кой какво е писал в него и дали въобще е писал... Моля за справка профила...
    VPetrov.photography

Коментар

Аз знам, че има ама не е задължително, аз питам дали може да стане задължително?

Поздрави,
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Мисля че не може да се направи задължително като условие. Ще проверя внимателно разбира се. От друга страна и да го направим така нищо няма да се промени освен факта че ще попълват по някоя и буква там... То който иска и сега си го пише. По-скоро можем да напишем че трябва да се попълва но и от това едва ли ще има голяма полза... То и сега с плакатен шрифт се обяснява на всеки че писането на Български с латиница е забранено но има поне трима ежедневно дето първия им пост е такъв...

Може би можем да обмислим идеята като направим задължително попълването на определени атрибути за да премине някой от регистрирани в активни участници например...
        VPetrov.photography

Коментар

Страхотно Венци, стъпка по стъпка към съвършенство на ПОРТАЛА.

Поздрави,
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Абе то човек като не иска да си остави местонахождението, то и задължително да стане пак ще се пише "асдфрдее", "сдф сдф сдф" и т.н.

Който е читав ще си го напише, който не е .... на сила хубост не става.
            Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
            LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
            Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Който не е читав ще му бъде любезно предоставена възможност да се очовечи, поне аз си мисля, че тук така се процедира като се запазва личното право на избор...

Поздрави,
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Мисля, че е по-просто в едно съобщение към всички съфорумци, Венци Петров да помоли, като обясни идеята. Аз съм сигурен, че много голям процент от пребиваващите тук са отговорни хора и ще си допишат данните, мисля че когато са се регистрирали просто са гледали да попълнят формата, за да получат регистрацията, а след това просто са забравили да допълнят. Така че остава да ги помолим
                LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                  Мисля, че е по-просто в едно съобщение към всички съфорумци, Венци Петров да помоли, като обясни идеята. Аз съм сигурен, че много голям процент от пребиваващите тук са отговорни хора и ще си допишат данните, мисля че когато са се регистрирали просто са гледали да попълнят формата, за да получат регистрацията, а след това просто са забравили да допълнят. Така че остава да ги помолим
                  Не разбирам от софтуер, но ако се направи падащ прозорец с имената на градовете, и това да е задължителна валидация на совтуера за регистрация като в mobile.bg например, щеш не щеш ще си го напишеш. Това не спира човек да напише друг град ама си е по задължаващо някак си.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Не разбирам от софтуер, но ако се направи падащ прозорец с имената на градовете, и това да е задължителна валидация на совтуера за регистрация като в mobile.bg например, щеш не щеш ще си го напишеш. Това не спира човек да напише друг град ама си е по задължаващо някак си.
                    Защо трябва да ги задължаваме, като простичко можем да ги помолим, аз съм сигурен, че ще има резултат и всички редовно присъстващи ще напишат повече данни за себе си.
                    В една от темите преди около месец, а може и малко повече да беше, стана въпрос (мнение на В.Петров) , че аватара трябва да показва човека, а не някаква картинка, ами не ви ли прави впечатление, че все повече от участниците си сложиха снимките? Мисля, че това е добър показател.
                    LZ1PER

Коментар

Пепи, не е мнението на Венци толкова превъзпитателно ) картинката доколкото помня бе изискване за надписа право на легитимация...

Поздрави,
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                        Защо трябва да ги задължаваме, като простичко можем да ги помолим, аз съм сигурен, че ще има резултат и всички редовно присъстващи ще напишат повече данни за себе си.
                        В една от темите преди около месец, а може и малко повече да беше, стана въпрос (мнение на В.Петров) , че аватара трябва да показва човека, а не някаква картинка, ами не ви ли прави впечатление, че все повече от участниците си сложиха снимките? Мисля, че това е добър показател.
                        Да, аз затова си сложих наистина снимката. Брилянтните идей са винаги прости. Да аз съм съгласен че стойностните хора тук са много и самото обсъждане на темата ще накара много от тях (ако не и всичките) да проверят дали им изписва града. Аз самия го направих. Аз смятам че валидацията трябва да е задължителна защото новия участник не влиза и да прочете темата и да се регистрира а влиза регистрира се и пише с големи букви нещо от рода "КЪДЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ЛАГЕР ЗА ДЖИП" и от там тези от съфорумците който искат да му помогнат започват: За кой джип, кой лагер, и следващия въпрос е откъде сте. Това е нормално, аз знам къде да се намери в Бургас, CarTest знае за Ямбол. От днес е пресния пример, колега пуска обява за продажба на джип и веднага следва въпроса от "къде си". А и темата която обсъждаме сега след месец, два или година ще потъне назад и пак новите участници ще си карат постарому. А съм забелязал че когато е задължително няма да има нужда от помолване, искаш регистрация=попълваш града си от падащия прозорец.

Коментар

Митко (Джамбазов) .... много ти е добра идеята за падащо меню, ама .... тука някъде из форума се въргаляше един фаил с имената на всички населани места в родината ни ... и по бегли спомени са само няколко хиляди ...
                          Ако е от някой град ... добре,ама ако е от Црънча или Бръщен ... какво правим ???
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                            Митко (Джамбазов) .... много ти е добра идеята за падащо меню, ама .... тука някъде из форума се въргаляше един фаил с имената на всички населани места в родината ни ... и по бегли спомени са само няколко хиляди ...
                            Ако е от някой град ... добре,ама ако е от Црънча или Бръщен ... какво правим ???
                            Ами да има само на по големите градове, този от Црънча как си продава колата в мобилето. Сега ще ме захапят колегите от малките населени места. Просто това е начин за решаване на проблема , а и не мисля че разликата в падащия лист дали има 20 или 200 града ще тормози много системата , ама нека IT специалистите да кажат.

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Райчев Преглед на мнение
                              Абе то човек като не иска да си остави местонахождението, то и задължително да стане пак ще се пише "асдфрдее", "сдф сдф сдф" и т.н.

Който е читав ще си го напише, който не е .... на сила хубост не става.
                              То човек като не иска да си остави местоположението си е негова работа,ама после като изреве за помощ или нещо друго и ние трябва да хвърляме на боб и т.н. та да разберем откъде е този човекА и не виждам защо някой не би споделил откъде е и защо ще крие от кое населено място еАко не е читав човека мисля че мястото му не е тук

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X