Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Страницата за писане (проблеми на Стефан)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Страницата за писане (проблеми на Стефан)

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
    Винаги съм се чудел защо трябва да се ползват разни браузъри различни от експлоръра. Какви проблеми срещате? Аз нямам никакви.
    За изхакерстване, нали се сещаш
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
      За изхакерстване, нали се сещаш
      Нямам идея, явно съм изостанал в сравнение с останалите
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

и аз съм доволен от ФайрФокса - по-бърз е и поне засега не се е бъгнал...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Някой да го сложи това в бисерите ))

Йори в ИТ нещата са малко по-различни, там нематериалните компоненти са мноооого по-важни и ключови от колкото желязото за което или на което работят

Има софтуер който работи на машини със стойност на две банички и боза и по безотказност и ефективност може да съперничи с бози закачени на железа за много нули

Моите две стотинки...

Стефане, един съвет, Операта не е никак лошо нещо но или научи да го настройваш или стани просто ползувател на Модзила или някой от ИЕксплодерите, аз лично махнах Мозилата и сложих ИЕ с фронтенд Макстън, с уговорката, че съм Линуксар(модзилата обаче си яде мнооого памет), просто разбрах, че няма лоши софтуери има лошо настроени софтуери, ама то май така е и с техниката, според кой както си я настрои и ползва.

Много поздрави,

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
          Какви вируси бе човек, аз дори нямам от две години анти вирусна програма и нямам никакви вируси. Всички проблеми тръгват от лош хардуер и тогава се стига до софтуера. Нищо му няма на експлоръра.
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Мозилата изтеглих - не изтеглих - не ще да се инсталира.
            Открих обаче че полето за писане се свива катастрофално, когато курсорът мине през разните икони за настройки, линкове и маймуни на страницата за писане. Само като мине, без натискане на нищо. Идиотщина.
            Каквото колкото можах -настроих. По-натам не става нищо. Ако аз си вършех работата като тия писачи на софтуер, опашката пред моргата щеше да е до Перник.

Коментар

За вирусите......
              Наскоро си ънинсталирах антивирусната програма погрешка,а после забравих за това . Два дни след това идва един приятел в къщи и като видя, че нямам антивирусна, беше видимо ужасен. И казва: "Ти кво - разхождаш се така в Интернет??? Как може?? Знаеш ли какво значи това? Все едно Памела Андерсън да се разходи гола в Столипиново (циганското гето) и да си мисли, че нищо няма да й се случи..."
              След тоя пример съм много стриктна с антивирусните програми .
              НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
              Omnia vincit amor !

Коментар

Петя и те са като гащите на каките от околовръсното - и да имат файда нема )

Ако не е правилната АВ или ако не я обновяваш или ако си админ потребител като ползваш компа си ииииии или много ако'та , файда няма

А Стефане, дай телефон на лично да ти звънна да те навигирам и може да успя да ти помогна.

Поздрави,
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Не се бъзикай със себе си бе човек, аз съм рядко невеж в тая работа. Утре не си ли на работа, трябва и да спиш сигурно ...)))))

Коментар

Аз сега съм на работа )
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X