Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за незадължително правило.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложение за незадължително правило.

Тук искам да коментирам съчетаването на духа на форума и правилата, тоест дисциплината, става дума за най тежкия раздел - " КУПУВАМ - ПРОДАВАМ "
    За всички нас , които в момента изграждаме своите машини раздела - " КУПУВАМ - ПРОДАВАМ " е изключително важен, посредством него се обурудваме, а и можем да продадем нещо което се е оказало " грешка в концепцията ".
    Форумът добива популярност, все повече лица с чисто търговски интереси се записват и публикуват СЪВЪРШЕННО НЕГРАМОТНИ ОБЯВИ, без никаква фактическа информация.
    1. Тъй като никой от новозаписалите се участници във форума не чете правилата за обяви, мисля че е удачно да се пуснат правилата като теми, и да се застопорят в началото. По този начин щат не щат ще ги прочетат.
    2. Да се добави правило : Ако желаете вашата обява да се открива бързо с търсачката, изпишете точно на латиница марката и модела на автомобила в заглавието.
    Като добавка, искам да кажа. че адмирирам усилията на колегата PEPI, за поддържането на раздел - " КУПУВАМ - ПРОДАВАМ " в що годе приличен вид, и смятам че трябва да подкрепим премахването на информационната плява от вида: " продавам джанти с четири дупки / отвори - дупки се копаят в земята /"
    Благодаря !
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

До: Предложение за незадължително правило.

Да и тези грешки забелязвам се правят от нови участници. Само ще дам един пример за правило които се спазва в един форум и раздела с обявите е доста прегледен:

"СЪОБЩЕНИЕ: Обяви без !!! СНИМКИ !!!, цена, телефон (мейл) ще се трият!"

И наистина се трият. Само идейка.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Да и тези грешки забелязвам се правят от нови участници. Само ще дам един пример за правило които се спазва в един форум и раздела с обявите е доста прегледен:

"СЪОБЩЕНИЕ: Обяви без !!! СНИМКИ !!!, цена, телефон (мейл) ще се трият!"

И наистина се трият. Само идейка.
      за снимката па що.някой няма такава възможност.

Коментар

'що не си видиш подписа
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
          за снимката па що.някой няма такава възможност.
          Ами забелязъл съм че когато някой пусне обява веднага някои пише "дай повече подробности и някоя снимка"
          Това съм го копирал направо от друг форум. В съвременния свят, а и от нивото на форума си мисля че не е чак такъв проблем да се снимат и постнат няколко снимки Ще се спестят доста от въпросите. Влиза човек гледа и тогава пита, а не "ами пусни някоя снимка"

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
            'що не си видиш подписа
            хе

Коментар

Абсолютно сте прави, че никой не чете правилата, както сами сте забелязали в много малко обяви присъства наистина пълната и точна информация, даже да ви кажа вече ми става малко неудобно от вас (хората който сте тук редовно) да се натрапвам в почти всяка обява със забележката "прочетете правилата". Надявах се, че след няколкото по-сериозни забележки хората тук ще си вземат бележка и правилата ще започнат да се спазват, но май съм сгрешил, срещат се и то не рядко обяви и от утвърдени участници, който не са по правилата, ако им направя забележка в някой случай се сърдят (което и на двама ни не е приятно), затова започнах да ги коригирам без да се намесвам в темата.
              А относно новите участници, ами какво да ви кажа, в 90% от случаите още първия пост им е обява, доста се опитват дори да си развиват бизнеса тук, без да са да са поискали разрешение за това, което няма как да се случи. Таксата за подобни рекламни съобщения е наистина символична. Има доста случай на огромно нахалство и сериозен натиск да пробият с рекламите си, като регистрират и пускат обявите си от различни никове, като си мислят, че някой ще мине м/у капките, а дори не си правят труда да прочетат, че всички постове/обяви на младши участници минават през одобрение и просто няма начин да останат незабелязани.
              Ако имате идеи как с как да ги накараме да прочетат правилата, моля споделете ги, мислил съм да копирам темата "Правила за публикуване на обяви във форум Купувам-Продавам" освен в основния и във всички под форуми с идеята, че повечето ще я видят преди да напишат тема, но реших, че ще подразни вас-хората които сте тук отдавна и наистина знаете какви са правилата.
              Приемаме идеи с които да направим раздела по-приятен и пълноценен и най-вече идея как да накараме участниците поне веднъж да прочетат толкова "гадните и непосилни" правила.
              Благодаря
              LZ1PER

Коментар

Предложение: Да има форма за обява в която най отгоре да са правилата, а по-надолу да има задължителни и незадължителни полета, накрая може да има място за свободен текст - да си похвали продавача стоката.
                !

Коментар

И аз с едно предложение:
                  В други форуми при пускане на нова тема в полето за текста се изписва "Пишете на кирилица!" или други подобни съобщения Ако го позволява тукашният софт не може ли да се направи така, че изписваният текст да са Правилата Вероятността някой да прочете текста в собствения си пост е много голяма
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X