Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане......

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане......

та темата е вече ключ http://www.offroad-bulgaria.com/show...81#post2002581 ама никога не съм останал длъжен на никого камо ли и сега ........Пепи преди 24 часа призовах темата да бъде заключена поста истрит нямаго . Ясене зададе въпрос ? одговарам с същия не съм зависим нито към алкохола нито към тежките или леките опитиятия. Чаво ПОНЕ ИМАШЕ ЗАПИТВАНЕ А ПОСТА НЕМОЖАХ ДА ГО ВМЪКНА Поради заключена тема ОДГОВОРА Е ЕДНОЗНАЧЕН ЧУКНИ САМАРА ДА СЕ СЕТИ МАГАРЕТО . А питането ми е към вас модератори що скочихте така като хиени и тримата ? никого не сте ли закъсвали ? толкова ли съм крив че протегнах рака ? товара е преместен както и бетствация или просто тъсехте забава.
    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

От: Питане......

Ясен
    Та ако недайси боже закъсаш и отидеш в месната кръчма и потърсиш тракториста исчакай го да се напие иначе нема да ти свърши работа . На трезно ако го заведеш ще те одари с лопатата по главата .

Коментар

Мнение на Пламен Ковачев (zaiko1234)
      Кой пишман хардажия ми трие постовете ? или просто не е карал в чукуровска калсмесена с 101 процента лепило или темата е просто голем ГЮВЕЧ
      Чавдар (V93)
      ТИ ЛИ ТРИЕШ
      Ако вместо да кряскаш, беше погледнал където трябва, можеше и да видиш, че в този раздел нямам права. Ама то се иска и четене, а не само писане Чаво гледах гледах ама и четох . Както и да е . ИЗВИНЯВАМ СЕ ПУБЛИЧНО ПРЕД ВАС НА ЧАВДАР . И тази тема е за ключ.

Коментар

Пламене, смятам че се разбрахме!
        LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X