Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Към модераторите на сайта

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Към модераторите на сайта

    Уважаеми модератори.
    Темата която създавам е продиктувана от пост № 74 и 77 на http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=170487&page=4.

    Не може хора които не са запознати и казват че са автомонтьорчета да приказват и да обиждат като /тарикати/ малко по знаещите в други области. Е днес влязох за последно и видях че са го сложили на мястото му. Още вчера мислех да се мотивирам в изказванията си но предпочетох да си изляза и да си пия ракийката пред телевизора.
    Това не го казвам спрямо бившия съфоромец /защо бивш по надолу/, а защото съм чел и други теми където хора обиждат други, а ми се струва че това не трябва да става.
    Един съвет към Вас модератори.
    Офроад България е много добър сайт, но вече взе да ми писва от теми от рода на какво ще е времето днес, какъв лаптоп да си купя и т.н.
    Този сайт би трябвало да е за машини В и извън пътя. Тука трябва да се привлекат нови хора на които да им е интересно да четат и влекат теми като на Дамян от Варна, Адаша от Ст. загора, сещам се и за една Газка, а има и други за които не се сещам в момента. На първа страница трябва да има изнесени програмите на състезанията. Не може на 30 км. /в Айтос/ от Бургас да има състезание с мотори, аз както и други хора да разберат чак когато е свършило всичко. В сайта трябва да има правила /а може би има/ да няма обиди като този автомонтьор. Все пак хората си имат достойства.
    И сега една последна молба.
    Вчера търсих как мога да се отпиша от сайта но не открих и затова ще Ви помоля да ме отпишете служебно но НЕ като изгонен, а напуснал по собствена воля.
    Моля да ми извините за тех. грешки ако съм направил.
    Всичко добро Ви желая.

  • #2
    От: Към модераторите на сайта

    Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
    Не може на 30 км. /в Айтос/ от Бургас да има състезание с мотори, аз както и други хора да разберат чак когато е свършило всичко. .
    Само да уточня нещо по тази тема, защото аз съм единствен модератор на Календара. Има пусната нарочна тема в Раздел Състезания, която приканва всички организатори да си кажат датите и други подробности за състезанията, които правят и да бъдат поставени в Календара. Стотици пъти съм напомнял и говорил с кой ли не по въпроса последните години, писал съм в темите з атрадицонните състеезания, говорил см ъс организаторите. Независимо от това едвам 10%-20% от тях си правят този минимален труд, останалите нехаят. Тъй като съм доброволен модератор, работя нещо друго и не вися 12 часа на ден във Форума, не считам за нужно да отделям часове, да преравям по три пъти на ден целия Форум, Фейсбук и къде ли не, за да сложа нещо в Календара, при условие че организатора на това нещо явно не се интересува от този Календар. Така че отправете упреците си към организаторите, а ако искате да има нещо като пълен бюлетин тук и сте готово вместо да критикувате необосновано да помогнете, аз с удоволствие ще Ви осигуря правата, за да покажете как става и да помагате. И тъй като говорим за мотори, ще дам един пример. Жоро Хаджиев и Сие през последните 3 години са организирали над 10 интересни състезания - Подвизите на Херкулес, Аргонавтите, Х-крос шампионат, Гочо и Алисия и какво ли не и познайте за тези три години колко пъти Жоро си е направил труда да ме информира, че да сложа нещо в Календара? Един -единствен път. Това е. Аз не карам мотор и не влизам в раздела Ендуро, та обяснети ми точно как да поддържам изряден Календар? И занапред ще е така, който иска и може да отдели една минута да даде инфо, ще го има в Календара, който не го интересува, явно не го е еня за потенциални зрители и фенове, та не виждам нужда и аз да отделям време да го издирвам.
    Последно редактирано от zzlatev; 02-12-13, 09:11.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

    Коментар


    • #3
      От: Към модераторите на сайта

      Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
      Уважаеми модератори.
      ....
      Не съм модератор, ама да ти река нещо. Когато има нещо, което смяташ, че те накърнява по някакъв начин, или обижда някой друг, то обърни внимание на "червеното триъгълниче" долу в ляво. Как и на къде се развива форумът мисля, че нито е твоя, нито моя работа. Никой на сила не пише и не чете тука. Няма как да бъде отписан някой. Не може да има мнения без участник, който ги е писал.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

      тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

      Коментар


      • #4
        От: Към модераторите на сайта

        Отписването става много лесно - натиска се най-горе, най-вдясно Изход и не се бута нищо повече.
        Ако беше прочел правилата, щеше да знаеш, че ги има, а не да се чудиш има ли, няма ли... както и щеше да знаеш кое е редно и кое не и ако нещо не отговаря на правилата, то както казаха по-горе, си има начин да се уведоми администрацията на форума.
        А Дамян от Варна, Адаша от Ст. загора и една Газка ми звучи като "до дядо на село". Ти да си чувал за Пешо от Каспичан? Ако са ти интересни разказите им и познаваш хора, които се интересуват от това, то се свържи с тях и ги привлечи във форума. Може и ти да напишеш нещо интересно. Ама да седнеш и само да искаш това да има, онова да има, не върви за форум.

        Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
        Тъй като съм доброволен модератор, работя нещо друго и не вися 12 часа на ден във Форума...
        Ама то и такива ли имало? Аз си мислех, че всички сме на заплата.
        Последно редактирано от silverfox; 02-12-13, 16:31.
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X