Обява

Свий
Няма добавени обяви.

предложение на Tiger за подфорум

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• предложение на Tiger за подфорум

Обръщам се към модераторите на този раздел и администраторите на форума:

Тук вече не може човек да се ориентира сред безумно многото пуснати теми с линкове за разни клипчета и после по няколко коментара за тях.

Правя ви предложение да направите една залепена тема за тези линкове и да обедините в нея 100-тината и повече темички. Може тази тема да се казва – видеоклипове или видеовръзки или както там ви хрумне...
    Да стане голяма тема, както са другите залепени.

Всеки, който има интересен линк, да го слага там, като в мнението си пише това, което решил да е заглавието, ако пуска нова тема...

Просто няма смисъл от толкова много теми с линкове към смешни неща!

Поздрави.

До: предложение на Tiger за подфорум

По другите форуми е така.Но аз не виждам смисъл,защото обикновено темата става безинтересна.Мое мнение.Порсто не ти се рови след 127-ма страница.А така заглавието предизвиква някакъв интерес.Де да знам.Модераторите да решат.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Какъв подфорум ви гони бе колегиииии....

Най-проста залепена тема искам

Ето ви пример:
      http://bikerz.netissat.bg/viewtopic.php?t=4650

Какво спамим със стотици теми, като може да има една за всички тия видеоклипове?!
      Чак подфорум не трябва

П.П. Говорим за раздела "Разкази, случки, хумор, поздравления и игри"

Коментар

До: Коя е най-бързата кола?

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
        Тук вече не може човек да се ориентира сред безумно многото пуснати теми с линкове за разни клипчета и после по няколко коментара за тях.

E, то не че виждам особен смисъл да се пълни форума с линкове към Youtube, Vbox и т.п.
        Ама пък, ако всичко това се наблъска в една тема и коментарите по различните клипчета се омешат, ще стане хептен тюрлюгювеч ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
          E, то не че виждам особен смисъл да се пълни форума с линкове към Youtube, Vbox и т.п.
          Ама пък, ако всичко това се наблъска в една тема и коментарите по различните клипчета се омешат, ще стане хептен тюрлюгювеч ...
          По-добре тема тюрлюгювеч, отколкото раздел на форума тюрлюгювеч

Коментар

Това може да стане единствено ако се направи подфорум както съм написал, за да се преместят темите заедно с коментарите, иначе каментарите какво да ги правим като преместим само линковете в една тема???

Аз смисъл от подобно нещо не виждам.
            LZ1PER

Коментар

По-добре тема тюрлюгювеч, отколкото раздел на форума тюрлюгювеч
              Ами този раздел си е точно такъв - в него се блъска всичко.
              По-добре така, отколкото да трябва да се чисти спам от другите раздели, които са свързани с тематиката на форума.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                Това може да стане единствено ако се направи подфорум както съм написал, за да се преместят темите заедно с коментарите, иначе каментарите какво да ги правим като преместим само линковете в една тема???

+1
                Най-добре да е подфорум. Например "Картинки , видео" или "Снимки , видео"...

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                  Ами този раздел си е точно такъв - в него се блъска всичко.
                  По-добре така, отколкото да трябва да се чисти спам от другите раздели, които са свързани с тематиката на форума.
                  Да де, но в него трябва да има и други неща по тематиката на раздела ("Разкази, случки, хумор, поздравления и игри"), а в последно време преобладават видеовръзките към цитираните по-горе сайтове...

Така че, подкрепям предложението за подфорум за видеовръзките, щом това е алтернативата на сегашната боза.

Коментар

подфорум.Защото ако е в една тема .........
                    не всичко е супер дупер интересно ........
                    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Обръщам се към модераторите на този раздел и администраторите на форума:

Правя ви предложение да направите една залепена тема за тези линкове и да обедините в нея 100-тината и повече темички. Може тази тема да се казва – видеоклипове или видеовръзки или както там ви хрумне...
                      Да стане голяма тема, както са другите залепени.

Всеки, който има интересен линк, да го слага там, като в мнението си пише това, което решил да е заглавието, ако пуска нова тема...

Просто няма смисъл от толкова много теми с линкове към смешни неща!

Поздрави.
                      Подкрепям напълно идеята!!!
                      По същия начин може да се действа и с темите, в които има публикувани по една или две смешни снимки
                      А за тези които смятат, че така няма да е удобно или сполучливо - погледнете тема Блясъци или Най-смешната обява или Забавни игрички
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                        Подкрепям напълно идеята!!!
                        По същия начин може да се действа и с темите, в които има публикувани по една или две смешни снимки
                        А за тези които смятат, че така няма да е удобно или сполучливо - погледнете тема Блясъци или Най-смешната обява или Забавни игрички
                        Да, май за този "весел" раздел не им пука много на модераторите и администраторите... А понякога в него си има доста сериозни теми.
                        Не е толкова от значение, както раздела за "Икономика, политика, екология и...."? Там, без да стават тук дискусии, набързо се оформиха една купчина подфоруми и се преподредиха нещата. Даже имаше чисто технически грешки в заглавията им, които бяха коригирани, след като обърнах внимание на Венци...
                        Определено не ми прави добро впечатление как за 10 дена този раздел се наблъска с 2 страници теми, които основно съдържат линкове към клипове и коментари от сорта "Много е яко", "", "супер", "аууааооо"
                        А да не говорим за темите, които от различни хора се пускат по няколко пъти... И това е нормално, защото няма как всички колеги да следят толкова бързо появяващите се теми-линкове към смешни клипове, че да знаят дали еди си коя смешка вече е пускана или не.

П.П.
                        Стояне, глас в пустиня сме...

Коментар

Еми явно нещата колкото и да ни се иска на нас(до момента 3 са подкрепили) няма да станат, защото "шефа" на раздела не е с нас
                          Лошо е че тези теми с линкове към уж(по-често) интересни клипчета взеха да заразяват и другите форуми
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Стояне, аз изказах (както всички във форума) моето мнение, което разбира се не е 100% определящо. Ако искаш направи една анкета (обмислете точно какво ще съдържа този подфорум) и ако гласовете са достатъчни и разбирасе администраторите нямат нищо против ще го направим, обаче ти трябва да обещаеш, че ще ми помагаш, защото трябва да се прегледат и преместят няколко стотин теми, а аз нямам толкова време и не обещавам кога ще ги прегледам и систематизирам
                            LZ1PER

Коментар

Стояне, аз изказах (както всички във форума) моето мнение, което разбира се не е 100% определящо. Ако искаш направи една анкета (обмислете точно какво ще съдържа този подфорум) и ако гласовете са достатъчни и разбирасе администраторите нямат нищо против ще го направим, обаче ти трябва да обещаеш, че ще ми помагаш, защото трябва да се прегледат и преместят няколко стотин теми, а аз нямам толкова време и не обещавам кога ще ги прегледам и систематизирам
                              Може и двамата със Стоян да ти помагаме - явно с него имаме единомислие, че няма смисъл от стотици теми с по един линк към клип, с по 2 снимки или с по 5 вица... Всичко това си плаче за няколко залепени теми и обединяване...

Напоследък имам страшно много работа и за почивка, влизам често в този подфорум, но базата стана ужасно много
                              Другата седмица мисля да ми е по-спокойно и ако искаш помощ, може да се включим да сложим малко ред в този хаос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X