Ако може малко информация за тези референти,какво е това Благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Референти
Свий
X
-
Re: Референти
Такива, дето те познават, гарантират за теб тукПървоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеМи и аз се чудя какво са...
и почваш да си пишеш глупости веднага, без да минаваш през модератор, до като си "нов"...!!!
Коментар
-
Ти нали си утвърден участник, не ти трябват. Това е само за младшите да не са ограничени отначалото да не могат да пишат лимни, пускат теми и тн...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеИначе успях за изпиша достатъчно глупости,че да стана утвърден участник
Ха, ха, ха, а к'во да кажем ние "с гайдите"???!!!
Коментар
-
А тебе, няма ли някой "тройкаджия", да те доведе, да покопаме на чешмата, да те видим, а и ти "дзверове" да видиш???!!!!Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеАбе вие сте извън класациите направо
То и при нас има прижоли и кифтета, ша знаиш!!!!
Коментар
-
Ей, тоя "паркетния" яко си мълчи, май...!!!Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеОх казвам ти с сълзи съм се смяла

А пък за"тройкаджията" незнам,може да няма места в "паркетния лъв",че за него много желаещи има
Да не се праи на интересен...???!!!!
А, желаещи, винаги се намират, и за "конските" вагони, даже!!!
Владка, я се стегни, брато...!!!!
Коментар
-
Аз съм се стегнал, ама работа, алергийПървоначално публикуван от GAD Преглед на мнениеЕй, тоя "паркетния" яко си мълчи, май...!!!
Да не се праи на интересен...???!!!!
А, желаещи, винаги се намират, и за "конските" вагони, даже!!!
Владка, я се стегни, брато...!!!!
и направо вече ми писна!
Кога е събирането за копане на чешмата ?
Коментар
-
Утре!!! Чети бре...!!!!!!Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеАз съм се стегнал, ама работа, алергий
и направо вече ми писна!
Кога е събирането за копане на чешмата ?
Коментар
-
Сега го намерих, но пак няма да мога да дойдаПървоначално публикуван от GAD Преглед на мнениеУтре!!! Чети бре...!!!!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Иначе успях за изпиша достатъчно глупости,че да стана утвърден участник
Коментар