Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали да не се направи раздел за софт офроуд?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дали да не се направи раздел за софт офроуд?

За първи път влизам, но всеки с дерта си.... Та ако си 2 метра и 150 кг за каква Витара говорим? Нали все пак трябва да се стои удобно.
    И една идея за модераторите прави ми впечатление че основните форумци са хард офродаджии, а питащите предимно за софт 4х4. Помислете за това и дали да не се раздели 4х4 в основния форум.
    Към днешна дата имам 2 автомобила 4х4 -нива за лов и хюндаи санта фе за път- /карам само такива/минал съм през почти всички, не карам/засега / хард, но такова нещо нема -универсален-нито джип, нито гуми, нито обувки ако щещ. Разумен компромис трябва всеки сам да си реши.
    и пак се питам дали да сменя нивата с фронтера

Re: Съвети за джип за около 10000 лв

Ами , аз съм 2 метра и само 100 кила , и в Витара беше доста комфортно..... При всички положения по-комфортно отколкото в Нива . А предложения към модератори можеш да пращаш и на ЛС . Или да направиш своя сайт за софт-оффроад , примерно .
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Re: Дали да не се направи раздел за софт офроуд?

Според мен особен смисъл от такъв раздел няма. Защото т.н. силно софт офроудаджии или другояче казано хора дето карат "джипки" вместо леки коли и като такива, едва ли могат да ви кажат нещо смислено откъм "джиповата" страна... Всеки който разбира от 4х4 или има желание намира събеседници тук. Ако нито разбира, нито има желание да се научи, интересно какво точно би написал...?! А форум в който да се обсъждат как с еди каква си "джипка" някой на светофара е "дръпнал" виолетов голф... си е малко излишен а и вече има достатъчно много такива...
      VPetrov.photography

Коментар

Брей Венци как ни обиди диаспората...
        Това на майтап, иначе ако трябва да сме сериозни деление на софт и хард офроъд има май само в темата с разходките когато всеки си избира маршрут според предпочитанията, но във всички случаи е офроъд.
        А иначе за дръпките с Голфовете сега много мога да напиша откакто карам новия картиннг-Вранглер
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ти пък къде се записа? Да си траеш! Нали си хард маскиран като софт
          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Брей Венци как ни обиди диаспората...
            Това на майтап, иначе ако трябва да сме сериозни деление на софт и хард офроъд има май само в темата с разходките когато всеки си избира маршрут според предпочитанията, но във всички случаи е офроъд.
            А иначе за дръпките с Голфовете сега много мога да напиша откакто карам новия картиннг-Вранглер
            А с две алфи едновременно да се дръпнеш пробвал ли си? а?

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
              А с две алфи едновременно да се дръпнеш пробвал ли си? а?
              Аре пак тройки са ти на акъла.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                Ти пък къде се записа? Да си траеш! Нали си хард маскиран като софт
                Свърши се вече тази, видя ли снимките от рампата (в темата за ходове на окачването)

Коментар

Самият факт на оценката те прехвърля в друга категория Виж ако беше отворил приказка за виолетови лампички е друга работа
                  VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                    Самият факт на оценката те прехвърля в друга категория Виж ако беше отворил приказка за виолетови лампички е друга работа
                    По този повод да попитам в твоята богата практика случвало ли ти се е да видиш друг джип който като се качи на рампата колелото да се мести само надолу (това което не е качено), а другото на рампата да си седи на място все едно че е на равно При положение че има още около 7-8 сантиметра до тампона и окачването все пак работи и до отбой ако го поназориш.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                      Аре пак тройки са ти на акъла.
                      Абе аз си знам ,че не ти стиска ама само те пробам ....

Коментар

Re: Съвети за джип за около 10000 лв

Първоначално публикуван от 4i4o Преглед на мнение
                        И една идея за модераторите прави ми впечатление че основните форумци са хард офродаджии, а питащите предимно за софт 4х4. Помислете за това и дали да не се раздели 4х4 в основния форум.
                        Ние се мъчим да се събираме, ти за разделяне говориш.

Коментар

До: Дали да не се направи раздел за софт офроуд?

нормално ми се вижда да се почне по-софт. като се мине по-нататък човек се зарибява. ако никой не подпре един нов 4х4 ползвател, то от трима двама се стряскат и или си продават джипа или си го карат само по шосето

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X